Massa: "Mükemmel Bir Seviyedeyiz"

yazar:

kategori:

Ferrari ve McLaren’in birbirine yakın olduğuna inanan Felipe Massa, Avustralya’daki açılış yarışı için herhangi bir tahminde bulunmuyor.

Her iki takım kış süresince diğerlerinden ayrı göründü ve bazıları Ferrari’nin biraz önde olduğunu düşünürken bir kısım da Barselona’daki son testlerle birlikte McLaren’in önde olduğuna inanıyor.

Massa, Ferrari’nin ilk yarışa iyi bir şekilde hazırlandığını söylüyor ama esas rakiplerine kıyasla form durumlarını yargılamıyor.

Massa: Melbourne için tahminler? Orada konuşmayı tercih ederim, yarıştan sonra. Yarıştan öncesi bence doğru olmaz."

"Söyleyebileceğim şey, kış testlerindeki çalışmalarımı tamamladım. Yarın (çarşamba) motorumu bitirmem için 50 turum var. 5 günde iki yarış simulasyonu yaptım. Bu yüzden bulduklarımdan ve çalışma şeklimizden memnunum "

"Kesinlike aracı geliştirme çalışmaları için görüşler var. Bununla beraber, varsaydığımız herşeyi yaptık ve Melbourne yarışından sonra iyi bir şeylere sahip olmayı umuyorum"

"McLaren her zaman güçlü bir takım olmuştur ve daima rekabetçi olabilir. Bu yüzden bütün takımlara dikkat etmeliyiz. Ama kesinlikle McLaren, diğerleri arasında en yüksek potansiyele sahip olandır"

Temkinli yaklaşımına rağmen Massa, Ferrari’nin çok güçlü olduğunu ve F2008’in geçen haftalarda çok geliştiğini düşünüyor.

Massa: "Bana göre (F2008) çok gelişti. Geçen hafta yeni paketle harika bir iş çıkardık ve çok memnundum. Bugün (Salı) geçen haftadan çok farklı bir iş yaptım. Bana göre harika bir seviyedeyiz"


Yorumlar

  1. Yakında Hamilton'dan da bi açıklama gelirse şaşırmıycam:" Mükemmelden daha iyi bir seviyedeyiz.." :)))

  2. Şener  SALİH avatarı

    Mükemmel kavramına yeni karşılıklar bulmaya başladık benmi yanlışım yoksa bunlar kelimelerin anlamınımı bilmiyor mükemmel=kusursuz,daha iyisi olamaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir