Hamilton: Araç Singapur’dan Sonra Değişti

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Singapur GP’sinden sonra yapılan değişikliklerin ardından W06 içinde rahat olmadığını söylüyor.

Takım Singapur’da Ferrari ve Red Bull pilotlarının gerisinde kalmış ve bu durum büyük tartışma konusu olmuştu.

5 yarıştır pole alamayan ve son iki yarıştır Rosberg’e mağlup olan Hamilton, Singapur’dan sonra aracın istediği tepkileri vermediğini söyledi.

Hamilton “Singapur’dan sonra bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyordu. Bu değişimin ardından araç daha farklı bir hal aldı. Tekrardan nasıl alışabilirim bunu anlamaya ihtiyacım var”

“Sıralama performansımı geliştirmek zorundaydım. Bazı şeyleri değiştirdik ve artık biraz daha rahatım”

“Tüm söyleyebileceğim bu. Belkide daha fazla çalışmalıyım. Neler yapacağıma bakmalıyım. Ancak işlerin o günden bu yana biraz değiştiğini düşünüyorum” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: Araç Singapur’dan Sonra Değişti” için 6 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Eyvah eyvah

  2. Küçük değişiklikler büyük farklar oluşturuyor. Fakat Hamilton’ın sözleri gerçeği yansıtıyor mu bilemem. Malumunuz kendisi hata yapmadığı sürece yenilmez olduğunu iddia etmekte. Rosberg’in üstünlüğüne önce takımı suçlayarak mazeret bulmaya çalıştı sonra da araca söverek.

  3. Nazmi Duman avatarı

    Dengesi zayıf araçları sürme konusunda en iyi pilot. Rahat süremediği araçla bile son iki yarışta rosberg ‘in ensesinden hiç ayrılmadı, rahat sürdüğü bir araçla rosbergin şansı çok çok zayıf + kazanamadığı son iki yarıştan birini strateji ile mutlaka kazanabilirdi diye düşünüyorum.

    1. Belki de araç şimdiye kadar dengesizdir ve Hamilton dediğin sebepten uçarken Rosberg geri kalıyordur. Singapur’dan sonra denge gelince Rosberg de oyununu yükseltebilmiştir?

      1. Mantıklı 🙂

        1. Nazmi Duman avatarı

          Mclaredeyken button kendisi söylemişti “araçta yol tutuşu olmadığı zaman, hamilton bununla benden daha iyi başa çıkıyor” diye + perez 2013 mclaren aracı için “kullandığım en dengesiz araçtı” demişti, halbuki hamilton üzerinde pek de değişiklik olmayan o araçla 2012 yılında pole, galibiyet ve en hızlı tur alabiliyordu. Hamiltonun drift stili araba kullanmaya büyük ilgisi var, bazen galibiyet sonrası veya pist dışında bunu gösteriyor. Bu drift ten gelen deneyimlerine bakarak aracın sınırlarını hissedip kayarak yoldan çıkma veya spin yaşamıyor diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir