Button: Bir İlerleme Var

yazar:

kategori:

Takım arkadaşı Fernando Alonso’nun önünde 15. sırada bitiren Jenson Button aracının hızının umduğundan daha iyi olduğunu söyledi.

“15. sıra harika değil, ancak 10. sıradan 12 saniye geride kalmak beklediğimizden daha yakındı. Burada bazı iyi savaşlar verdim, ancak zayıflıklarımızı biliyoruz ve güçlü olduğumuz alanlara odaklanmıştık.”

“Araçta kısmen keyifli bir sürüş oldu ve ileri yönde bir adım attık. Salı günü MTC’ye vardığımda bundan sonra ne yapacağımıza bakacağız. İleri yönde ilerliyoruz.”

“Eğer Ron ve liderlik becerisine inanmasaydım takımla tekrar sözleşme imzalamazdım. Gittiğimiz yönden dolayı memnunum, ancak her zaman daha hızlı olmasını istersiniz. Ancak kış arasında herkesten daha iyi bir iş çıkarabileceğimize inanıyorum.”


Yorumlar

“Button: Bir İlerleme Var” için 5 yanıt

  1. “bir ilerleme var ama biz de nerde bilmiyoruz.” gibi bir açıklama olmuş

  2. Artık neticeyi görsek 12 saniye geridesiyiz iyiyiz diyorsunuzda digerlerine göre ters strateji(yumuşak lastikler) ile yarıştınız buda sizi umutlandırdımı ?öteki yandan halen 1 tur fark yemeye devam ediyorsunuz ana takımdan(mercedes)ve bir türlü dayanıklılık problemleri çözülemiyor artık pes doğrusu.

  3. mareşalsaidertuğrul avatarı
    mareşalsaidertuğrul

    Noel Baba’nın Yılbaşında hediye dağıttığı gibi. Bunlarda millete Umut dağıtıyorlar başka yaptıkları bir şey yok. Çok laf az iş…

  4. Nedendir bilmiyorum ama başlığa istemsizce güldüm. ” Bir ilerleme var işte” der gibi 😀

    1. mareşalsaidertuğrul avatarı
      mareşalsaidertuğrul

      +1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir