Avustralya GP Cuma Sonrası Mercedes GP

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, 4.: “Cuma günlerinde sıkça olduğu üzere performansları değerlendirmesi zor; herkes farklı programda gibiydi. Bunu söylememle birlikte genel oalrak çok sürüş yapmamamıza rağmen bugünkü çalışmalardan oldukça memnun kaldım. İlk seansım, kırmızı bayraklar tarafından biraz engellendi, sonrasında ise ikinci seansta yağmur yağdı. Ama bütünüyle değerlendirince çok şey öğrendik ve aracın ayarlarını fazlasıyla geliştirebiliriz. Sonuçta derecelerimiz rekabetçi. Bu yüzden hafta sonunun geri kalanına iyi bakabiliriz.”

Nico Rosberg, 10.: “Bu sabahki ilk seans iyiydi ve bazı iyi şeyler öğrendik. Öğleden sonra ise hava nedeniyle bölündü ama lastikler hakkında iyi miktarda bilgi topladık, bu da bizi yarına hazırlayacak. Üzerine çalışılacak bazı ayar meseleleri ve aracın gelişecek yerleri var. Bu yüzden gece yapacak çok işimiz var”

 


Yorumlar

  1. Bu hafta sonu belki bir podyum görebiliriz, inşallah her şey yolunda gider…

  2. Gelisecek yerleri yarinakadar umarim Mercedes muhendisleri bitirir de Schumaherin stiline gure araci ayararlar.Hade Schumi buzlari erit,seni podyumda gurelim.

  3. mehmet ceviz avatarı

    hadi mercedes hadi şumi hadi nico.sılver arrows a yakışır bir hafta sonu olsun

  4. Şuanki gridde en iyi mekanik yol tutuşa sahip araç bence Mercedes bu pistde avantajı olabilir heleki yağmurda yağarsa.

  5. Haydi Michael. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir