Hamilton, Rosberg’in Pole Serisinden Endişeli Değil

yazar:

kategori:

2015 F1 şampiyonu Lewis Hamilton, son dönemde takım arkadaşı Nico Rosberg’in sıralamalarda kendisini mağlup etmesi nedeniyle endişe duymadığını söyledi.

2014’te Rosberg sıralamalarda Hamilton’dan daha iyiydi ancak Hamilton bu sene ilk bölümde takım arkadaşına göre daha güçlü başlangıç yapmıştı. Hamilton ilk 12 yarışın 11’inde pole kazanarak ciddi bir seri elde etti ancak son 5 yarışta pole pozisyonları Rosberg’in oldu.

Hamilton “Bu sene en çok polü ben kazandım ve şampiyon oldum. Bu yüzden çok önemli bir şey değil.”

“Her seferinde mükemmel olamazsınız.”

“Benim asıl işim tamam bu yüzden Brezilya’da kazanmak en önemli şey değil. Ancak yişne de hedef, henüz kazanamadığım bu pistte kazanmak.”

“Geçen sene yarışta güçlüydüm bu yüzden yarın da öyle olmayı umuyorum. Bakalım fark yaratabilecek miyiz?” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Rosberg’in Pole Serisinden Endişeli Değil” için 6 yanıt

  1. 7 yarışlık seriye rosbergden 6 yarışlık seri ile cevap gelecek gibi ham de vettel serisini bozduktan sonra motivasyon kaybı var bunda pol kupasını erkenden kazanmasınında payı vardır ancak rosberg daha iyi işler çıkararak kazandı bu polleri alavere dalavere old sanmıyorum 2013 de takım arkadaşı olduklarından bu yana ham sadece 3 pol fazla alabilmiş rosdan kafa kafayalar bunda rosun hızlı olmasının yanında bir faktör daha var iki yıl boyunca sadece kendi aralarında yarıştılar birinin en ufak hatasında diğeri aldı polü 3. Bir şahıs yok aralarındaki gerçek kalite farkını rakip takımdan biri oyuna dahil olunca göreceğiz gibi

  2. Bunun bir oyun olduğunu düşünüyorum. Lewis aracın suyunu çıkarabilecek birisi. Ama Rosberg geliyor turunu atıp polünü alıp gidiyor bana çok uydurma geliyor açıkçası.

  3. F-one-Driver avatarı

    Bu durum bana çok saçma gelmeye başladı ya, sanki takım içinde hamiltona ses etme de rosberg alsın polü denmiş gibi hamilton saçma sapan açıklamalar yapıyor. Ne demek asıl işini tamamlamışta her zaman mükemmel olamazmışta yok daha neler… Sennanın ” ikinci, birinci kaybedendir” lafına atıfta bulunurken iyiydi, şimdi çok mu hoşuna gitti ikincilikler serisi!?

  4. Burda Polü kazansaydın iyiydi Lewis.

  5. Bundan 4-5 yarış önce Hamilton’un bu sene pole rekorunu kırabileceğini söylemiştim. Şu an hatırlamıyorum ancak bir arkadaş olmayacağından bahsetmişti. Haklı çıktı. Ben dediğimden beri sanırım Hamilton pole mole kazanamadı 🙂

  6. Mercedes ikinci pilotunu ezdirmemek için iyi çabalıyor. Hamilton’a direktif vermişlerdir kesin poleleri Rosberg’e bırak diye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir