Maldonado: Hamilton’ı Yenebilecek Güçte Olduğumu Biliyorum

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, Hamilton’ı zorlayabilecek yeteneğe sahip olduğu görüşünde.

Maldonado 2011 yılından bu yana F1’de mücadele ediyor ve 2012 İspanya GP’sini kazanmayı başardı.

Maldonado, ‘Kaza kralı’ ünvanına rağmen pek çok büyük pilot ile arkadaş olduğunu söylüyor.

Maldonado “Düşündüğünüzden daha fazla arkadaşım var. Örneğin Lewis Hamilton”

“Fernando ve Felipe Massa ile arkadaşım. Yıllar boyunca zor mücadeleler yapsak bile Sergio ile iyi bir arkadaşlığım var”

Maldonado, Mercedes’te olsa Hamilton’ı zorlayabileceği görüşünde.

30 yaşındaki pilot “Ne yazık ki kazanan bir araca oturma fırsatı olmadı. Ama eğer Mercedes’te olsaydım Lewis ile mücadele edebilirdim. Hırs ve mücadele ruhum yeterli”

“Lewis’i yenmek için yeteneğim olduğunu biliyorum” dedi.


Yorumlar

“Maldonado: Hamilton’ı Yenebilecek Güçte Olduğumu Biliyorum” için 16 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    gölgeler gücü adına bunlarıdamı okucaktım

  2. Maldonado Satonun yanında süt kuzusu kalır.

    https://www.youtube.com/watch?v=xEMLeta4i3w

  3. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Maldonado’nun pist üstünde eşit şartlarda yenebileceği en fazla 4 pilot sayarsın; 5.’yi sayamazsın. Bunları da sayıyım. Manor pilotu Stevens; belki belki diğer Manor pilotu Rossi; Sauber pilotu Ericsson ve belki diğer Sauber pilotu Nasr. Zaten formula 1 kariyerinde de Bruno Senna dışında yendiği takım arkadaşı zannediyorum yok. Detaylı incelemedim ama büyük olasılıkla yok.

    Formula 1’e 26 yaşında giren bir adamın sorgulamaya değer yeteneği oluğunu da sanmıyorum. 50 milyon dolarlık sponsoru olmasa zaten yarım sezon tahammül edilecek bir insan değil.

    Fazla rahat ve aşırı rahatlığın verdiği özgüvenle istediği gibi sürüyor. Çıktığı yarışların %70’ini bitirememiş. Çünkü hobi olarak yarışıyor. Para gibi bir derdi yok. Dur lan diyor şunu gözüme kestirdim, geçeyimde geçtikten sonra bir hareket yapayım. Arabanın gücü ise geçmeye yetmiyor. Haliyle sinirleniyor. Frene geç basmaya, virajlarda içerilere dalmaya çalışıyor ve kaza kaçınılmaz oluyor.

    30 yaşına gelmiş ama her sene yeni başlamış çaylaklar gibi sürüyor. Eskiden bunun B versiyonu Grosjean vardı. o da sağa sola çarpar, birilerini keser, birilerini biçer sepetlerdi. Raikkonen’le beraber yarıştı, bir şeyler öğrendi. Sakinleşti, olgunlaştı. 3 sene önce olsa Maldonado’nun yeneceği 5. kişi olarak Grosjean’ı gösterirdim.Ama o bile geliştirdi kendini. Ve o bile Maldonadoyu rahatça yeniyor, bazen cuma antrenmanlarına çıkmasa dahi.

    Dolayısıyla Maldonado sen kim Hamiltonu yenebilmek kim? Hamiltonu yenebilirsin belki ama nerede yenebilirsin? Ancak 3 boyutlu Formula 1 oyunlarında yenersin o da el becerin varsa.

    Gazetecinin biri sanırım makara ; polemik konusu olsun diye etek altından sırıta sırıta bu röportajı yapmış. Yeşilçam filmlerindeki Ziya karakteri gibi Maldonado’da bol keseden atmış.

  4. Burada yazan arkadaslara şaşırdım doğrusu adam yarış dışı kalma istatistiğinde lider Hamilton ile nasıl mücadele edecek Lewis in arka kanadını göremez bu. Bakınız gro ya oda agresifti ama kendini çok geliştirdi. Önce arabayı pistte tutsun bi yoksa f1 deki her pilot çok değerli ve kazanan bi araçta herkes iyi işler yapar. Demekki verstappen geçse mercedesé Hamilton nal toplayacak. Şaka gibisin mal…..

  5. aslında haksız sayılmaz
    Hamiltonun rosberge yaptığı ataklarda rosberg gibi geri çekilmezdi diye düşünüyorum

    1. Aksine direk Hamilton’un üzerine sürer

  6. Bu adamın yavaş olduğunu sanmıyorum. Hamilton’a çok benziyor. Adam fazla risk alıyor ve arada bunun faydasını görürken patladığı da oluyor. 2012 İspanya GP’deki sürüşüne dikkat edin. Adam arkasındaki açıkça hızlı Alonso’ya 17 tur geçit vermedi. Aynı sene Singapur’daki sıralama turunu da izleyin.

  7. Valla aynı takımda yarışsalar keyif alırdım gerçekten. Lewis’in agresif sürüşüne o da birşeyler yapardı. Çılgın çünkü 😀

  8. Maldo adamlıgına adamsın özellikle pist dışında….
    Ve inanıyorum ki;rosberg in yerinde olsan o pısırıktan daha cüretkar olurdun ;))

  9. Kendini beğenmiş saçma demeçler verme konusunda Hamilton ile yarışıyor. Hakkını yemeyelim.

  10. Gözü kara ayağını gazdan çekmezdi sadece Ham in karşısında ama sezon sonunda tabiki yenilirdi.

  11. Rosberg’den daha çok zorlayacağı kesin. Hamilton atak yaparken bile iki kez düşünür. Çünkü Maldonado Rosberg gibi ayağını gazdan çekmez. 😀

  12. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Yok artık

  13. Adam haklı sonuçta her pilot belli bir seviyede F1 de.

  14. 2012 Avrupa GP geldi aklıma ??

  15. Pist dışında gerçekten çok iyi bir insan oldugunu düşünüyorum Maldonado’nun.Jules’in cenazesin de hüngür hüngür ağladıgını hiç unutmam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir