Lauda’nın Ferrari Yorumu Brezilya’da Heyecana Yol Açtı

yazar:

kategori:

Niki Lauda’nın Ferrari’nin Mercedes’i yakaladığı yönündeki sözleri Brezilya padoğunun önemli konularından birisi oldu.

Lauda “Bu sene Ferrari’den daha iyi iş çıkarmak için çok fazla gelişmek zorunda kaldık. Monza’daki güncellenmiş motorla birlikte güç ve verimlilik açısından bizi yakaladıklarını söyleyebilirim. 20 beygirlik avantajımız gitti. Şimdi güç açısından aynı seviyedeyiz:  Bunu elimizdeki referans sayesinde biliyoruz” demişti.

Vettel ise “Niki görüşünü hızlı şekilde değiştirebiliyor ve bu nedenle ona güvenmek doğru olmaz. Bazen söyledikleri mantıklı geliyor ve bazen de mantıklı gelmiyor.” cevabını verdi.

Brezilya’da konuşan Valtteri Bottas “Ferrari’nin artık Mercedes’e çok daha yakın olduğunu düşünüyorum ama Mercedes hala en iyisi”

“Aracımızda son Mercedes motoru olmasa bile duygularım bunu söylüyor” dedi.

Ve Mercedes pilotu Nico Rosberg “Niki’nın Ferrari motoru hakkında söylediği sözlerin doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bu bilgileri nereden aldı bunu da bilmiyorum. Kesin olan birşey var ki Ferrari motoru geçen yıla oranla büyük bir gelişim kaydetti” dedi.

McLaren’den Button “Ferrari’nin kış boyunca 100 beygir güç bulduğuna dair söylentiler duydum. Doğru mu bilmiyorum ama iyi bir şey buldukları kesin” dedi.


Yorumlar

“Lauda’nın Ferrari Yorumu Brezilya’da Heyecana Yol Açtı” için 2 yanıt

  1. Laidada ram bu nedenle aciklama yapiyor zaten.Maksat seyirci cekmek.

  2. TonyMontana avatarı

    Olay çok basit İtalyanlar gece gündüz çalıştılar her ne olursa olsun Allah çalışana verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir