Horner: "Vettel Rahat Bir Galibiyeti Kaçırdı"

yazar:

kategori:

Horner Alman pilotun şanssız bir şekilde yarış dışı kaldığını düşünüyor.

Yarışa ilk iki çizgiden başlamalarına rağmen yalnızca iki puan alabilen Red Bull takımını patronu, “Kesinlikle fazlasıyla hayal kırıklığı oldu bugün. Sebastien ikinci kez yarışın kontrolü elindeyken, (ön sol) lastikle ilgili bir sorun yüzünden olmuşa benziyor, yarış dışı kaldı ki bu da ona rahat bir galibiyete mâl oldu.”

“Avustralya’da ikinci kez ard arda kötü şansına yenik düştü.” diyor.

Vettel Bahreyn yarışında da otomobilindeki sorun nedeniyle galibiyetten olmuştu. Takım arkadaşı Webber de kötü bir gün geçirdi ve ancak dokuzuncu olabildi.

Horner, “Mark, kendi evindeki yarışta startta sıra kaybetti, ancak ıslak pistte sonradan gelişim kaydetti. Kuru hava lastiklerine geçmek için onu Sebastian’dan bir tur sonra pite almak zorundaydık çünkü arkasında bekleseydi çok fazla sıra kaybedecekti.”

“Pist kurumaya başladığında, Massa’ya güzel bir atak yaptı ama ardından ne yazık ki Hamilton’a temas etti.”

“İki otomobille ilk çizgiden başladığınız bir yarışın ardından dokuzunculuk çok büyük hayal kırıklığı.”


Yorumlar

  1. Bosuna konusacaginiza adam akilli bir arac verin Vettele o zaman.

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    @Kimmppa güzel yazmışsınız bizde o ışığı görüyoruz kendisinde,karanlığa küfretmek yerine bir mumda biz yakıyoruz Descartesin dediği gibi ama siz karanlıktan elinizde bir lazerle çıkıp insanların gözüne tutarsanız herkesi rahatsız etmiş olursunuz hamilton örneği ki kendisi hala çaylak bir pilotdur söylemleri yaptıkları fakat adrenalin ve cesaret dolu sürüşleri ile bu spora renk katmaktadır.

  3. vah vah vah tüh tüh tüh hep de sizi mi buluyor yahu.

  4. Değerli vaktimden 10 dakikamı ayırıp siteye bir bakayım deyip siteyi açıyorum ama açtığıma bin pişman oluyorum.Bir arkadaş Vettel'in sevinmesine takmış.Anlamıyorum Vettel de Alonso Schumi gibi sayısız sevicinide hüznünüde gösteren pilotlardan biri.Herkes Kimi gibi bir el salllamakla yetinmez pole'ü ya da yarışı kazandığında.Bu pilotların kişiliklerine bağlıdır.Cumartesi günü pole'ü aldıktan sonra söylediği lafa takılmış herkes.Vettel genç hırslı bir pilot Bahreynde yaşadığı talihsizlik yüzünden söylediği belli.Zaten basın toplantısında da kendilerini kanıtlamak için söylediği ve hafif de söylediğinden pişman olduğu da açıktı ama yine mekanik bir sorun yine elden giden zafer 🙁

    Red Bull takmı yeni bir takım ve gösterdikleri gelişim de göz ardı edilemez.Acilen dayanıklılık sorunlarını çözmeliler.Araç hızlı ama dayanıklıkık zorununu çözemezlerse 2005 Mclaren durumunu tekrar izleyeceğiz gibime geliyor.

    Bazı pilotlarda bir ışık vardır; bu ışık onları diğer pilotlardan ayırır.Schumi Mika Kimi Alonso Lewis gibi Vettelin de o pilotlardan biri olduğunu düşünüyorum =)

  5. Yağmur altında bir yarışta rahat galibiyet olmaz ama eleştirilerde çok fazla bence.Vettel onlara gününü göstereceğiz dedi ama gencliğine verelim.Redbull dayanıklılık sorunlarına devam ederse sene sonunda kacıncı sırada olur bilemem

  6. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    hep vettel kazanıyor sayın HORNER
    podyumdada anlık hızlar değil profesyonellik konuşuyor.
    bencede rahat kazanırdı,herkese günü nü gösterdi her ne hikmetse dün öyle söylüyordu ya görende sanır şampiyon oldu habire el kol işaretleri hani varya o söz bu konuya uyarlarsak vettele polü vermişler..

    dünya şampiyonu olduğunu düşünmek bile korkunç

  7. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Olsaydı ile olmuyor bu işler.Spin olamasa Alonso kazanırdı.Bir sc daha girse Lewis..Açıkçası ben Malezya da Ferrari-Mclaren mücadelesi bekliyorum.

  8. lotusun arabası red bulldan daha dayanıklı gözüküyor bence özeleştri yapmalılar

  9. lotusun arabası red bulldan daha dayanıklı gözüküyor bence özeleştri yapmalılar

  10. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    bu tarz yaklaşımlardan hoşlanmıyorum ama massacı dostuma katılmadan edemiycem,gerçekten de biraz fazla ileri gittiniz bu sezon,daha dün 1 bugün 2 olmuş,en iyi araca sahipsin hız olarak eyvallah tebrik ederiz ama f1 in yapı taşı olmuş takımlarla ilgili konuşurken biraz daha düşünmen lazım horner efendi..

  11. Bol keseden puanlar dağıtıyorsunuz ama geçen sene gibi bu puanları çok arıyacaksınız.

  12. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    tabi cnm hep öel olur saten vettel yarısı tammalayamas ama co krahat galibiyet alcaktı olur. geçin bu işleri sağlam arab yapında görelim

  13. demek ki mclaren'e mahalle ağzıyla cevap yetiştirme yarışından daha çok, esas yarışlara odaklanmak gerekiyormuş, değil mi horner?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir