Raikkonen, 2016’da Şampiyonluk Savaşı Vermeyi Umuyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, 2016’da şampiyonluk mücadelesinde Mercedes ile mücadele etmek istediğini söylüyor.

Ferrari geçen yıla oranla gösterdiği büyük gelişim ile Mercedes’in en yakın takipçisi olmuş ve gelecek yıl için beklentiler artmıştı.

Belkide kariyerindeki son sezonu değerlendiren Raikkonen “Bu yıl bir önceki yıla göre çok daha güçlü bir yıl oldu. Geleceğe iyi bakıyorum. Gelecek yıl daha iyi olabilir”

“Amacımız belli. Her zaman en güçlü ve en önde olmak istiyoruz. Ama Mercedes son yıllarda çok güçlü oldu. Herkes onları yenmek için çalışıyor”

“Gelecek yıl bunu başarabilirmiyiz? En azından öyle olmasını umuyoruz. İlk teste ve ilk yarışa kadar bunu bilemeyiz. En azından o zamanı beklemeliyiz. O zaman neler olacağını göreceğiz”

“Fabrikada pek çok iş yapılıyor. Ancak piste gidene kadar neler olacağını bilemezsiniz. Bu aynı şey değil” “


Yorumlar

“Raikkonen, 2016’da Şampiyonluk Savaşı Vermeyi Umuyor” için 10 yanıt

  1. Maldonado 2 coming soon.

  2. Aracı gelişimini Vettel’in 2 dudağının arasına bırakmazsa ve de sene başında mekanik sorun yaşamazsa şampiyonluk için mücadele edebilir.

  3. Raikkonenin şampiyon olması için piste Ferrari adına sadece kendisinin çıkması,Mercedeslerin yarışmaması lazım.Buda yetmez bir şekilde Bottası aradan çıkartması lazım.Yoksa imkansız gibi bir şey.

    1. Herkes espri yapmak zorunda değil canım, kasma bu kadar..

      1. Cevap verip odullendirme sunu

  4. Ferrari 2015 te yakıttan 0.5 sn gelişim kazanmış. Güzel rakam valla , sağlam kasıyorlar. Dua edelimde Ferrari Mercedes denk araçlar olur bu sene özlenen kapışmaları izleriz.

  5. Başlığa göre yorum yapılan yerdir Türkiye’m

    Adam ferrari adına konuşmuş önce bir haberin içeriğini okumayı öğrenin…

  6. ahın gitmiş vahın kalmış, fren yerine gaza basma, sürekli sağa sola ona buna çarpıp durma, ne işin var senin artık f1 de. Yahu git allahını seversen, şampiyonluk yarışı yapacakmış…

    1. buraya “kafkahesk” bir kahkahamı bırakıyorum müsadenizle…. zeka(!)sıyla mı dövmüş RAI’yi bu aho gardaş ? kafamda deli sorular….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir