Massa: "Melbourne Çok Zor Olacak"

yazar:

kategori:

2009’da Macaristan’daki kazasının ardından Massa, Sakhir pistinde spora güçlü bir dönüş yaptı ama bir sonraki yarışta kendilerini zor bir mücadelenin beklediğini söyledi.

Massa: “Bir sonraki yarışın çok zor ve rekabetçi olmasını bekliyorum. Bugün gördük ki başka güçlü takımlar da olabilir”

“Çok güçlü iki aracı ile Red Bull var. Mücadele için belki biz de iyi bir araca sahibiz. McLaren de aracını geliştirip hazır olabilir, belki Mercedes de. Bazı sürprizler de olabilir. Zor olacağını biliyoruz. Bu yarıştaki stratejiyi, lastiklerin nasıl olacağını anlamamız da lazım.”

“Bir sonraki pistte neler olacağını tahmin etmek de zor bana göre. Buradakine göre çok farklı bir pist ama bu yarışta tecrübe kazanıp gelecek için çok şey öğrenmeliyiz”


Yorumlar

  1. melburne Mclaren e daha çok mu uyuyor.Son yıllardaki sonuçlara bir bak istersen:))Orada düzlükte yok bakalım ne kadar hızlı olabileceksiniz

  2. bi şey dikkatimi çekti! son 15 australya gpsinde 2005,2003,1999,1997, 1995 yılları hariç; o yıl şampiyon olan pilot bu yarışı da kazanmış.
    burada yapılan son 4 yarışı kazanan pilotlar yıl sonunda şampiyonluğa ulaştı hatırladığınız üzere.
    biraz gereksiz bir bilgi oldu ama ilgimi bi hayli çekti 😀

  3. Albert Park sevdiğim pistlerden biridir ve çoğu zaman ilginç ve güzel yarışlara sahne olur. Ben umutluyum…

  4. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ferrari kazansında her yarış böyle olsun hiç bir yere kaymaz seyirci hemde daha çekişme olur.Mclaren bu uzun araçlada Melbourne de zorlanır.

  5. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Massanın Avustralya karnesi kötü. Alonso dün Massa ile başa çıktı, bence Avst. yine başa çıkabilir. Mclarenin arka kanadı iyi çalışıyorsa, kesinlikle Ferrarinin hızında olabilir bu yıl. Ferrari ise her yıl Avustralya da iyi oluyor. Bu yıl da bir aksilik olmazsa yine en hızlılardan olacaktır.

  6. mert merter avatarı

    Daha ilk yaris ve pilotlar kenar yönetim seyirciler herkse yarislarin bu sekilde devam etmesi durumunda F1 in kan klaybedecegini seyircinin baska yerlere kaya bilecegini belirtmis dünkü yarisis pc kaydetdim söyle bir baktim vettelin arizasi ve lewis in pit stop da rosbergi gecmesi disinda zevkli birsey bulamadim ya siz .?

  7. MagicAlonso avatarı

    pek geçişe müsait bir pist değil melbourne ama farklı olduğu kesin ve Alonso,Hamilton ve Shumi bu pistte başarılı pilotllar bakalım nasıl bir mücadele gerçekleşecek

  8. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    melburne de Mclarene daha çok uyan bir pist umarım bahreynden daha çok geçiş izleriz ve sıkıcı geçmez…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir