Alonso Mclaren'den Ayrıldığı İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Muhtemelen şampiyonluk mücadelesi içerisinden düşecek olmasına rağmen Alonso Mclaren’den ayrıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Alonso Mclaren’de 1 sene şampiyonluk mücadelesi vermesinin ardından tekrar 2005 ve 2006’da şampiyonluklar yaşadığı Renault takımına döndü ancak Fransız takım şu anda eski günlerdeki performansını bulmakta zorlanıyor.

Mclaren ile Renault’u karşılaştıran Alonso "Daha az insan var ve bu kendinizi daha rahat hissetmenizi ve kimin ne yaptığını bilmenizi sağlıyor."

"Mclaren’de çok fazla kişi vardı ve kimin ne yaptığını bilemiyordum. Burada çok daha iyi bir ortam var." dedi.

Alonso yeni takım arkadaşı Nlson Piquet ile de bir sorun olmadığını söyledi.

Alonso "Oldukça sakinim, hiç sorun yok ve her şey sessiz ve yolunda." dedi.

Alonso ayrıca geçtiğimiz günlerde İspanya’da yaşanan ırkçılık olaylarına ikna olmadığını söyledi.

Cadena SER ile röportajında yaşananların abartılıp abartılmadığı sorulduğunda Alonso "Abartıldığını düşünüyorum."

"Eğer tam olarak neler yaşandığını bilmiyorsanız yorum yapmak zor oluyor. Videolarda bir şey görmedim."

"Eğer bunların yaşandığı ortaya çıkarsa o zaman tamamen ayıplanmalı." dedi.

Ancak Alonso İspanya’da yaşananlarla Hamilton’un kendisi hakkında söylediği sözler arasında bağ kurdu. Hamilton bu testlerden bir süre önce yaptığı açıklamada Alonso sayesinde "nasıl davranılmaması gerektiğini" öğrendiğini söylemişti.

Alonso "Bunu söyledikten bir hafta sonra İspanya’daydı. Bu yaşananların diğer yüzü. Eğer öyle konuşursan bu şekilde davranılması normal." dedi.

Alonso ayrıca Mclaren’den ayrıldıktan sonra Hamilton ile ilişkilerinde değişiklik olmadığını söyledi.

Alonso "Eskiden olduğu gibi, mevcut değil." dedi.


Yorumlar

  1. Mehmet Talha avatarı

    "Disipline ve ciddiyete gelemeyen pilotlar ayrıldıklarında başka takımlarda mutlu olabiliyorlar.Tebrikler Ron Dennis, cıvıklığa, kendini beğenmişliğe, kaprise bu takımda yer vermediğin için seni çok seviyorum. " mp4-23(mgd) daha önce McLaren'e yönelik garip mesajlar atmıştın (belki de başkası senin adını kullanarak yazmıştı bilemiyorum) ama bu mesajın altına imzayı basarım, helal olsun valla olayı özetlemişsin, tebrik ediyorum.

  2. mehmet ceviz avatarı

    herkese merhaba ben yeni üye oldum.herşey den önce forever f1 diyorum.inşallah bol çekişmeli bol
    heyecanlı bir sezon dilerim.tüm f1ci arkadaşlara tekrar selamlar.

  3. Şener  SALİH avatarı

    Alonso renault ta olduğu gibi takımın onun ekseninde dönmesini bekledi fakat mclaren de bunu bulamadı (senna prost dönemi)gelen hiçkimsede bunu bulamayacak kişi eksenli takımları tercih edebilir alonso mesela ferrari veya şu anda olduğu gibi renault

  4. vahit uzunca bir yazı yazmıssın ama cogu bos.dedigin gibi her iki tarafında hataları oldu fakat en buyuk suc alonsounun..onceki yazılarımda yazdım ve bir daha yazmak istemiyorum kısaca sunu diyeyim alonso gelmeden once pilotlarına esit statu tanıyan bir takımdık o geldikten sonrada bu statu devam etti.alonsoda bunu bilerek geldi bildigi halde sorun cıkarttı.olayın ozeti bu..alonso gelince tabiki sevindik fakat boyle olayları yapınca tabiki alonso hakkındaki dusuncelerimiz degisti aynı kalmasını da kimse bekleyemez zaten..alonso gelince sampiyonluk icin payı vardır elbet ama hamiltonun da payı var.ikisini ayrı tutamayız.biz her iki senede bir sampiyonluk mucadelesi veririz yani arabamız super olur.gecen senede bunu bir kez daha gosterdik.(ama bu sene o kuralıda kaldırcaz ins).alonsonun ne yasadıgını kimse bilemez tabi bizde bilemeyiz Sende bilemezsin.sanki sen cok sey biliyormussun gibi konusmussun yoksa alonsonun yakın arkadası mısın bilelim yani :)evet vakit bu sene akla karayı gorecez hepimiz.kim daha basarılı hepimiz gorecez merak etme ve ben bu sene mclarenin kotu sezon yasayacagını dusunen kisilerin isimlerini alıyorum aslında almayada gerek yok nicki alonso olanlar mclaren hakkında kotu dusunuyor 🙂 hepsini yarıslar biterken burda gormek isteriz. cunku onlara bir cift lafım olacak.hadi bakalım hodri meydan.bu sene bekledigimiz sampiyonluga ulasacagımıza cok inanıyorum ve insallahda oyle olacak..alonsoyuda puan almak icin savasırken gormek ayrı bir guzel olacak.bakalım o zaman renoda hala mutlu kalacak mı hepimiz gorecez..

    son olarak alonso suanda renoda mutluymus e bizde cok ama cok mutluyuz sorun yok o zaman.heyecanla yarısların baslamasını bekliyelim..

  5. bizde mutluyuz sen gittiğin için…

  6. ALONSO_VAHİTT avatarı
    ALONSO_VAHİTT

    mclaren nıklı arkadas dalga gecıcı yorum yazma tamam.senın nasıl yorumlar yaptıgını bız bılıyok kendını bana anlatma.efendıce yorum yaptık cevap vereceksen ver yoksa sus.kımseyı rencıde edıcı yorum yapıyok burda sende oyle yapsan ıyı olur

  7. alonso nun menejerinden basin bildirisini aldık:) alonso ayrılmıs mutluymus sorun ne! baskası da mclaren de mutlu.herkes heryeri sevecek diye birşey yok.

  8. alonso_vahitt avatarı

    alonso ne dese su oluyo.ıyı yada kotu konussa keısn bı kulp takıyonuss.ama bırseyı unutuyonuss aradaslarr.bır roportaj yapıyo alonsoo ve o roportajın ve en cok alonsonun konusmasına yorum yapıyok yarflı tarafsızz.buda ne kadar sevmesınde alonsun ne kadar buyuk bır pılot oldugunu gosterır ıster sevın ıster sevmeyın.bız bılıyoz sız mclarencılerıı alonso ılk geldıgınde vay sampıyon pılot geldı herkes alonsoyu elustunde tutuyodu sımdı ne oldu butun mclarencıler alonso dusmanı olduu.sonra basladınız zaten ben gelmesını ıstemıyodum falan fılan.bırakın bu hıkaylerı bıraz gercekcı olun.mclaren gecen sene sampıyonluk ıcın mucadelke ettıgse burda alonsun cok buyuk bır payı varr ıster kabul edeınıster etmeyın.alonsonun ne yasadıgın kendısındne bask kımse bılemz sankı olayların ıcınde sız varmıs gıbı yorum yapmanız akıl mantık ısı degıl yaa.kardesım alonso gelmeden once ne haldeydınız sız ya.oara sıralarda cebellenıp duryodunuz.alonso mclarene ılk gedıgı zamanda dıyoduu bız anca 5 6 yarıs sonra bırıncılık ıcın mucadele edebılır z dıye ama ıkıncı yarısta alonso bırıncı oldu.sımdı aynı durum renodada soz konusu ve aynı taktık.testlere fazla bakıpta havaya gırmeyınn.ne kadar ıyı bır arabanız olsada ıcındekı pılota bakın sız bence.ıkısde caylak .hamılton bu kadar basarılı oldugsa alonso vardı yanında ır guven olduu.ama sımdı ıkı tane caylak gorecez akla karayıı.bıde bıze derler alonsocular aynı alonso gıbı ama yanlıs bız hıc bırzaman sızın sızın pılotlarınızaa kotu bısey demedık demeyızde. pıst orda kım buyuk daha gorecezz.mclarencıler hep boyle hıc bırzaman gerceklerı kabul etmıyoo bu butun mclaren taraftarlarına degıl sozum yanlıs anlasılmasın bazı kısıler ıcın onlarda kendılerını bıolıyorlarr.sonunda kadar alonsoo.bız ona guvenıok basaracak osamanda yanı seylerı yazabılecekmısınız bakamm

  9. alonso_vahitt avatarı

    mclaren arkadaslar zorunuza gıtmesın ya .gercekler herzaman acıdırr bunu sızde bılıyonuzz.alonso ne kadar dogru soylesede sızın ısınıze gelmez.sız ılk once o sımarık pılotunuzun yaptıgı konusmalar bakın.neymıs alonsodan ogrenıs nasıl davranılması gerektıgınıı sevsınlerr.alonso ne kadar uzagım dese bıle o elınden gelenı yapacak o yarıs ıcınde bende varım dıyecekk.pılott harcamada mclarenın ustune takım tanımam.kımler gıtmedıkı kımı.montaya.alonsoo,sırada kım var yoksa kovaleynenmı.arkadaslar bunlara karsı cıkacaksınız ama bıraz objektıf olun bee yalanmıı.herkes mclarendne gıdınce mutlu yalanmı soluyok burdaa.demekkı varr bıseyy herkes mutsuzz.herkes ısıne baksın tamam arkadaslar tek taraflı dusunmeyınn burda ben demıyomkı butun suc maclrarenın tabıkıde aslonsonunda hataları var.alonsuu dort dortluk bırı degılkı.ama sen bır sampıyon pılot getırmıssın ve onu caylak bırıylee es dgerde tutarsan olacagı buydu.nekadar basarılı oolursa olsun ılk senesınde alonsonun arkasında olmaları gerekırdıı.sankı alonso hamıltondan kotu bır sezon gecırdıı.kardesım ıkı pılotu ıdare edemıyosanız ne ısın var koskoca mclaren takımında bırakın ıdare edebılenler gelsın.olay bu ıste ıdare edenler nasıl edıyoo.alonsun yerınde kımıde olsa yanı tepkıyı verırdı belkı alonso gıbı degıl ama bask asekıl verırdıı.

  10. mp4-23 (mgd) avatarı

    Alonso gittiği için biz daha çok mutluyuz.Göreceğiz bu sene Mr.Alonso' yu.

  11. mp4-23 (mgd) avatarı

    Disipline ve ciddiyete gelemeyen pilotlar ayrıldıklarında başka takımlarda mutlu olabiliyorlar.Tebrikler Ron Dennis, cıvıklığa, kendini beğenmişliğe, kaprise bu takımda yer vermediğin için seni çok seviyorum.

  12. mikahakkinen avatarı

    Ron Dennis gitmeden Mclarende mutlu pilot görebileceğimizi sanmıyorum.

  13. KiMi Matias İce Man avatarı
    KiMi Matias İce Man

    nedense McLaren den ayrılan mutlu oldugunu söylüyor:)ilginç doğrusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir