Wolff: 2016 Mercedes İçin En Büyük Test Olacak

yazar:

kategori:

Toto Wolff, iki şampiyonluğun ardından 2016 yılının Mercedes için en büyük test olacağı görüşünde.

Mercedes turbo motorlar döneminde ürettiği motor-araç kombinasyonu ile döneme damga vurmuş ve üst üste iki yılda hemen hemen kazanabileceği herşeyi kazanmıştı.

2016 yılında Ferrari’nin büyük bir adım atması ve Mercedes’i şampiyonluk tahtından indirmesi beklentisi var.

Toto Wolff, 2016 yılının Mercedes adına zor geçeceğini itiraf ediyor.

Wolff “Mümkün olan en iyi şampiyona pozisyonlarını elde ettiğimiz inanılmaz bir yılın ardından Abu Dhabi’ye gidiyoruz”

“2015 yılında ulaştığımız nokta son derece gurur verici. 2014 yılının ardından çıtayı yükseltmenin zor olacağını biliyorduk. Ama Brackley, Brixworth ve Stuttgart’taki herkes bu zorlu görevi layıkıyla yerine getirdi”

“Bu başarıyı kutlarken aynı zamanda bir sonraki mücadele için hazırlanıyoruz. 2016 Mercedes’in en büyük testi olacak” dedi.


Yorumlar

“Wolff: 2016 Mercedes İçin En Büyük Test Olacak” için 4 yanıt

  1. yaparsınız bi gizli test daha olur biter
    fia nasıl olsa arka bahçeniz

    1. J.P.Montoya avatarı

      Artık kabak tadı verdiniz aynı şeyleri söylemekten bıkmadınız mı siz. Senin destekçin olduğun adamın yarıştığı Ferrari ye zamanında FIA denilen saçma oluşum ne peşkeşler çekti sen biliyor musun? Ferrari nin bu yarışları domine ettiği yılları gördüm ben , tabi sen görmediysen böyle rahat rahat bol keseden atarsın. Lastik testi olmadı demiyorum. ama bu takım kayırma olayı hep vardı yani. Bridgestone bile adamlara özel lastik üretiyordu be!

      1. Montoya Schumi’ye yenilmekten bıkıp gitti diye çok kızgınsın galiba 🙂 söylediklerinin resmi dayanağı var mı? Bütün yazdıkların bildiğim kadarıyla söylenti, eğer ispatlayacağın bir şey varsa paylaş lütfen, biz de öğrenelim.

        1. J.P.Montoya avatarı

          Bazen birşeyin doğruluğunu ispat etmek için somut bir delile ihtiyacın olmaz. Ama bilirsin bir şekilde. ne demek istediğimi anlayabiliyormusun. Ferrari ye özel lastik üretildi. bunun bir delile ihtiyacı yok. azıcık araştır yeter…
          Montoya nın şampiyon olup olmaması önemli değildi benim için. yarışlara heyecan getirmişti bu bir gerçek. ben ondaki saf hıza, korkusuzluğuna hayran olmuştum. F1 deki politikalardan kaçtı adam. sanki yarışmak istedi de takım mı bulamadı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir