Branson, Yakıt Deposu Hatası Karşısında Sakin

yazar:

kategori:

Virgin Racing, yakıt depolarının bir yarışı tamamlayacak benzini alamayacak olmasını farketmelerinin ardındna FIA’dan, daha büyük bir depoyu koyacakları yeni bir şasi için izin aldı.

Branson: “Bu masaki hepimizin, (Nick Wirth’in) yeni araçların en hızlısını ortaya çıkarmaya başardığını biliyoruz. Ama halletmesi bir kaç yarış alacak bir sorunumuz var”

“Aslında aracın biraz antrenman yapması için zaman tanınacak. Çünkü yeni araçlara çok az antrenman zamanı verildi. Önümüzdeki 5 yarışta araç hakkında daha fazlasını öğreneceğiz”

“Ayrıca bunun maliyetin de yok. Bunun çok paraya mâl olacağını söyleyen bazı haberler gördüm ama maliyeti yok. Bu, tekrar tasarımıda hemfikir olan tedarikçinin meselesi olacak. Bu yüzden takıma herhangi bir maliyet gelmeyecek.”

“Açıkçası olmamasını tercih ederdik ama böyle şeyler oluyor ve burası F1. Daha yeni bir takım bu ve hatta bunu tecrübeliler bile yaşıyor.”

Bu durumun Virgin adına zarar verip vermediği sorusuna Branson: “Öyle düşünmüyorum. Virgin adı, tecrübe etme ve bir şeyler denemenin eş anlamıdır.”

“Atlantik’i bir tekne ile geçmeyi ilk denediğimizde insanlar teknenin batacağını ve bunun Virgin adına zarar vereceğini söylemişti. Evet tekne battı ve geri geldik, ardından bir sonraki seferde başardık”


Yorumlar

  1. sevgin mutlu avatarı

    Hız ile kafayı bozmuşlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir