Wolff “Hamilton İçkili Şekilde Araba Sürmez”

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, Lewis Hamilton’un Monaco’da geçirdiği kazayla ilgili şampiyon pilotlarını savundu.

Hamilton, bu hafta salı günü Monaco’da 2 milyon dolarlık Pagani Zonda süper aracı ile park halindeki 3 araca çarptı. Hamilton kazanın aşırı parti sonucu olduğunu kabul etmişti.

Hamilton, FIA’nın yol güvenliği kampanyası temsilcilerinden birisi. Bu yüzden FIA Başkanı Jean Todt’un Brezilya’ya geldiği söyleniyor.

Wolff “Formula 1’in karakterlere ihtiyacı var. Bir çok kişi pilotun kariyerinin belirli şekilde olmasını istiyor ancak o performans gösterdiği sürece benim için sorun yok. Asıl hedefimiz yarış arabasında performans göstermesi.” dedi.

Son dönemde çıkan iddialara göre Hamilton çok aşırı içiyor ve kaza da içmesi sonucu oldu.

Wolff “O içmez. Lewis içmez. Bana göre ona biraz izin verilmeli. O dünya şampiyonu. Yarışlar kazandı. Şu ana kadar gördüğümüz en domine sezonlardan birisiydi. Bunu o başardı. Bırakalım keyfini çıkarsın.”

“Ancak bazen sınırlarınızı koymanız gerekir ve şu anda bir şekilde yeniden kalibre olması gereken noktada olabiliriz. Ancak şu anda ona biraz rahatlaması için izin vermeliyiz. Yeni dünya şampiyonu olduğunu düşünürsek daha çok izin vermeliyiz.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Wolff “Hamilton İçkili Şekilde Araba Sürmez”” için 3 yanıt

  1. Arrivabene’nin “Yarış içinde direksiyon başında Kimi’nin uyuya kalmasından korkuyoruz.” demesini beklerken, Totto’nun bu demeci komik olmuş.

  2. Batuhan #JB17 avatarı
    Batuhan #JB17

    Bir çok kişi pilotun kariyerinin belirli şekilde olmasını istiyor ancak o performans gösterdiği sürece benim için sorun yok. Asıl hedefimiz yarış arabasında performans göstermesi.

    Wolff sanırım pilotların dışarıdaki hayatlarında fanlarına örnek olması gerektiğini bilmiyor. Podyumu alırım işime bakarım havasında şu açıklamaya bakın ya ben bile utandım.

  3. Wolff: Hamilton asla içkili şekilde araba sürmez. Bu onun normal hali.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir