Melbourne'den Kısa Kısa

yazar:

kategori:

68.000 Avustralyalı’nın önünde iki McLaren, M.Schumacher ve M.Webber’in önünde en hızlı isimlerdi. En iyi sıralaması 15. olan Ferrari, yağmurun adım atmayı bile zorlaştırdığını söyledi.

Flavio Briatore, İtalyan otomobil dergisi Quattroruaote’e yaptığı açıklamada Fernando Alonso ve Mark Webber’i hala yönlendirdiğini söyledi.

Ferrari sürücüleri, Albert Park’taki performansları dışında son derece göz önündeydiler. İkisi de 330.000 dolarlık göz kamaştırıcı Maserati Quattroportre Sport GP kullanıyor. Jenson Button ve Micheal Schumacher satışa çıkardıkları Mercedes C63 kullanırken, Lewis Hamilton E500 saloon sürüyordu. Bernie Ecclestone ise Mercedes S350′ e binmek üzereyken objektiflere yakalandı.

Mark Webber, geçen yıl kötü bir şekilde kırılan bacağının hala tam olarak iyileşmediğini söyledi.

Takım buji ateşlenmesi iddia ederken, Vettel’in ardından Red Bull’dan Christian Horner da, McLaren başkanı Ron Dennis’in Vettel’in Bahreyn GP’ de yaşadığı problemin yakıtının bitmesinden kaynaklandığı yönündeki iddiaları reddetti.

Vitaly Petrov’un 1. antreman seansında aldığı 7000 euroluk cezasıyla beraber, Melbourne yetkilileri Adrian Sutil ve Bruno Senna’nın da pit çizgisi sınırını ihlal ettiği için 1600 euroluk cezalar aldığını doğruladı.

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir