Sutil Olumlu Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Sutil: “İkinci seanstaki yağmur ideal değildi, özellikle de ilk seansta çalışmamam nedeniyle. Ama yapabileceklerimizi yaptık ve genel olarak bulduklarımızın çok olumlu olduğunu düşünüyorum.”

“Seansın başında sert lastiklerle biraz sürüş yaptık ve sonrasında da yumuşaklarla. Ayrıca pist ıslak hale geldiğinde geçiş lastiklerini de denedik. Her şey düzgün çalışıyor gibiydi. bugün istediğimiz bütün bilgileri edindik”

“bu hafta sonu ile ilgili hâlâ çok olumlu hislere sahibim. Bahreyn’de aldığımız sonucu daha iyiye götürmek isterim.”

Takım arkadaşı Tonio Liuzzi ise hızlı turunda trafiğe takılmasına rağmen 8. en hızlı isim olarak Force India adına ümit verdi.

Liuzzi: “Bugün iyi geçti. Araç, seanslar boyunca yaptığımız değişikliklere çok iyi tepkiler verdi. Dengeden çok memnunum. Şartlar ideal değildi: ilk seansta iki kırmızı bayrak vardı ve ikinci antrenmanda da yağmur etkiledi.”

“Ne yazık ki trafik nedeniyle yavaşlayıp önünü açmak isteyenler vardı. Bu yüzden temiz bir tur atamadım. Bazı bölümlerde bir Pazar yürüyüşüne çıkmış insanlar gibiydiler. Genel olarak hafta sonuna başlangıç için iyi bir gündü ve yarının iyi geçeceğini düşünüyorum”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    yağmurda Force-India'ların performansı güzeldi bakalım yarın hava nasıl olacak ve Force Indialar nasıl etkilenecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir