Rosberg “2016 Parçalarını Erkenden Test Etmek Doğru Bir Şey”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Mercedes’in 2016 aracının parçalarını test etmeye başlamasının doğru olduğunu söyledi.

Mercedes takımı yeni aerodinamik konseptleri ve yeni ön süspansiyonu bugünkü antrenmanlarda denemeye başladı. S-kanal dahil yeni sistemler ilk antrenmanda Mercedes aracında test edildiler ve daha sonra kaldırıldılar.

Rosberg “Yeni şeyleri niçin test ediyoruz? Çünkü her iki şampiyona da geride kaldı. Takımımız takımlar şampiyonluğunu, Lewis ise pilotlar şampiyonluğunu kazandı. Bu yüzden bu sene yapacağımız bir şey kalmadı.”

“Benim için pozisyon önemli değil. Daha önemli olan gelecek sene için öğrenmemiz ve testler yapmamız. Bu yüzden bir çok şey test ediyoruz.”

“Yeni parçalar çalıştı mı? Şu an için bilmiyorum. Daha erken. Neler olduğunu görmemiz lazım.” dedi.

Hamilton ise güncellemeleri pek önemsemedi. Hamilton “Ne olduğunu bilmiyorum. Yeni burun olduğunu bilmiyordum. S-kanalın ne olduğunu bilmiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Rosberg “2016 Parçalarını Erkenden Test Etmek Doğru Bir Şey”” için 3 yanıt

  1. Cidden garip bir durum. Hani üst düzey mühendis vb. seviyede olmasını isteyen yok da bu sporun en temel unsuru olan pilotların biraz kendini eğitmeye çalışması falan gerekmez mi ya?

  2. Hem takımlar hem de pilotlar şampiyonluğu cepte iken kalan yarışları test fırsatı olarak kullanmak en iyisi elbette ki.

    “Ne olduğunu bilmiyorum. Yeni burun olduğunu bilmiyordum. S-kanalın ne olduğunu bilmiyorum.”

    Parti yapmakla ve duran arabalara vurmakla çok meşgul olduğu için F1 ile ilgilenmeyi unutmuş Hamilton.

  3. Hamilton ise güncellemeleri pek önemsemedi. Hamilton “Ne olduğunu bilmiyorum. Yeni burun olduğunu bilmiyordum. S-kanalın ne olduğunu bilmiyorum.” dedi.

    Sende hiçbirşey bilmiyormuşsun be Lewis. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir