Raikkonen: İnsanların Ne Dediğini Umursamıyorum

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Fin pilotu Kimi Raikkonen, insanların ne dediğinin umrunda olmadığını söylüyor.

Raikkonen özellikle son iki yıldır gösterdiği performans ile eleştirliyor ve bazı kesimler Raikkonen’in eskisi kadar hızlı olmadığını düşünüyor.

Alman Auto Bild’e konuşan Raikkonen “İnsanların ne düşündüğü umrumda değil. Ben ne yaptığımı biliyorum ve önemli olan bu”

“Sebastian ile yakından çalışıyorum. Aracı geliştirme konusunda benzer fikirlere sahibzi ve bu insanların söylediklerinden daha önemli” dedi.

Raikkonen, kendisine yapılan eleştirilerden endişeli değil.

36 yaşındaki Fin pilot “İşimi iyi yapıyorum. Aksi halde F1’de olmazdım. Burada sadakat olmaz”

“Evet, çok şey benim için iyi gitmedi. Bu elbette hayal kırıklığı yaratıyor. Ama geçen yıldan daha iyiyim. Gelecek yıl daha iyi olacağım.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: İnsanların Ne Dediğini Umursamıyorum” için 10 yanıt

  1. Tek bahsettiği şey ‘aracı geliştiriyoruz, takım için iyi gidiyor’ vb cümleler haline geldi. Yarış kazanacağım, şampiyon olacağım gibi cümleler de duymak ister millet. Tabi bunu insan anca kendine güveniyorsa, inanıyorsa ve gerçekten umursuyorsa söyler

    Umarım haksız çıkarıır beni gelecek sezon ama, gözüken o ki ‘Rai bitmiş’ Evet çok şanssızdı bu sezon, ama yeterince motive de değildi sanki…

    1. Şampiyon olmak istemiyor ki. Paramı alayım gideyim derdinde. Çoluğa çocuğa karıştı adam. Bu saatten sonra birşey beklememek gerekir.

  2. Raikkonenin başına bi şanssızlık geldiği zaman ardı ardına motivasyonu düşüyor adam çok iyi götürüyor yarışı bi anda başına kendi hatası olmıyan şeyler geliyor.

  3. i know what i am doing 🙂

  4. umrumda değil. Ben ne yaptığımı biliyorum

    Tipik Kimi cümleleri.

  5. Bu sene oldukça hızlıydı Kimi ancak detayları kaçırdık çoğu zaman.Seneye Alonso kalıntılarından tamamen kurtulacak araç, hem Kimi hem Vettel araçta çok daha iyi hissedecek.Bunu bildiği için böyle emin konuşuyor Kimi.

    1. Alonso kötü bir pilot değil ama sürüş tarzları çok farklı. Kimi ve seb önden kaymayan, önü çok keskin olan araçları seviyorlar. İkisi de Adrian Newey ile bu hisse kavuştular sanırım. Seneye çok daha iyi olacaktır james allison eşliğinde

      1. Diyen olursa Newey Raikkonen ne alaka diye. Adrian newey mclarene MP4 13 yani 1998 – MP4 22 yani 2007 arasında 10 yıl 10 adet araç tasarlamıştır mp417nin D versiyonunu da dahil edersek 11 adet oluyor ki o kara fırtınalar 2003 MP4 18 ve 2005in MP4 20si de bunlara dahildir .
        Son olarak f1 tarihindeki benim için piste çıkmış son en güzel araçtı 2005 mclaren.
        Bu kişisel görüştür o araçta bir canavar hissi vardı dayanıklılıktan kalmadığı sürece aracın bir limiti yok gibiydi sanki pilot kendi limitinin üzerine çıktığında o araç da farkı pilota veriyordu.

        1. Son güzel derken şunları özellikle geçen seneyi düşününce insan 2007 bilhassa 2008 i aramıyor değil bu da ayrı bir dipnot olsun 🙂

  6. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Bu kadar istekli iki pilot fantastik.FERRARI geçen 5 yıldaki hatalara düşmez ve iki pilota iyi araç verir umarım.Eski Raiyi görmek istiyorum artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir