Rosberg: Hamilton Bahane Üretiyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Brezilya GP’sini kazanamayan Lewis Hamilton’ın bahane ürettiğini düşünüyor.

Rosberg pazar günü üst üste ikinci yarışını kazanırken, Hamilton takımın stratejisinden şikayetçi oldu.

Rosberg “Lewis’e karşı hız avantajım vardı ve yarış benim olacak. Zaten yarış bittiğin fark altı saniyeydi” dedi.

Bazı teorilere göre Rosberg’in performans artışı lastikler ile alakalı olabilir.

Alman pilot “Hayır. Sadece kendi oyunumu geliştirdim” dedi.

Ama Hamilton bundan emin değil.

Hamilton “Singapur’dan itibaren araçta bir değişiklik oldu. Birşeyleri değiştirip değiştirmediğin bilmiyorum. Gerçekten bunu bilmiyorum” dedi.

Başka bir teori ise 2015 şampiyonluğunu garantileyen Hamilton’ın yeterli kadar zorlamadığı.

Rosberg buna inanmıyor.

Rosberg “O akıllı bir adam. Bu yüzden ihtiyacı olduğunda iyi argümanlar (bahaneler) bulacaktır” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: Hamilton Bahane Üretiyor” için 14 yanıt

  1. aslında nico yavaş bir pilot değil, sadece yeterince hırs ve adanmışlık yok adamda. ve sürekli hata yapacağım korkusuyla sürüyor. son iki yarışta neden lewisi yeniyor çünkü kaybedecek birşeyi yok ve limitlerde sürüyor. lewis te ise neden düşüş var adam alacağını aldı ve onu daha fazla motive edecek bir amacı kalmadı. Son yarışıda nico alırsa şaşırmayalım. öte yandan sıcak havalarda atağa kalkan ferrariyide unutmamak lazım…

  2. He oldu canım koca mercedesin aklı yok 1 alman dururken ingilizi şampiyon yapıyor bu nasıl bir mantıktır nerenizle bakıyor ve düşünüyorsunuz bu çekememezliğin son haddi kara oğlan 3 senedir eziyor rosbergi bunu anlayın artık

  3. Aytunç Altındal (spä2000) avatarı
    Aytunç Altındal (spä2000)

    0.3 / 0.4 saniyeye düşürdüğünde farkı Hamilton, telsizden takıma bu şekilde geçiş yapmak imkansız deyip, farkı kirli havadan çıkış sınırına kadar bir sonraki turda artırmasa, takımdan strateji talebinde bulunmasa her şey tamam…

  4. Hemo şampiyon nico 2. garanti..
    son yarışda kapışırlar..
    nico toz yutar..

  5. Mercedes AMG Petronas F1 Team avatarı
    Mercedes AMG Petronas F1 Team

    İki yarış kazanınca gaza gelmiş. Lewis bir şapka daha atarsa sana görürsün 🙂 Umarım Lewis Abu Dhabi’de sana çok büyük bir fark atar ve şampiyona karşı tavrın düzelir.

  6. Hamilton’ın bilerek kazanmadığını söylemek çok saçma. Hele ki Brezilya’da. Benim tanıdığım Hamilton ikincilikle mutlu olmaz.

  7. Onur Gentas avatarı

    Takım bu şekilde telkinde bulunmamışsa veya Hamilton odaklanmada sıkıntı yaşamıyorsa, Hamilton’ın Rosberg’e özellikle yarış verme gibi bir şansı yok. Brezilya’yı bir kenara bırakıyorum, burada geçen senede zorlamıştı ama gene geçememişti ama bundan önceki yarışlarda geçen sene Lewis rahat yarışlar kazanmıştı. Bu sene durum tam tersine döndü. Adamın karakteride belli, bana şampiyon olduktan sonra rahatladı gibi geliyor. Herhalde son 5 yarışta Rosberg’in pilotluk becerisi artıp Hamilton’ın azalması gibi bir durumun söz konusu olmayacağına göre bana en akla yatkın açıklama bu gibi geliyor.

  8. Hamilton taraftarları da bahane üretiyorlar. Rosberg’e bilerek galibiyet veriyorlarmış, sevinsin diye asdasdasd

    Hamilton’u azbuçuk tanıyan biri bilir ki galibiyetten vazgeçeceğine kolundan vazgeçer.

  9. Adam rahat şampiyon da oldu istedigi bahaneyi üretir hakkı varda ya sen ? 3 sezondur mağlup oluyorsun 3 koca sezon .Son yarışları kazanman şerefli 2.likler sana yetiyor tabi sende haklısın.

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Dikkat etmeniz gereken bir konu var Hamilton şampiyon olmuyor Mercedes onu şampiyon yapmak istediği için şampiyon oluyor. Gözünü sevdiğimin PR ı Buttonun madara ettiği adam gelmiş asi çocuk havalarında reklam yapıyor biten f1 imajını şarkıcılarla düzeltmeye çalışan Börni amca yatacak yerin yok valla.

  11. Ham’ın yanına vereceksin Vetteli bak nasıl ağlıyor asıl o zaman gör.

  12. Ne güzel oynuyorlar değilmi hepimizde yutturdular tiyatroyu.

    Kimse demiyor neden Rosberg hamilton şampiyon olduktan sonra bir anda açıldı?

    Mercedesin planı ilk 2 pilotunun sıralamadaki yerinin değiştirilmemesi.hamiltona bunu söylediler yoksa Hamilton Rosberge bırakırmı yerini?

    Şimdi herkes Rosberg şampiyona stresini atlattı o yüzden performansı arttı sanıyor.Halbuki Hamilton Mercedesin talimatı ile performansını düşürdü ve Rosberge 2.liği garantileme şansı verdi.

    Şimdide güya atışıp laf atıyorlar birbirlerine maksat F1 heyecanı ölmesin taraftarlar 2016 sezonunu izlemekten kaçmasın diye.

    Yazık F1 resmen çökmüş onu anlıyoruz.

  13. Bu ikisi tam al birini vur ötekine tarzında. Kim kaybederse ağlıyor. İdolün Senna olsa ne olur olmasa ne olur.

  14. J.P.Montoya avatarı

    Hadi len ! Adam şampiyon oluyo 2 senedir aynı takımda sende yüzsüz yüzsüz konuşuyon. Duyanda takım arkadaşını sonuna kadar zorlayabildiğini filan zanneder…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir