Gece Yarışlarında Muhteşem Görünen Kıvılcımların Sırrı

yazar:

kategori: ,


Yorumlar

“Gece Yarışlarında Muhteşem Görünen Kıvılcımların Sırrı” için 3 yanıt

  1. Hala fiarrari diyebilen insanların yüzsüzlük seviyelerine hayran kalıyorum gerçekten. Bu sizdeki yanlızca eşit şartlarda yarışıp kazanmamış olmanızın vermiş olduğu suçluluk psikolojisinden başka bir şey değil. Heleki bunu diyen bir merceden taraftarı olunca tadından yenmiyor. Evet her takımın kirli geçmişi var, Ferrari dahil, ancak hiçbiri bu kadar seviyesiz bu kadar çapsız bu kadar ucuz böylesine basit olmamıştı.

  2. 1994 yılında Michael Schumacher’in aracında patinaj kontrolü yazılımı bulundu.Ama beceriksiz Fia o yazılımın yarışta kullanıldığını ispatlayamıyorum diye ceza veremedi.Ben ona gönderme yaptım.Fiarrariden bahsetmeye gerek bile duymuyorum.
    Yine Fia başkanı olan Jean Todt eskiden Peugeot Le Mans sorumlusu iken arabalardan biri parçalanır. oTOMOBİL gazetecilerinden biri ertesi gün arabayı sapasağlam görünce nasıl toparladıklarını sorar yeni bir araba getirdiklerini ima eder. Todt sen polis misin diye sorar adama.
    Ha bir noktada sana katılıyorum.Sitede seviye yerlerde.Benim pilotum seninkini döverden başka bir muhabbet yok.Birisi teknik bir bilgi paylaşır.Altında üç tane yorum olmaz.

  3. ismail fatih alkan avatarı
    ismail fatih alkan

    Çok açıklayıcı olmuş. Mesela ben 90 lı yıllarda Marlboro Motorsporları Dünyası programı ile seyrettiğim F1 de sonraki yıllarda canlı izlerkende araçların altına meşale koymuşlar sanırdım. Ara sıra pilot düğmeye basıp kıvılcım saçıyo etrafa zammederdim. Sizde bunu konu edinen süper bir video koymuşsunuz. Köylü Memed dayım bile anladı kıvılcımlar nasıl çıktı. Buranın ağır abilerinden birinin Vettelin Singapur da kullandığı Denetlemeye alınan motorunun o yarıştaki motor olup olmadığını FIA nin nasil anlayacağını ve o olup olmadığının nasıl kanıtlanabileceğini sorması beni bu sitede yazan arkadaşların F1 bilgisinin ne düzeyde olduğunu öğrenmeme sebep oldu. Sen kullandığın lastikten kullandığın fren diskinin kalınlığından kaliperde bulunan pistonların adedi ve çapları dan herşeyi testten geçirip yarısta kullanacaksin bunlarda hile yapamayacaksın ama FIA salak ya kullanılan motorun MGU-H ile MGU-K ya kadar kaçtane kullandıni kaçtane blok değiştirdini bilecek ama o yarışta kullandığın motorun o olup olmadığını çözemeyecek. E ne konuşuyoruz o zaman herkes sahtekarlıkla 30 tane aynı seri nolu bloğu mgu h ve mgu k yı yapar değıştirip degistirip kullanır FIA da bi halt anlamaz. Salaklar topluluğü ya onlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir