Mercedes Liderleri Yakalayabileceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg ve Michael Schumacheryarışı beşinci ve altıncı sıralarda tamamlaşmışlar ve önlerindeki Red Bull, Ferrari ve McLaren’in hızına ayak uyduramamışlardı.

Takımın CEO’su Nick Fry, Mercedes GP’nin şampiyonluk mücadelesine dahil olmak için gelişim yapması gerektiğini düşünüyor ve gerekli olan gelişimin elde edileceğine de inanıyor.

Bahreyn’deki performansları hakkında Fry, “Bence beklediğimiz gibi oldu.” diyor.

“Cesaret verici olan şey otomobilin dayanıklı olması ve iyi puanlar alabilecek pozisyondaydık. Şu anda markalar klasmanında üçüncüyüz. Bu yüzden çok geride olduğumuzu düşünmüyorum.”

“Otomobilin performansının gelişmesi gerektiği açık ve bu gelişim tek bir alanda da olmayacak. Elde edilen mühendislik verileri gelişmemiz gereken birçok küçük nokta olduğunu gösteriyor ve bunlar çözebileceğimiz şeyler.”

“Takımın içinde ‘şimdi ne yapacağız?’ endişesi yok. Tam olarak ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ve bunu başarmak için planlarımız hazır.”

Fry, öndekilerle farkın hemen kapanmayacağını ama sıradaki birkaç yarışta gerekli gelişimin elde edilebileceğini söylüyor.

Ayrıca Fry, Schumacher’in dönüşünün ardından gerçekten iyi durumda olduğunu belirtiyor.


Yorumlar

  1. Un lastikler daha kucuk olduklari icin Schumaherin eline bolid iyi yatmiyor,virajlarida kesemiyor.Insallah kisa zamanda yeni bolide adapte olur,buna bir yeni difuzor katarsak da cok daha iyi olur.

  2. Mustafa Kemal  avatarı
    Mustafa Kemal

    Süper Difüzör Perşembe günü araban çıkarıldı.ilk Yarışta Kullanılmadı.

  3. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.sezon sonu sanki bugünden belli.ferrari fırtına gibi.
    umarım yanılırımda mercedes iyi bişeyler yapar.

  4. Ya ben mi kaçırdım yoksa şu süper difüzör olayı hiç gündeme gelmedi mi? Bi haber var mı difüzörden? Niye kimse gündeme getirmedi?

  5. Bence en büyük sorun lastik kullanımında bunu aştığınız takdirde ve bir kaç küçük güncellemeylede iyi bir gelişim sağlanılabilir.Tabiki bunun avrupa ayağından önce olacağını beklemek çok fazla iyimserliktir.Schuminin de eski performansı olmasa da niconun seviyesine çıkması halinde elindeki deneyimi ve yeteneği ile iyi iş çıkaracağına inanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir