Raikkonen, Verstappen Söylentilerini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Max Verstappen’in 2017 yılında Ferrari’de yarışacağı iddialarını önemsemedi.

Verstappen bu yıl gösterdiği performans ile büyük takımların dikkatini çekiyor ve eğer Red Bull kendisine koltuk teklif etmezse Ferrari ve Mercedes gibi takımlara gidebilir.

Ferrari’de Raikkonen’in sözleşmesi gelecek yıl bitiyor ve 2016’dan sonra ne yapacağı belli değil.

İddialara göre Ferrari Verstappen ile ilgileniyor.

Sky Sports’a konuşan Ferrari’nin son şampiyonu Raikkonen “Max bu yıl iyi bir iş çıakrttı ve genç olmasına rağmen iyi  bir deneyime sahip olabilir. Bugün gençler spora çok erken yaşlarda başlıyor”

“Bana gelirsek her yıl yerime biri geliyor. Bir sonraki yıl yine aynı hikeye tekrar edecek. Söylentiler şimdiden çıktı ve bende duydum” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Verstappen Söylentilerini Önemsemiyor” için 7 yanıt

  1. Yerine Fernando geliyormuş da, ondan.

  2. Bir atasözü der ki: “Köpekler istedi diye atlar ölmez”

    1. Hehe çok iyi..

  3. Kimse kendisini kandırmasın. Ferrari takım içi rekabete izin vermeye meyilli değil, 2007-2008 hariç hiçbir zaman da meyilli olmadı. Raikkonen takımdan ayrıldıktan sonra yerine geçecek pilot Vettel’le rekabet etmeyecek biri olacak. Muhtemelen Vettel demeçleriyle yön verecektir. Sık sık çıkıp “takımdaki uyum harika” gibi açıklamalar yaparak yanına sıkıntı çıkartmayacak birini isteyecek. Verstappen şu an griddeki en sıkıntılı pilotlardan biri. Vettel’in veto edeceği açık. Eğer Ferrari seneye takımlarda şampiyon olursa Raikkonen’in devam etmesini sağlayacaklardır. Yoksa muhtemelen hızı yeterli ama karizması yetmeyecek birini bulacaklardır. Kısacası 2. Barrichello.

    1. Ferrari takımlar şampiyonasına oynayamadığı sürece takım içi rekabet aleyhine olur. 2015 sezonunda Raikkonen koltuğunda Verstappen otursaydı takım puan durumu kesinlikle değişirdi, yükselirdi.

  4. Kendisi de duymuş 🙂 Görülen o ki Ferrari çok genc pilotlarla ilgilenmiyor.Yakın geçmişe şöyle bir göz atarsak net bir şekilde görebiliriz.

  5. Olmus esek kurttan korkmazmis.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir