Vettel, Dennis'in Yakıt Teorisiyle Dalga Geçti

yazar:

kategori:

Alman Auto Motor und Sport’a konuşan Vettel, “Belki Ron Dennis bu teorisiyle ilgi çekmek istemiş olabilir çünkü şu sıralarda kimse ona fikirlerini sormuyor.” diye konuştu.

Vettel, ‘Peki neden damalı bayrağı geçtikten sonra aracı hemen kenara çektiniz?’ sorusunu ise, “Çünkü o sırada egzozun kırık olduğunu düşünüyordum ve daha fazla zarar vermek istemedim.” diye yanıtladı.


Yorumlar

  1. Terbiyesiz..

  2. ron denis, f1 patronluğunu dahi aşmış bir kimsedir,vetelin patronları ,denis ile tartışma seviyesine gelmemişken,geçen senenin çaylağı f1 in en kıdemli adamlarından biri olan denisle dalga geçme teşebüsüne diyecek bir şey yok,(redbulun geçmişi nedir ki f1 de)

  3. vellet boyundan büyük laf etmiş…yakışmadı

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Ron Dennis Ve Ilgi Çekmek Lol..Mark Webber Gibi Olmaya Basladin Vettel,Sende Sampiyon Olacak Kişilik Hala Yok Demek Ki

  5. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    vettel olmadı bu şimdi. ron dennisi ben sevmiyorum ama şu bi gercek F1in vazgecilmezlerinden biri.

  6. Bu Sözleri Sana Hiç Yakıştıramadım Vettel Hemde Hiç.

  7. salih yildiz avatarı

    Ron dennis i bende severim ama Vettelin de hakkını vermek lazım bence güzel bir cevap çünkü Ronunki tamamen spekülatif, Vettel güç kaybediyorum demeye başladığından itibaren zaten aracın sesi epeyce değişmeye başlamıştı eksoz veya buji herneyse ama yakıttan olmadığı kesin Bunu Ron gibi birisinin bilmemesi imkansız..

  8. İşte budur; vettel daha doğmadan ron dennis formula 1 dünyası içindeydi. Kâfi…

  9. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim,tartışmalar onsuz çok hararetli geçmiyor:),Allah şifa versin ufaklığa,onlarada yardımcı olsun…

  10. espoir evet son yorumunu okudum ama önemli değil haber kalktı ki haber f1.com dan alınmış basın toplantısında alonsonun söyledikleri az önce baktım.

    Hakanın oğlu Musab rahatsızdı yarış haftasonunda hastahanedeydi ama şimdi iyi sanırım,msnde görüyorum ama bu aralar pek konuşamadık.

  11. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    (kirve umarım kaldırılan haber altındaki son yorumumu okumuşsundur. Bu sırada hakan nerelerde,göremiyoruz bayadır,sağlıı sıhhati yerindedir inşallah)

    M1CHAEL'İn etki tepki yorumuna katılmakla birlikte, tepkinin sert olduğunu düşünüyorum.

  12. Vettel in dalga geçtiğini düşünmek istemiyorum ama öyle görünüyor. O anki yüz ifadesini görmeden hatta ses tonuna bakmadan dalga geçti diyemem.

  13. Formula Bir avatarı

    artık yarışlar sıkıcı olduğundan böyle atışmalarla durumu hareketlendirmeye çalışıyorlar sanırım 🙂 alonso ve vettel den hiç beklemediğim cevaplar..umarım dahası gelmez ( vettel daha doğmadan ron dennis formula 1 dünyası içindeydi – azıcık saygı lütfen )

  14. mclaren_mercedes avatarı
    mclaren_mercedes

    ilkokul çocuğu seviyesinde bir cevap olmuş. hani böyle, nevriye budak'ın durup dururken ''sensin gerizekalı!'' demesi gibi…

    elbette ron dennis'in ortaya attığı iddiaya tepki verebilir redbull ya da vettel. ama f1 tarihinde artık efsane diye andığımız insanlar hakında konuşurken daha edepli olunması gerek.

  15. Ben bu tip bir söylemi bekliyordum açıkçası. Hatta daha fazlası da olabilirdi. Ron'un söylemi üzerine Vettel hatta Redbull mutlaka birşeyler söyler ve iyi de konuşmazlar diye düşünmüştüm.
    Kusura bakmayın ama Ron'un teorisi, spekülasyonunun da hiç bir tutar tarafı yoktu. Başka birinden gelen bu tip bir açıklama üzerine F1 pilotlarının ekseriyeti çok iyi konuşmaz. Umarım bu kadarla kalır Redbull daha fazla birşeyler de söylemez.
    Vettel'i haklı görmüyorum iyi de yapmış demem ama etki ve tepki prensibi geçerli. Bir şeyler söylerseniz size de birşeyler söylerler.

    Yeri değil ama sitenin yönetimindeki arkadaşları gerçekten tebrik etmek istiyorum. Alonso haberini kaldırmalarından gerçekten memnun oldum çok isabetli bir iş yaptınız, teşekkürler. Malum söylemi üzerine çok kızdım ve bir dünya şey yazmıştım. Pasteleyemeden kaldırılmış olduğunu gördüm. Kalpten takdir ettim. Şükür ki yazdıklarımı insanlarımız görmedi memnun oldum. Tekrar teşekkürler.

  16. vettel taraftarı varmı sitede bilmiyorum,eleştiricem ama korkuyorun kalkıp biri sen kendı pilotunun haberının altına haber falan yap dıyebılır…!boş konuşmuş tıpkı deposu gibi.

  17. “Belki Ron Dennis bu teorisiyle ilgi çekmek istemiş olabilir çünkü şu sıralarda kimse ona fikirlerini sormuyor.” diye konuştu.KIME KARSI KULANIYOR BU SOZLERI SEBASTIAN.FIKIRLERINI SORMAKTAN RON DENNIS BIKMISTIR GAYRI.PEK YAKISTIRAMADIM VETTELE BUNU.

  18. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    takım arkadaşı bazen olumlu bazen olumsuz etkiler bırakır görünen o ki Webber'den kötü özelliklerini almış umarım yarışlarda pilotların önüne kırma özelliğini de almamıştır
    ben Ron Dennis'i severim ve düşünceleri her zaman beni etkilemiştir ve hiçbir zaman dikkat çekmeye ihtiyacı olmaz Vettel teorileri yok etmek istemiş ama böyle olmaz biraz Kimi'den ders alıp susmayı öğrenmeli 🙂

    Avustralya'da başarılar Vettel

  19. Shagrathian avatarı

    Şımarık!

  20. Millet iki yarış kazanıyor oluyor yıldız eskiden böyle değildi.

  21. Webber le yanyana gelegele bunada bulaşmış boyundan büyük konuşmalar, vay diyorum vettel!

  22. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    O zaman neden bazı pilotlarda bir numara oluyor ve kendilerin yanında hep işine gelenleri istiyorlar.Bugünlerdede herkes Alonso düşmanı oldu.Ama nickim anlatıyor herşeyi ondan 🙂

  23. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    alonsoya karşı neden haksız buluyorsunki. alonsonun eşitlik istemiyorum beni 1 numara yap yoksa fena yaparım gibi tehditlerine boyun eğmediği içinmi!!

  24. trF1'in de kışkırtması var, bu habere şu resmi koyunca işin rengi değişiyor. zaten adam pek birşey söylememiş ama, resim çok gıcık olmuş bunların üzerine.

  25. Sebastian sana bu yakışmadı. Olgunca bir açıklama beklerdim.

  26. dennis ilgi çekmek istemiş olabilirmi:)
    o efsane şampiyonları yarıştırırken sen muhtemelen yalnızca VİTAMİN din.
    o senin gibi birileri seçer ve yarıştırır sen ise onun izni olursa takımında yarışırsın..
    ilgi çekmek isteyen kim olduğu açık

  27. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Luris,Ron Dennis'i aşağılamasına Ferrari ye laf etmiş kadar bozuldum.Kaldıki f1 tutkusuyla yaşayan,rakiplerine saygı duyan ve asla kimseyle dalga geçmeyen biridir.Alonso ya karşı haksız bulurum kendisini.Ama bu lafı hangi pilot etse aynı tepkiyi verirdim.

  28. güç kaybediyorum derken de biz seninle dalga geçiyoduk.

  29. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ron Dennis benim çok saygı duyduğum bir patrondur ve onun sözleri benim gibi bir Ferrari taraftarı için bile doğrudur.Damarlarında f1 tutkusu akan biridir.Dalga geçmeden önce bir kere daha düşün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir