Button, McLaren'in Temposundan Cesaret Aldı

yazar:

kategori:

Button ve takım arkadaşı Lewis Hamilton, Bahreyn’deki sıralamalarda Ferrari ve Red Bull’un 1 saniye civarında yavaştı.

Button, McLaren’in Melbourne’de şimdiye kadarki performansından memnun ama değişik şartların ve trafiğin, dereceleri okumayı güçleştirdiğini belirtti.

Button: “Sadece bir antrenmandı. Ferrari ve Red Bull’lardan daha az yakıtla çalıştığımızdan eminim. Ama yarın göreceğiz. Şu anda aracın nasıl olduğu üzerine odaklanıyoruz ve şu anda oldukça iyi durumda”

“Bizim için araçta iyi bir denge ve iyi bir his yakalamak için yaptıklarımız önemli. Burada araca biner binmez dengeden memnun kalmıştım ve gün içinde de iyiye gitti.”

“Aracın dengesinde biraz oynama yapmayı deniyoruz ama zor şartlar ve pistteki trafik nedeniyle bu zor oldu. Her iki lastik de iyi çalışıyor, bu yüzden durum olumlu, sadece öğleden sonra biraz sinir bozucuydu”

Button, ikinci antrenmanda seansın sonlarında pist kururken temiz bir tur atamadı ve Sauber’de De la Rosa tarafından engellendi.

Button: “Ayar çalışması yapmak zordu. Çünkü hava harika değildi ve trafik de kötüydü. Pedro, hızlı virajda önüme çıktı, ki orası tehlikeli. Henüz onunla konuşmadım ama sorun yok”

“Bazı pilotlara, onlara yaklaşan araçlarla ilgili doğru bilgiler verilmediğini düşünüyorum. Yakınlarımızda kimler var, bunları takım bildiriyor. Çünkü bu araçlarda etrafınızda ne olduğunu görmek çok zor”

“Hızlarda çok büyük farklar var ve burada şu andaki hızlı araçlardan birindeyiz. Bu yüzden trafiğe çok takılıyoruz. Ama bunu şimdilik unutup bu aracın nasıl ayarlanacağına ve sıralamalar için hazır olmasına yoğunlaşacağız”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir