Lotus Brezilya’da da Kapıda Kaldı

yazar:

kategori:

Lotus Brezilya GP pisti Interlagos’ta garaja girmelerinin engellenmesinin ardından Brezilya GP’sine katılacaklarında şüphe olmadığını söyledi.

Güvenlik görevlileri takım personelinin garaja girmesine izin vermedi ve takım araçların üzerinde çalışmak bir yana kargo paketlerini bile açamadı.

Bir takım sözcüsü takımın ‘ticari anlaşma’ denilen sorunu çözmek için çalıştığını söyledi ve takımın Cuma günü piste çıkmamak için hiçbir sebebi olmadığını söyledi.

Lotus bu sezon bir çok maddi zorluk yaşadı ve Renault anlaşması yolunda ayakta kalmaya çalışıyor.

Macaristan’da Pirelli’ye ödeme yapılmadığı için lastikleri geç teslim alabilmiş, Belçika’da takım tırlarına Charles Pic’in davası sonucu el konulmuş ve Japonya’da ödenmemiş faturalar sebebiyle hizmet binasına girememişlerdi.

Takımın Renault ile olan görüşmeleri devam ediyor ve anlaşmanın bir an önce tamamlanması umuluyor.


Yorumlar

“Lotus Brezilya’da da Kapıda Kaldı” için 3 yanıt

  1. Demek ki Renault’dan paralar akmaya başlamamış. Renault da, Red Bull da batsa hakkıdır…

  2. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Gerard Lopez 2012’de lotus’a inanılmaz paralar harcadı ve artık para iyice suyunu çekti. Lotus gibi tarihi olan bir takımın böyle durumlarda olması gerçekten üzücü ama Pdvsa ve microsof dynamics’ten yıllık 80 milyon euro kar elde eden bir takım nasıl bu kadar borçlanıyor hala anlamış değilim. her neyse umarım renault ile anlaşırlar da böyle sorunlar yaşanmaz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir