Webber, Schumacher'in Çok Gelişmesini Beklemiyor

yazar:

kategori:

41 yaşındaki Schumacher’in spora Bahreyn’de dönmeden önce Webber “Olağan üstü bir geri dönüş bir bir zaman görmedim. Onun için çok zor bir sezon olacağını düşünüyorum” demişti.

Ardından Schumacher, Bahreyn’de ilk defa piste çıktı ve takım arkadaşı Rosberg tarafından geride bırakıldı.

Avustralya GP öncesinde ise Webber, Schumacher’in yarışlar kazandığı günlerin artık çok gerilerde kaldığını düşünüyor.

Webber: “Onun Nico’yu geçeceğini beklemiyorum. Yakım olacaklarını düşünüyorum. Rosberg rekabetçi ve Schumacher’in de öyle olduğunu söyleyebilirim”

Ama 1997’de şampiyonluğu Schumacher’e karşı kazanan Jacques Villeneuve, Schumacher’in tekrar şampiyon olabileceğini düşünüyor.

Villeneuve: “Tekrar dünya şampiyonu olabilir.”

“Üç senelik ayrılığın ardından ilk yarışında sadece bir kaç ondalık gerideydi, bu da çok iyi bir performans.”

Ona bir kaç yarış verin. Ferrari ile olduğu yere geri dönecektir.”


Yorumlar

  1. catalunya dı o yarış. Massa asıl vettel linkini bitirdi ama konuşan yine webber di.

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Senna olsaydı döverdi :))) Bu yorumu baya beğendim.Çok antipatik bir kişilik.Geçen sene bir yarıştan sonra Felipe f…. my race diyerek beceriksizliğini kapatmaya çalışmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

  3. Pilotaj olarak Shuminin yarısı olmadığın halde 2009 da ki mevcut en hızlı aracı kullanarak 2 zafer kazanan bir pilotsun.

    Bu aralar boyundan büyük konuşuyorsun bana kalırsa.

  4. bu adamdan türkiye takvimden çıkarılsın ifadesinden beri nefret ederim ve yorumlarını hiç okumamaya çalışırım ama bu kez okuyayım dedim ve herzamanki gibi saçmalamış bu adam tam bir kazma kimse kusura bakmasın.senin bu yıl redbull da 4.sezonun ve hala hiçbir başarın yok şansa kazandığı birkaç yarış dışında.kendi kazmalığını schumacher'le örtmeye çalışmış sen schumi'ye bakacağına kendine bak vettel seni eziyor sen hala ortalarda dolaşıyorsun.

  5. Ne kadar saçma sapan bir açıklama bu ? Belliki Webber bu şekilde gündeme gelmeye çalışıyor. Yaw kardeşim daha ilk yarışında 41 kere maşallah derdirten adam hakkında sen gelipte nasıl yarış kazandığı zamanların çok geride kaldığını söyleyebiliyorsun ? Arkadaşlarda söylemişler Senin RB6'nın yanında zayıf kalan Mercedesiyle önünde finish gördü. Mercedes aracını tepedekileri yakalayacak düzeye getirsinde ben o zaman bu açıklamaları görebilecekmiyim Webberden ?

  6. mehmet ceviz avatarı

    ya webber allah aşkına bu kadar konuşmak zorundamısın.

    geçen sene malezya da yarışı bırakalım diye herkesin yanına gidişin aklıma geldikçe zaten kızıyorum.orda senna olacaktı seni döverdi.

    son olarak vettel şampiyon olsa bile sen anca 8. olursun.

  7. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    son iki sezondur red bull iyi diye weberin çenesi düşmüş herşeye açıklama yapma gereği duyuyor… vettel ise konuşmak yerine yarışmayı , mücadele etmeyi tercih ediyor. f1 pilotu doğrudan soru sorulmadıkça kendisiyle alakalı olmayan konularda konuşmamalı bence… yoksa weber gibi bir duruma düşüyorlar :)))

  8. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    weber bu açıklamalarıyla gündemde kalmak istiyor ancak ne yaparsa yapsın seneye kimi çok büyük ihtimalle adrian neweyin motor patlatan tasarımıyla f1 e geri dönecektir :)))

  9. inci incili avatarı

    ahh Jacques ahhh sen ne kurnaz adamsın.

  10. Neden Webber kendisini Fetelle olcmuyor,sadece Schumi ve Rosbergi olcuyor.Kendi yetersizligini Schumaherle ortmek istiyor.Biliyoruz ki Mercedes GP bu gidisle zor ki sampion olabilir,ama unumuzdeki yilda schuminin sampion olacagini bekliyoruz.Unutmayalim uc yil formula biri surmemis,yasida az degil 41, hem de ilk yarisinda iyi bir sonuc cikardi,insallah birkac yaris sonra onu podyumda gururuz.

  11. Altındaki araç mercedesten çok daha hızlı olmasına rağmen onun gerisinde kaldın.Şimdi kendinin şampiyonluk mücadelesi vereceğini düşünüyorsun ama Schuminin düşünmüyorsun.İlk yarışta olduğu gibi Mercedes öndekilere yakın bir araç verirse Schumiye ne sen kalırsın şampiyonluk yolunda ne de button.Alonso ve vettel ile çekişir o zaten:))))

  12. efendimayin  avatarı

    Bu adam ne kadar çok konuşuyor. Weber bey adamın ilk yarışı sürdüğü araba seninkinin yanında kamyondu ama önünde bitirdi.

  13. redbull-ferrari-mclaren takımlarında takımın en iyi performans gösteren ve gösterecek olan pilotları belli :vettel-alonso-hamilton
    mercedeste ise her şey sezon sununda belli olacak
    sezon sonu ola hayrola

  14. Webberciğim ,Schumacher şu anda en az senin kadar iyi sen hiç meraklanma.Sen yarış kazanabileceğini düşündüğüne göre o neden kazanmasın, yeterki mercedes rekabetçi bir araç versin.

  15. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Belki haklısın,belki değilsin.Ama benim emin olduğum şey ise Redbull da dengelerin değişmeyeceği ve Bahreyn ile aynı olacağı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir