Grosjean: Haas ile Puan Almanın Garantisi Yok

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Haas ile ilk yılında puan almasının garanti olmadığını kabul etti.

Haas gelecek yıl Dallara ve Ferrari ortaklığı ile F1’de ilk kez mücadele edecek.

Gutierrez ve Grosjean ikilisi ile yarışacak Amerikan takım kendisine oldukça güveniyor.

Haas’tan beklentileri konusunda konuşan Grosjean “Çok fazla şey söyleyemem fakat Ferrari gibi büyük bir takımdan şanzıman ve motor alıyoruz. Kendi rüzgar tünelimizi kullanıyoruz ve ayrıca simülatör oldukça iyi”

“Böylesi büyük bir takımdan yardım aldığınız zaman aklınızdaki soru işaretleri en aza iner”

“Takım, eski örneklere baktığı zaman deneyimli bir sürücü istedi. Beni seçtiler ve işte burdayız. Puan almamızın garantisi yok. İlk teste hatta ilk yarışa kadar bunu yapıp yapamayacağımız konusunda birşey söyleyemeyeceğiz”

“Kariyerim için heyecan verici yeni bir bölüm olacak. Gene ve Günther ile tanıştım. Proje hakkında bana bazı şeyler anlattılar ve imzaladıktan sonra dahasını öğrendim. Böylesi büyük bir Amerikan takım ile yarışmak harika olacak. Büyük bir maceranın ortasındayım ve bu macerada en iyisini yapabilmek için elimden geleni yapacağım”

“Yeni bir takım olabiliriz, ancak zekice planlanmış ortaklıklarımız var. Kendimize güveniyoruz. İlk testten itibaren elimizden geleni yapacağız” dedi.

 


Yorumlar

“Grosjean: Haas ile Puan Almanın Garantisi Yok” için bir yanıt

  1. Lotusa geri dönebilirim. Haas ile puan almak kesin değil… Bakalım yarın ne göreceğiz. Pişman mı oldun yoksa Grosjean?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir