İstanbul Park'ta Padok Alanı Fırsatı!

yazar:

kategori:

 

 

Formula 1’den, yarışseverleri yarışa daha da yaklaştıran kampanya…

İKİ BİLETE, ÇEKİLİŞLE; BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ÜÇ HEDİYE!

Birinci hediye…
24 Mayıs’a kadar en az 2 adet Platinum veya Gold kategorisinden ana tribün bileti alanlar arasından 10 çift, cumartesi günü için Paddock Pass kazanıyor!

Paddock Pass ile paddock alanına girip takım tırlarını ve motor-home’ları görebilir, pilotlarla selamlaşabilir, dünyaca ünlü birçok starla karşılaşabilirsiniz.

İkinci hediye…
Bu 10 çift arasında yapılacak çekilişle 5 çift, Pazar Yarış Günü İstanbulPark’ta VIP misafiri olma hakkını elde ediyor!

Krallar gibi ağırlanmanın yanı sıra; 2 defa pit alanını gezebilir, özel localardan faydalanabilirsiniz. Yemeğinizi yerken dev ekrandan yarışı takip edip dilediğinizde masaj bile yaptırabilirsiniz. Ayrıca Start / finish düzlüğüne bakan açık tribünlerden yarış heyecanını ve pit stopları ayrıcalıklı noktalardan izleyebilirsiniz.

Ve üçüncü hediye…
Talihli 5 çift arasından yapılacak son çekilişle iki ayrı kişi, pazar günü istedikleri takımın pit duvarından yarışı takip etme şansını elde ediyor!

Pit Duvarından, yarış stratejilerini yakından takip edebilir, taktik ve yönlendirmeleri canlı olarak görebilir ve adeta kendiniz de yarışın içindeymiş gibi takım ruhunu hissedebilirsiniz.

Biletinizi 24 Mayıs’a kadar alın, çekiliş hakkı kazanın, bu ayrıcalıklı fırsatı kaçırmayın!

Unutmayın yarış 28-29-30 Mayıs’ta İstanbulPark’ta…

TRİBÜN KATEGORİ NORMAL DÖNEM
ANA TRİBÜN
(3 günlük Kombine)
Platinum 550.00 TL
Platinum Jr. 275.00 TL
Gold 400.00 TL
Gold Jr. 200.00 TL
SILVER TRİBÜN
(3 günlük Kombine)
Silver 250.00 TL
Silver Jr. 125.00 TL
BRONZ TRİBÜN
(3 günlük Kombine)
Bronze 150.00 TL
Bronze Jr 75.00 TL
AÇIK ALAN
(3 günlük Kombine)
Açık Alan 70.00 TL
Açık Alan Jr.

35.00 TL


Yorumlar

  1. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    ilk 2005 yılında silver de izlemiştim önümde birçok atak olmuştu hatta kimi fisiyi önümde sollamıştı. ikincisinde gold da izledim ancak bana silver kadar keyif vermedi tek güzel tarafı starttaki atmosfer … ancak her durumdada pistte izlemek güzel…

  2. gold tribünün 2.sırası(ilk sırada koridor dolayısıyla sürekli geçenler oluyor yarış keyfiniz bölünüyor) starttaki ilk cebin olduğu yeri tavsiye ediyorum. 2 sezon ordan izledim 1 sezon luris'in söylediği ilk virajın olduğu yerden izledim viraj açısı çok iyi ancak bana göre F1'in olmazsa olmazı olan starttaki tüm araçların çıkardığı müthiş sesi ilk viraj gold tribününden alamıyorsunuz, bu moralimi bozmuştu.platinyum bencede en iyi yer değil ilk yarışı platinden izledim ancak önünüzde parmaklıklar bayrak asanlar bayrak sallayanlar koridora gelip foto çekmeye çalışanlar panayır yeri gibi oluyor platin görüş açısı çok kısıtlı en iyisi gold müthiş ses atmosferi içinde start çizgisi diyorum

  3. İndirim dönemi geçti siz kaçırmışsınız. Bun fiyatlar zaten dünyanın en ucuzu.

  4. Scuderia 4 Ever avatarı
    Scuderia 4 Ever

    yanlız fiyatlar ucuzlıycak diyolardı hala pahalı

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Tabiiki neden olmasın?Ama yinede sor istersen.

  6. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    gold son bölüm aynen luris

  7. ana tribünün sonu yani ilk viraj kısmı çok güzel, en ideal yer bence orası. ama ben biletleri iki ay önce fln aldım, çekiliş hakkım oluyo yine herhalde değil mi?

  8. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ben en çok ana tribünü seviyorum.Arkadaki eğlence ve yiyecek içeceklerede yakın.Umarım bu sene Foster's olur 🙂 Birde güzel bir Alonso t-shirt'ü 🙂

  9. en güzel yer platinum değil, gold tavsiye ederim anatribün için. Platinumda görüş açınız sınırlı gezme şansınız az. gold biletle pit girişi pit çıkışı ilk viraj son viraj podyum seramonisi dahil 3 gün içinde birçok şey görebilirsiniz

  10. Tabi en güzel yer Platinumdur,onun dışında,açık alan dahil tavsiyesi olan varmı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir