Alguersuari: "Schumacher İle Mücadele Güzeldi"

yazar:

kategori:

Jaime Alguersuari: “Bir taraftan oldukça mutluyum çünkü Michael (Schumacher) ile uzun bir mücadele yaptım, ki çok güzeldi. Büyük baskı altındaydım ama uzun uzun turlar boyu arkamda tutabildim, ta ki yarışın bitimine bir kaç tur kala 13. virajda küçük bir hata yapana kadar. Ardından beni geçti. O hata belki de bana bir puana mâl oldu. Ama bu hafta sonu ortaya koyduğumuz gelişimden mutlu olmamız gerekiyor, özellikle de daha fazlasının geleceğini hissetmem nedeniyle”

Sebastien Buemi: “Bugün benim için çok kötü geçti. İlk turda başkasının kazasına karıştım ve nasıl olduğunu da bilmiyorum. Sanırım Kobayashi gerçekten çok geç fren yapmış olmalı. Kalkışta en iyiyi yapamadım ama yine de yerimi koruyordum. Ardından 6. virajda arkamdan vurdular. Yarışın sonunda gerçekten puan alma şansımız varken böylesine son bulması hayal kırıklığı yarattı. Ama yarışlar böyle. En azından Malezya’da tekrar denemek için sadece bir kaç gün beklememiz gerekecek.”


Yorumlar

  1. Bu yakıt ikmali yasağı geçişleri çok berbat etti.Kaç tur olduğunu bilmiyorum ama Schumi baya bir Toro Rossonun arkasında kaldı.Schuminin geçiş yapamamsının sebebi Alguersuarinin çok süper savunma yapması değil, Schuminin geçiş yapmaktan çok lastikleri korumaya çalışmasıydı.Bence bu saçmalıktı.Bu kuralın acilen değiştirmeleri en azından eski sisteme dönmeleri lazım.Yarışta 2 pitstop yapan hamilton lastik aşınmasını düşünmeden süper geçişler yaptı ama yarışı kazanmak için yeterli olmadı.Bugün şanslıyız ki yağmur yağdı ve böyle eğlenceli geçti peki ya yağmur yağmasa ne olacak yine tören araçlarını ve olmayan stratejileri mi izleyeceğiz?

  2. Grid'in en yaşlı pilotu ve en genç pilotunun mücadelesi. Neredeyse babası yaşında bir pilota karşı savaşmak ilginç bir tecrübe olsa gerek.

    Jaime kaliteli bir pilot yaşına göre, geleceği parlak diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir