Lauda: Rosberg Şu An Hamilton’dan Daha İyi

yazar:

kategori:

Niki Lauda iki zaferin ardından Nico Rosberg’in takım arkadaşı Lewis Hamilton’dan daha hızlı olabildiğini kanıtladığını söyledi.

“Rosberg’in beyni bir anda değişti ve o şimdi çok hızlı.”

“Sürücülerde böyle şeyler olur, bazen kendinizle savaşırsınız ve birden kafanızı boşaltıp hızlanmaya başlarsınız. Çünkü o Lewis kadar hızlı. Onun için her şey iyi gidiyor ve kazanabiliyor.”

Ancak Hamilton da hala savaşıyor, bunu her turda görebilirsiniz. Ancak şu an Nico daha hızlı.

Rosberg ise sezon ortasından bu yana Hamilton’ı geçebilmek için sıkı çalıştığını söylüyor.

“Bunun neden olduğu konusunda tam bir açıklamam yok, ancak böyle devam etmek istiyorum.”

“Sıkı çalışıyordum, çünkü Lewis sezon boyunca öndeydi ve bunu tersine çevirmeyi başardım. Bundan dolayı mutluyum.”

“Abu Dhabi’deki son yarışta da kazanmak için süreceğim.”


Yorumlar

“Lauda: Rosberg Şu An Hamilton’dan Daha İyi” için 13 yanıt

  1. Lauda Vettel 2.ciliği almasın diye Mercedesin rosbergin performansını koruması hamiltonun biraz ayağını gazdan çekmesini söylemediğini kanıtla ancak bu iddaya inanırım 🙂

    Tonla yorum yapan saf F1 izleyicileri tartışa dursun Mercedesin planı tıkırında.

  2. birkaç sene önce; Kimi ile Romain Lotus’ta iken , sezonun son 5-6 yarışında Lotus takımı Kimi’nin aracı biraz yavaşlatıp Romain’e karşı onun yenilmesini sağlamıştı. Kİmi de bu bana yapılacak iş değil diyerek son 2 yarışı protesto edip ameliyat olmuştu. Bu sayede Romain’in kendini bir şey zannetmesini sağlamışlardı akıllarınca.

    Aynı oyun şimdi Mercedes’te dönüyor. Rosberg’in gönlü alınacak, Hamilton’un fişini çekmiş olabilirler gibi geliyor bana. İyice zırvalamaya başladı çünkü. Tipik şımarık İngiliz gibi davranmaya başladı. Saygı görmeyecek bu gidişle. Eğer düzgün bir karakteri olsaydı şu an yaşadıklarını yaşamazdı, Rosberg’i ezmesine izin verirlerdi.

  3. Mercedes Hamiltonu Schumacherin yerine takıma getirdiğinde Rosbergin bir şampiyonluk şansı olmayacağı beliydi.En pahalı sürucü transferini yapıyorsun adamın önüne projeyi koyduğunda biz 2012de Çin ve Monaco da en hızlı araçtık.Ama tek sorunumuz lastikler bunun dışında en iyi teknik kadro bizde R.brawn,A.costa,G.willis,B.bell gibi şampiyon araç çıkarmış kişilerle ayrıca Paddy lowe ilavesiyle ve yeni turbo döneminde en iyi motor bizde olacağı için seni istiyoruz 2013 bir gelişim yılı olacak diyerek kendi bünyenene katıyorsun tabiki Hamilton şampiyon olacak bu seneye kadar Bay e bile Hamilton şampiyon olmalı çünkü hem hızlı ve hemde kendi reklamını çok iyi yapıyor demişti.O yüzden Rosberg bir Barrichello bir Webber olmak istemiyorsa kendine yeni bir rota çizmeli ancak onlardan en temel farkı çok iyi iş ahlakı var ve amerikadan sonra en azından dağılmadı bunda alman takım alman sürücü etkisi vardır elbet ancak yinede onlar gibi dağılabilirdi.

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Rosberg her türlü Hamilton dan iyi fakat adam PR kurbanı oldu şarkıcının yanında. Geçen yıl pole kupasını alan adam birden gerilere atıldı PR çalışması bitince tekrar pole leri almaya başladı Hamilton hızlıysa Rosberg de onun kadar hızlıymış bunu gördük Hamilton sadece bir PR balonu başka birşey değil yicek içicek kaza yapıcak güncemde kalıcak başka türlü göz önünde olamıyor çünkü.

    1. Rosberg Hamilton’dan iyiyse parmak çocuktan fersah fersah iyidir o zaman. Hamilton bütün sezon yarışları süpürürken Rosberg neredeydi derler adama. Hamilton şampiyon oldu ve bir kenara çekildi. Şimdi Rosberg’i ikinci yaptılar ve Mercedes’in için mission completed oldu. Bir sonraki yarışı kimin kazandığı önemli değil artık. Büyük ihtimalle ya Hamilton alır ya da Vettel’e bırakırlar.

  5. la olm manyakmısın lauda ya adam şampiyon olmuş partilerden çıkmıyor bide rosberg’imi tıııya alıcak 😀

  6. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Hamilton psikolojik doygunluğa ulaştı. Bu dakikadan sonra 2016’da da bir şekilde şampiyon olup Vetteli yakalasa da 2017’de şampiyon olamayacağını biliyor. Güçlü bağlantıları, güçlü duyumları var demek ki. O yüzden artık motive olmakta zorlanır.

    Bu seneki hedefi Vettelin 13 yarış kazandığı 2013 sezonunu geçmekti, onu yapamayınca salmışta olabilir. Lakin şahsi fikrim başarının getirmiş olduğu doygunluğa erişti. Artık özel hayat, olursa çoluk çocuk ve bir aile kurma durumlarıyla ilgilenmeye başlayacaktır. Hovardalık’ta bir noktadan sonra anlamsızlaşıyor.

  7. Lauda sanki ilkokul öğrencilerine konuşuyor. Günümüzün çocukları bile inanmaz. Hamilton, tüm sezon Rosberg’i ezmiş, parçalamış, şampiyon olmuş, sezon bitmiş. Adamın dediğine bak. Kalan 1-2 yarışı da Rosberg kazansın da teselli olsun.

    1. Çocuğu sevindiriyorlar işte akılları sıra. Teselli olarak yarışları Rosberg’e bırakıyorlar.

  8. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    Bu yarışa kadar ham şampiyon oldu diye ros iyi görünüyor diyordum da ros bu ara hakkaten iyi.

  9. lewis sevglisi nicolü düşünüyo olmasın 😀

    1. İşi başından aşkın diyosun 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir