Ecclestone, Schumacher İçin Uzun Bir 2. Kariyer Bekliyor

yazar:

kategori:

2006 sonunda emekli olmasının ardından 41 yaşındaki şampiyon pilot, bu sezon Mercedes ile Formula 1’e dönüş kararı almıştı.

Schumacher, geri dönüşünde 3 senelik bir anlaşma imzaladı ve Alman pilot Perşembe gübü Melbourne’de, anlaşması bittiğinde emekliliğine geri döneceğini belirtti.

Pilotlar Birliği’ne katılmama nedeni olarak ise Schumacher: “Burada uzun vadeli bulunmuyorum, sadece sınırlı bir zaman dilimi için buradayım. O yüzden girmem gerektiğini düşünmüyorum”

Ama Ecclestone, Schumacher’in fikrinin değişeceğini düşünüyor.

Gazetta dello Sport’a konuşan Ecclestone: “Yeni kariyerinin uzun olacağını düşünüyorum, belki 10 sene bile olabilir.”

Alman AZ’ye konuşan Mercedes test pilotu Nick Heidfeld ise Schumacher’in önümüzdeki bir kaç yarışta temposunu arttıracağını düşünüyor.

Heidfeld: “Michael, Bahreyn’deki hafta sonu boyunca iyiye gitti ve şimdiden sonra da iyileşmeye devam edecek.”


Yorumlar

  1. Ecclestoneye gure Schuminin kariyeri 10 sene uzatabilir.Anlamadim pilot gibimi yoksa takimda calismak icinmi 10 yil kalabilir.pilot gibi dusunurse hic aklim almiyor.50 yasinda bir pilot olabilirmi? Ama Mercedes GP anlasmasi bitiginden sonra,Ferrariyle 2 yil anlasma olursa cok daha iyi olur.Schumaher neredeyse ben o takimi tutarim.

  2. Schumi nin haberleri neden hala Ferrari tulumu ile yapılıyor anlamadım.Ben bir Ferrari Taraftarı olarak bundan gurur duyuyorum ama Mercedes GP taraftarlarının dikkatini çekmiyormu bu durum acaba?

  3. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Hemen nasıl bu kadar karamsar oluyorsunuz sabah sabah 🙂 Schumi'nin 5 sene daha f1 de kalacağını düşünüyorumki umarımda kalır.Birde Kimi dönerse süper olur.

  4. sayın ecclestone bence sen schuminin kariyerini değil formula 1 in kariyerini düşün.bu gidişle seyirciler başaka heyecanlar aramaya başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir