Button, Honda’nın 2016’da Büyük Adımlar Atacağından Emin

yazar:

kategori:

Jenson Button, devam eden sorunlara rağmen 2016’da rekabetçi bir McLaren Honda görmeyi bekliyor.

McLaren Honda bu yıl 27 puan alabildi ve tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiriyor.

Button ve Alonso takımın 2016’da büyük bir sıçrama yapacağını söylüyor ve Button bu nedenle takım ile olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Button “Bizim için hiçbirşey değişmedi. Sezonun zor olacağını biliyorduk. Son birkaç yarış da zor oldu. Ama hiçbir zorluk gelecek yılki beklentilerimi etkilemedi”

“Elbette hepimiz daha fazla dayanıklılık isterdik. Fakat önümüzdeki sezon bizim için daha önemli olacak. Bu nedenle bu yıl gelecek yılın temellerini atmak istiyoruz”

“Bu yıl bizim için bir test yılı oldu. Bazı yarışlarda olağan dışı durumlar oldu. Ama çoğu zaman test yaptık. Güç ünitesi, şasi ve aerodinamik parçalar test ettik”

“İçerisinde bulunduğumuz durumu biliyoruz ve bunu görüp yeni parçalar getiriyoruz. Tur zamanı açısından işlerin nasıl olduğuna bakıp gelecek yıl için bilgi topluyoruz” dedi.

Button, emekli olmamasının sebebinin McLaren Honda’da gördüğü potansiyel olduğunu söylüyor.

Button “Benim bakış açımdan bakarsak önümüzdeki yıl iyi bir yıl olmalı. Bu nedenle kalmak istedim”

“Takım içerisindeki tutkuyu hissedebiliyorum. Takım içerisinde herkes Woking’dekiler, Sakura’dakiler.. Hepsi çok iyi çalışıyor”

“İhtiyacımız olan zamanı bulmamız gereken zorlu bir döneme giriyoruz. Uzun ve zorlu bir kış bizi bekliyor. Eğer ön tarafta mücadele etmek istiyorsak 2.5 saniye bulmak zorundayız.”

“Bunu yapılabilir olup olmadığını bilmiyorum. Ama benim görüşlerim değişmiş değil. Bu yıl farkın büyük kısmını kapatacağımızı biliyorum” dedi.

 


Yorumlar

“Button, Honda’nın 2016’da Büyük Adımlar Atacağından Emin” için 7 yanıt

  1. 2.5 sn cok buyuk fark ancak Honda zaten yeni motorlara cok iyi hazirlanmadigini, yanlis bir felsefe benimsediklerini ve isi hafife aldiklarini itiraf ettiler. Ote yandan sifir beden politikasinada son verilmesi gerekiyor motor gucu ve dayanikliligin bukadar onemli oldugu donemde motorun verimli calismasini engelleyecek tasarimlardanda kacinilmasi gerekiyir. Birde deneyimli teknik adamlardanda destek alinirsa ferrarinin gecen sene yaptigi atilimlarin benzerini Hondada yapabilir…

  2. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    ers sorununu çözdüklerinde rahat 2 saniye kazanırlar.ve seneye bu renkleri değiştirmesi lazım mclaren in 2015 in ilk yarısındaki renkler bile daha iyiydi

  3. Umut olmalı elbette ama 2,5 saniye diğer takımların hiç gelişmemesi baz alındığında bile devasa bir fark,buna rağmen Honda ve Mclaren ellerinden geleni yapacaktır,umarım gelecek sezon daha rekabetçi bir sezon izleriz.

  4. Williams seviyesin de olabilirsek ne mutlu bize.

  5. Hep bir umut…18 milyon $’lık..

    1. 20 mart geldiginde de boyle konusabilecek misiniz? Ya da bir kenarda sessizce bekleyecek misiniz?

      1. Ben Button’ın kalıp kalmamasına bakmam, Mclaren başarılı olmasını isterim ki F1’de rekabet ve heyecan olsun…

        Button’ın 18 milyon $ cebine katmasının ardından sürekli “umut” üzerine açıklamalar yapıyor, nasıl olsa Button 18 milyon $ cebe atmış.. !!! Aşağıda ki Button’ın açıklamalarına bakarsan Button’ın ne yaptığını anlarsın…Sadece kendi kendine takılıyor…Burada kabahat Button’da değil bu durumda 18 milyon $ veren Mclaren düşünsün adam zorla almadı, şimdi keyfine bakıyor..

        1-) “””Button ve Alonso takımın 2016’da büyük bir sıçrama yapacağını söylüyor ve Button bu nedenle takım ile olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı.”””

        2-)”””Button, emekli olmamasının sebebinin McLaren Honda’da gördüğü potansiyel olduğunu söylüyor.”””

        3-)”””Button “Benim bakış açımdan bakarsak önümüzdeki yıl iyi bir yıl olmalı. Bu nedenle kalmak istedim”””

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir