Lauda: "Ferrari Açık Bir Şekilde Önde"

yazar:

kategori:

Melbourne’deki yarışa sayılı günler kala üç dünya şampiyonluğu bulunan Niki Lauda, Ferrari’nin 2008 sezonu öncesinde liderliğini koruduğuna inanıyor.

Avusturyalı kahraman ve Ferrari ile McLaren adına yarışmış olan eski şampiyon ülkesinin gazetesi Kronen Zeitung’a, son günlerde McLaren’in farkı son günlerde kapattığı yönündeki görüşlerin aksine, İtalyan takımın tur başına 0.5-0.8 saniye kadar önde olduğunu söyledi.

Ama Lauda gözlemcileri, Formula 1’in Alberk Park’ı terk edişine kadar düşüncelerini saklı tutumaları konusunda uyardı.

Lauda: "Melbourne, tipik bir pist, Monte Carlo gibi."

"Gerçek güç dengesini sadece sezonun ikinci yarışı Malezya’da göreceğiz"

Renault mühendisi da Alman dergisi Auto Motor und Sport’a, kendileri için çok da olumlu olmayan demeçler verdi ve Ferrari üstünlüğüne değindi.

Symonds: "Hesaplamalarımıza göre McLaren, BMW, Red Bull, Williams ve bizim içinde bulunduğumuz grupla bir saniye kadar fark yapmış durumda."

"Ve piste bağlı olarak en iyi ile en kötü arasında sadece yaklaşık 0.3 saniye fark var."

Williams’tan Sam Michael ise McLaren’in Ferrari’den sonra gelen takım olduğunu söyledi ve daha açık bir portre ortaya koydu.

Michael: "Ferrari, 0,3-0.4 kadar onların önünde ve 0,7-0.8 saniye kadar da BMW, Renault, Red Bull ve bizim içinde bulunduğumuz gruptan ileri."


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    valla böyle konuşmaları bende pek sevmem. eğer ferrariler önde olamazsa bu konuşanlara (trulli, lauda) ''şom ağızlılar'' lakabını takacam :)))

  2. herkes sallamış bişiler görücez yarışlarda kimin nerede olduğunu bunlar neye göre konuşuyorlar tahminlere göre kimin ne yakıtla tur attığını bilmediklerine göre tahmin bunlar..

  3. Şener  SALİH avatarı

    Bu kişiye sormak lazım hangi testten anladın bunu diye,mclarenden 1 sn. iyiyse diğer takımlar 0,5 sn.mclarenle aramızda var dediğine göre ferrari diğer takımlardan 1,5 sn. daha iyi fakat ben testlerde hiç böyle birşey görmedim ya ferrari full depoyla çalıştı ki bu olamaz aracın boş depo ve full depo dengesi birbirini tutmaz arada 80 kg lık bir fark oynar onuda ferrarinin yapabileceğine inanasım gelmiyor nede olsa babaları enzo aerodinamiği sevmeyen birisiydi ve aerodinamik için motor yapmayı beceremeyenler onunla uğraşır diyordu velhasılı kelam 16 mart ta bakacağız gönlüm inanmıyor fakat bakalım 16 mart ne getirecek

  4. Yaw Melbourne de kimin önde olacağı belli olur.Kimse kendini kasmasın.Forza Ferrari!!!

  5. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    lauda geçen yılda saçma sapan açıklamalarda bulunmuştu bu adama itibar etmiyorum Tv yorumculuğu bozmuş laudayı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir