McLaren Abu Dhabi’ye de Güncellemelerle Gelecek

yazar:

kategori:

McLaren takımı, gelişim mücadelesi kapsamında  sezonun son yarışı Abu Dhabi’ye de güncellemeler getireceğini açıkladı.

Bu sene bir türlü arka sıralardan kurtulamayan McLaren, motorda istediği gelişimi kaydedemese de aerodinamik açıdan bir sürü güncelleme getirdi.

2016’ya hazırlık kapsamında McLaren, son yarış Abu Dhabi’de de yeniliklere sahip olacak.

Eric Boullier “Sezonun son yarışı olsa da gelişim çalışmalarımız bitmedi ve son yarışa yeni parçalar getirmeye ve parçalar tasarlamaya devam edeceğiz. Gelişimimiz sürekli ve her fırsatta öğrenmemiz devasa önem taşıyor.”

“Bu hafta göstereceğimiz tüm çabalar gelecek seneki araç için faydalı olacak. Senenin son seanslarını sezonu hem yüksek bir seviyede tamamlamak hem de çok değerli bilgiler öğrenmek için maksimum seviyede geçirmek önemli olacak. Bu bilgiler kış dönemine faydalı olacak.” dedi.

Boullier, sonuçlarla tam olarak gösteremeseler de bu seneki gelişim mücadelelerinin dikkatlerden kaçtığını düşünmüyor.

Boullier “McLaren-Honda takımının McLaren Teknoloji Merkezi, Sakura ve Milton Keynes’teki her üyesine tüm sene boyunca gösterdikleri heyecan, çalışkanlık ve kararlılıktan dolayı ayrı ayrı teşekkür etmemiz önemli. Enerjimiz ve adanmışlığımız kış döneminde de devam edecek. Tek hedefimiz var: kazanmak. Aynı zamanda tüm partnerlerimize de teşekkür ediyoruz.”

“Son olarak sadık taraftarlarımıza da minnettarız. Bu zor zamanlarımızda bize sonsuz destek verdiler ve gelecekteki başarılarımız için iyimserliğimizi paylaştılar. Yas Marina’daki etkileyici manzara eşliğinde gerçekleşecek heyecanlı hafta sonu ve McLaren-Honda için sıradaki heyecan verici evrenin startı için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“McLaren Abu Dhabi’ye de Güncellemelerle Gelecek” için 4 yanıt

  1. Şu kanattaki detaylara bakın. Gerçekten bunlarla uğraşmaya değer mi, insanlığa ne katar emin olamıyorum.

    1. mclarene bile birşey katmıyor ki insanlığa katsın dostum 😀

      1. O yüzden aerodinami gerektiren pistlerde McLaren, şu rezil motora rağmen puan alabiliyor ya da almak için savaşabiliyor.

        1. eheheh züürt tesellisi ile kendinizi fazla kandırmayın. Rakipler yarış dışı kalmasa o şansa alınan puanlar da olmayacaktı 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir