Alonso Melbourne'de Zaferi Hedeflemiyor

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu yarışa üçüncü sıradan başlayacak. Sıralamalarda Red Bull’ların hızınıa yetişmeyi beklemediği söyleyen İspanyol pilot yine de performansından memnun olduğunu belirtti.

“Sıralamalar bizim adımıza iyi geçti. Burada Red Bull’u geride bırakmanın zor olacağını biliyorduk. Bu yüzden elimizdeki potansiyeli maksimumu elde etmek için kullandık. Üçüncülük oldukça iyi bir sonuç.”

“Yarın yarış uzun olacak. Bu yüzden Bahreyn’deki gibi podyumda bitirmeye çalışacağız ve puanlar kazanmaya devam etmek istiyoruz. Güvenlik araçları, kazalar, problemler ile uzun ve zorlu bir yarış olacak.”

“İlk olarak yarışı tamamlayabilmeliyiz ve sonra da kazanabilecek kadar hızlı olup olmadığımızı göreceğiz.”

İspanyol pilot sonucun kendisini şaşırtmadığını ve zor olsa da güçlü bir yarış geçirebileceğini düşünüyor.

“Sürpriz değildi çünkü tam olarak bir dizilim kurmamıştım kafamda. Dünkü zamanlar gerçekten hiçbir şey ifade etmiyordu çünkü bu sene farklı yakıt yükleriyle herke farklı hazırlıklar yapıyor.”

“Dün 15. sıradaydım ve rakiplerimize göre daha çok yarış için hazırlık yapıyorduk. Yarın için güvende hissediyorum ama üçümüzün de söylediği gibi yarış uzun ve normalde burada birçok şey olabilir.”

“İlk üç içerisinde olmaktan fazlasıyla memnunum ama bu daha başlangıç asıl iş yarın.”

 


Yorumlar

  1. Sakin Alonsoya Webber carpmasin.Bu dogru olmas.En iyisi Alonso starta Weberi gecsin.Ondan sonra Sebastianla yarissin,cunku son yarista Fetel sorun yasarken Alonso demistiki son 10 turda Feteli gecerdim.O zaman kim daha iyisi gorecektik.

  2. ister zafer hedeflesin ister hedeflemesin, alonso bugün burada elinden gelenin maksimumunu çıkarmış ve çok başarılı bir seans geçirmiştir. red bull'dan 0,2 ve 0,08 saniye farkla 3.lüğü aldı. kendi adıma, bu başarısından dolayı alonso'yu tebrik ederim.

    alonso zaten başarılı start alan bir pilot. normal şartlarda 2.sıradan kalkan pilotu geçecek yetenekte. fakat bu isimin webber olması tehlikeli. evinde yarışmanın verdiği hırsla ve agresiflik boyutunu çok aşan çamur bir kişilik olması nedeniyle, webber kendisini de yakma pahasına alonso'yu engellemeye çalışabilir. dikkatli olmak gerek.

  3. sinan karan avatarı

    alonso mutlaka startta geçmeye çalışıcaktr webberide eğer webber bı yamukluk yaparsa bi kaza olursa varya çok kötü sövmeyi düşünüorm:DD

  4. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    ne vetteli ya pardon webber :))

  5. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    ispanya 2009 hatırlayın bu vettel deli japonyada massayı sıkıştrdı 2008de. yani deli adam 2009 brezilyada kiminin kanadını kırdı. kırdı diorm cünkü cok agresf savunma yapıyor. ben alonsodan hala ümitliym yarışı kazanabilirz. ben buna inanıyoru maynısı bahrenydede olmustu go alonso go ferrari

  6. bende webberden korkuyorum, ama hiç belli olmaz ufak bir hata, kötü start üçüncülükten bile eder adamı 🙂 yeterki tek parça geçsin ilk turu ben razıyım 3. sıraya 😀

  7. Aziz Büyükbayram avatarı
    Aziz Büyükbayram

    ama inş lah alonso kaza yapmadan webberi geçer.

  8. Aziz Büyükbayram avatarı
    Aziz Büyükbayram

    ben yaşara katılıyorum.Webber pilotlara geçit vermemek için elinden gelen her türlü şeyi yapan pilot kaç kere gördüm webberi alonso ya geçit vermemek için ta pist dışına iterken.

  9. oversteer alonsonun yanında weber varken biraz zor kazasız belasız çıkmak ilk turdan:)

  10. Albert park gibi bir pistimsi de kazanan belli ikinci kim demek bence baştan yalnız bir şey 🙂 yarın yeni takımlardan biri duvara toslarda sc girerse, 11. sıradan başlayan hamilton bile kazanabilir yarışı, bu şartlar altında Alonso'nun şansını yüksek görüyorum ben, Alonso'nun yarış performansları sıralama performansına göre hep daha iyi olmuştur, Red Bull'a sıralamalarda da yeterince yakındık, yarışı kazanırız kesin diyemem, ama kazanmak için iyi pozisyondayız yeterki startta yer kazanarak kazasız belasız ilk turu geçelim

  11. şunu anlamıyorum alonso webberi geçerse yarışı kesin alırda ne demek. önünde vettel var ve eğer vettel sorun yaşamazsa yarışı büyük ihtimal kazanır. ve redbull takımının yarış performansı en iyi olan takım sorun olmazsa 1.belli ikinci kim diyorum diyorum ben.

  12. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    tebrikler alonso bencede haber ballığı yanlış

  13. yüzde yüz iyi olan arabaya her piste uyum sağlar tıpkı redbul rb6 gibi vettel tarın kazanacakdır

  14. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Matadorlar'In işi boğalara karşı savaşmaktır her zaman 🙂

  15. elif çivici avatarı

    Ya müthiş hızlı Redbulların peşinde yer alması geride kalan rakipleri için oldukça iyi ayrıca temiz yerden kalkacagı için startta Webber i geçme ihtimali var,bir de yarış içindeki atraksiyondan uzak durursa,podyum işten bile değil fakat zafer için ön sıralarda bir sürpriz beklemesi gerekecek,çünkü cidden önler açık olduğunda Gives You Wings 😀

  16. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Başlıkta birşey yok.Beklentilerini küçük tutmuş.Starta bağlı aslında.Çokta takılmayın böyle şeylere.

  17. gerçekten haber başlığı yanlış, mütevazi açıklamalar yapması yarışı kazanmayı hedeflemediği anlamına gelmez, herkes kazanmak için yarışır, nitekim önce bitirmek önemli bunu vurgulamış… başlık ise gerçekten can sıkıcı, resmen başlığı atan kendi yorumunu katmış, artık ana kaynak mı öyle yaptı trf1 mi bilemem

  18. MagicAlonso avatarı

    Alonsonun sevdiği ve başarılı olduğu bir pist ben burda massadan rahat bir şekilde önde olacağından emindim.elbette massanın da önde olacağı yarışlar olacak ama Alonso sevmediği pistlerde de başarılı olabililen bir pilot

  19. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Umarım Webber'ı geçersin startta ve ondan sonrada finish'e kadar sorunsuz bir yarış çıkarırsın.Burasının bize çokta uygun olmadığı bir gerçekti.Ama çokta uzak kalmamak mutlu etti.

  20. burak bocek avatarı

    Massa burada hep yavaştı arkadaşlar.Zaten açıp bakın görüceksiniz bazı pilotlar bazı pistlerde çok talihsiz.Maceristan ve Monza da Massa için bela.

  21. Bir aksilik olmazsa yarışı Vettel kazanır diye düşünüyorum (hayret Bahreyn'de de böyle düşünüyordum). Alonso ve Webber ise podyumda bulunacak.

    Ha yağmur falan yağarsa, Lotus bile kazanabilir yani.

  22. MagicAlonso avatarı

    hadi bakalım aslanım startta senden iyi şeyler bekliyorum tabi webber de iyi start alan ve agresif olan biri geçmek zor olacaktır onu çirkeflik yapma ihtimali oldukça yüksek

  23. RedBull gerçekten uçtu bugün ama düğüm start anında ve pitstoplarda çözülür.En azından bir ferrari podyumun 2. sırasına çıkar.Massa nın neden bukadar yavaş kaldığına aklım ermiyor.

  24. en kötü ikinci oluruz

  25. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    0,2 saniye sıralamada yavaş kalan ferrari yarış temposunda daha ii. alonso eğer webberi gecerse yarısı alır ozaman bu habern altına bi yorum daha yapcam 🙂

  26. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    haber baslığı yanlış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir