Grosjean: Haas’ın Projesi İlgi Çekici

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Haas’a geçme sebeplerini açıklıyor.

Grosjean 2012’den bu yana yarıştığı Lotus’u bırakıp Haas’a geçiyor.

Lotus gelecek yıl Renault adıyla yarışmaya hazırlanırken, Haas F1’deki ilk yılın geçirecek.

Grosjean “Pek çok tanınmış isimle çalışıyorum. Lotus’tan ve diğer takımlardan gelen insanlar var”

“Yeni bir ekibin deneyimli ve profesyonel elemanları çekmesi harika. Haas’ın deneyimli mühendislere ihtiyacı var. İşimizi şansa bırakmamalıyız”

“İnsanlara bana neden Haas’a geçtiğimi soruyor. Herkes biliyor ki Renault kontrolünde olsa bile Lotus’ta çok rahattım. Ama yavaş yavaş bazı şeyleri değiştirmek gerekiyor”

“Artık daha fazla heyecan istiyordum. Merakımın çektiği şeyleri yapmak istedim. Lotus’u bıraktım ve heyecan verici Amerika projesi Haas’ı seçtim” dedi.


Yorumlar

“Grosjean: Haas’ın Projesi İlgi Çekici” için bir yanıt

  1. 2009 F1 sezonu’nun sonlarına doğru yanlış zamanda yanlış yerdeydin o sezonu saymıyorum.

    Her şey 2011 sonlarında başladı ve bu zaman kadar gelindi 2012 de yaptığın bariz hatalar seni daha güçlü bir pilot yaptı Kimi Raikkonen ile yaptığın mücadeleler izlenmeye değerdi ama maalesef tecrübe eksikliğine yanik düştün adamım. 2014 sezonunu söylemiyorum olanlar ortada 2015 ise ne kadar kaliteli ir pilot olduğunu gösterdi sezon başından beri aynı araba ile puanlar kazandın Q3 mücadelesi verdin…

    Şimdi gidiyorsun yolun açık olsun kimse kimseyi kandırmasın Haas’ın STR-Sauber-Force India karşısında şansı çok az Ferrari motoru vites kutusu değil F16 motoru taksan ilk sezondan yine bir cücük çıkmaz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir