Medya: 2016 Şampiyonluk Mücadelesi Zorlu Olacak

yazar:

kategori:

Formula 1’de İtalyan basınına göre Nico Rosberg ve Sebastian Vettel’in artan performansı nedeniyle 2016 şampiyonluk mücadelesi zorlu geçecek.

Lewis Hamilton bu yıl Rosberg’in önünde rahat şekilde şampiyon oldu. Ancak son 5 yarışta pole alan Rosberg, üst üste ikinci yarışını kazandı.

Corriere della Sera “Formula 1 uyku hapı gibi. Ama en azından Rosberg ve Vettel uyanık. 2016 şampiyonluk yarışı acımasız olacak” dedi.

La Gazzetta dello Sport ise “Brezilya bahanesiz geçdi ve 2016’da şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Ferrari için hoş bir başlangıç oldu. Durum oldukça iyimser” dedi.

La Repubblica “Hamilton hiçbir zaman böyle sıkıcı yarışmamıştı. Rosberg’e bu şekilde teslim olduğu hiçbir yarış yoktu” dedi.


Yorumlar

“Medya: 2016 Şampiyonluk Mücadelesi Zorlu Olacak” için 4 yanıt

  1. Seneye üst sıralar daha karmaşık olacaktır. Redbull ve Aston Martin podyumu zorlayacaklar. Belki bizde bir kaç saniye bulursak geliriz 😀

  2. Hadi Vettel’i anlarım ama 3 yıl üst üste takım arkadaşına mağlup olmuş adamdan hala bişey beklemek? Ölüden gülücük istemek gibi bişey.. Abucuk dabucuk pistinde Lewis 50. Poleünü alır Yarışı domine eder. Şampiyonluğu taçlandırır. 2014; 11 galibiyet Lewis 5 galibiyet Ros 3 galibiyet RİC.. 2015; 10 galibiyet Lewis 5 Ros 3 Vet.. Sıra kimde belli değil mi :)) problem? ?

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bana göre mentalite olarak Abu Dhabi GP önemli Eğer Rosberg kazanırsa Abu Dhabi’yi de o zaman 2016 için şansı olabilir yoksa Hamilton ben burdayım ona göre dicektir..Rosberg bu kış iyi hazırlanmalı yoksa HAMmer Time 😀

  4. Hepde italyan medyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir