Rosberg Sıralamalardaki Performansından Tatmin Olmadı

yazar:

kategori:

BBC’ye konuşan Alman pilot elde ettiği sonuçtan memnun olup olmadığı sorulduğunda, “Çok değil, ne yazık ki hayır.” diye cevapladı.

“Memnunum çünkü bu sabah çok fazla gelişim kaydettik, hafta sonunun başından beri sorun yaşıyordum ve çok fazla geliştik sonrasında. Ama sıralamalardan en iyi sonucu alamadık. Bundan daha iyisini yapabilirdim. En azından 0.3-0.4 daha hızlı olabilirdim çünkü en hızlı turumda dışarı taştım. Ama işler bu şekilde gelişti ve altıncılık yarışa başlamak için iyi bir yer.”

Rosberg, antremnlanlarda Schumacher’in gerisinde kaldıktan sonra işleri yine tersine çevirdiği için memnun olduğunu da söyledi.

“Evet, biraz öyle çünkü sıralamalara gelene kadar tüm hafta sonunda daha hızlıydı ve sıralamalarda işleri tersine çevirebildim ama otomobilden en iyi verimi çıkartamadım ve bu daha önemliydi. Bu yüzden buna odaklanmalıyım. Sıralamalarda hatalar yapmam benim için pek normal değil.”


Yorumlar

  1. emre özduru avatarı

    Bülent Şahin arkadaşım, ben senin sorunu ve diğer uzun yıllardır seyredenlerde aynı soruyu sordu ama cevap alamadılar. Onun için sende hiç sinirlerini bozma.Boşver gitsin…

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Rosberg beklediğimden de iyi iş çıkarıyor.

  3. jet man : Aslında bu soruyu sormayı pek sevmem ama lütfen bize ne kadar zamandır F1 izlediğini söyleyebilir misin?

  4. ha demekki arkadaşlar hiç kimse ortalama bi arabayla şampiyon olamıyormuş.doğrumu.bunu iddia edenlere cevaben yazıyorum.şimdi alonso da olsa hamiltonda olsa mercedes direksiyonunda şampiyon olabilirmi mantıklımı hayır.

  5. O zamanki arabaları getirin şampiyon oluyo mu olmuyo mu görürüz. Mark Webber gibi bir pilotun ikinci olabildiği dönemde ortalama araçla kim şampiyon olacakmış?

  6. jet man, senin Schumiden benettondaki performansı beklemen Allah aşkına mantıklı mı ? İnsanlar git gide yaşlanıyorlar, daha da gençleşmiyorlar.Öyle olsaydı Niki Lauda hala F1'de olurdu.41 yaşındaki bir pilot için o kadar kötü değil en azından bayreyne göre Nico ile aradaki farkı daha da kapatmış sıralama turları ve antrenman turlarına bakarsak.Bundan sonrası artık mercedese kalmış birşey.

  7. ha bide dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.schumi nicoyu geçmesi normal geçememesi anormal.ayrıca sadece nicoyu geçmeside yetmez önlerdeki 2.pilot konumunda olan webber.button.hatt massa gibi pilotlarıda geçmeli.hani ortalama bi arabayla şampiyonolmuş ya benettonda bu mercedeste ortalama bi araba hadi bakalım.

  8. thrillerd kirli temiz çok önemli değil bu pistte zaten orman pisti.esas önemli olan 1.virajda kazaya karışmadan arabayı salimen 2.viraja götürmek.
    1.viraj çok sakat

  9. Onun Schumi'ye taktığını ben sezon başlamadan ima etmiştim, şimdi de tescilleniyor.

    Rosberg kötü bir pilot değil ama Alonso ve Hamilton'a göre bana göre 1 numara küçük kalıyor şimdilik. Schumacher'de formunu buldukça kesinlikle Rosberg'e üstünlüğünü kuracaktır ki son sıralama turlarında aralarındaki farkın ne kadar olduğu açık.

  10. Önemli olan kendine güvenmesi ve daha iyi olabileceğine inanması zaten.

  11. jet man, sen takmışsın Schumiye; ama dikkatini çekerim yarın rosberg kirli taraftan kalkıyor :))

  12. murat levent avatarı

    Yaw senin yerin orası be olm, neden kasıyosunki bu kadar, araba biyere kadar, önündeki pilotlara bak bi, olduğun yer gayet normal.

  13. niconun söylediği 03-04 sn daha hızlı olsaymış alonsonun ardından 4.olabilirmiş.
    yinede fena değil schuminin önünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir