Red Bull Motor Anlaşmasını Açıklamaya Yakın

yazar:

kategori:

Red Bull’dan Daniel Ricciardo’ya göre önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek

Abu Dhabi GP’sinde Red Bull’un geleceği hakkında açıklama yapılacak. Red Bull, dayanıklılık ve performans anlamında geride kalan Renault ile yollarını ayırmaya karar verdikten sonra Mercedes ile görüşmüş ancak hayır cevabı almıştı.

Daha sonra Ferrari ile görüşen ve yine hayır cevabı alan Red Bull, son olarak Honda ile görüştü. Honda ile görüşmeler başta iyi gitse de Ron Dennis veto hakkını kullandı ve Honda kapıları da kapandı.

Red Bull son haftalarda ise Formula 1’de kalabilmek adına Renault ile yeniden görüşmelere başladı ve 2016 yılında markasız motor konusunda Renault ile anlaşmaya vardı.

Ricciardo “Abu Dhabi’den önce, sonra veya Abu Dhabi’de açıklamanın geleceğini düşünüyorum”

“Herhangi birşey söyleyemem. Yılın sonlarında baz haberler olması gerektiğini biliyorum. Umarım önümüzdeki hafta size birşeyler bildireceğiz” dedi.

Ricciardo rakiplerinin kendilerinden korktuğu görüşünde.

Ricciardo “Takım gelecek yıl burada olacağını doğruladı. Tedarikçiler bizi geri çevirerek bize karşı ayıp ettiler. Elbette onların nedenlerini anlıyorum. Çok iyi bir şasimiz var ve bizden korkuyorlar”

“Artık önümüze bakıyoruz ve 2016’da neler olacağını göreceğiz” dedi.


Yorumlar

“Red Bull Motor Anlaşmasını Açıklamaya Yakın” için 4 yanıt

  1. Elbette onların nedenlerini anlıyorum. Çok iyi bir şasimiz var ve bizden korkuyorlar

    Bu yılın ikinci yarının iki üç yarışına dek Toro Rosso’nun gerek şasi olarak gerek sorun olarak her alanda geride kalındı şimdi iyi şasi olduysa diyecek söz yok bu süre zarfına denk de atı alan üsküdarı geçti.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/120709-ricciardo-red-bull-2014-sasi-performansini-yakaladi.html

    1. Yine donmussun sahalara redbullun sasesi kimsede yok ve herkez buna hem fikir ama sen yine reno savunmasina gecmissin toro rosso iyimis felan gec bunlari dogru olan redbulla motor vermeye korkuyorlar dogru olan bu fazla senin gibi nasil bu redbullu kucumserim havalarina girmek gereksiz redbull en iyi sase ile bunca yillar ne yaptigi goruldu sanki reno gecen yildan daha iyi bir motor sundu redbulla

      1. Yine donmussun sahalara Dönmüşsün sahalara derken neyi kast ediyorsun pek anlamadım ben 2007 yılından beri bu sitedeyim bilen bilir. Sana göre yazıklarım yanlış olabilir yada doğru yorumun için teşekkür ederim senin bu yorumun benim ve F1 camiasının gerçeklerini değiştirmez iyi günler.

        1. 1-2 haftadir goremiyordum ondan dolayi soyledim hemen baska yerlere cekme diger yorumun icinde Ok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir