Pirelli 2017 İçin Hala Test Aracı Bulamamış

yazar:

kategori:

Pirelli’nin 2017 lastik prototiplerini deneyecek uygun bir aracı arama sürecinin devam ettiği öğrenildi.

İtalyan şirket Mayıs ayından önce pistte olmayı umuyor ve önlerinde sadece altı ay var.

Pirelli mevcut test araçlarını yüksek yere basma kuvvetine göre ayarladıklarında test yapabilmek için fazla yavaş kaldığını söyledi.

“Bence bu hala kurallarda sınırlı, hala aradığımız araç türünü biliyor değiliz.”

“Çeşitli öneriler oldu, önceki yılın araçlarını daha yüksek yere basma ile kullanmak ve benzer adaptasyonları yapmak gibi. Ancak yeni kurallar üzerindeki tartışmalar hala devam ediyor.”

“Bazı takımlar eski bir aracın kullanılabileceğini düşünürken hangi araç olacağı konusunda büyük bir anlaşmazlık var.”

“Bence kuralların tamamlanmasını bekleyip sonrasında araçların nasıl göründüğünü tartışarak gideceğimiz en iyi rotayı seçmeliyiz. Tartışılması gereken çok fazla şey var.”


Yorumlar

“Pirelli 2017 İçin Hala Test Aracı Bulamamış” için 2 yanıt

  1. aerodinamik açıdan araçların zirve yaptığı, DF limitine dayanmış harika 2008 makinelerine yeni ebatta slick lastikleri takacaksın, aracın arkasına da hızı arttırmak için 3 lt v10 motor. bitti gitti, nedir sorun yaptığınız şey?

    aslında içten içe hayalini kurduğum f1 araçlarını özetlemişim farkında olmadan. ama istemem bunu idyen varsa beri gelsin. bir zaman makinesi bulsam şerefsizim ilk önce geçmiş f1 sezonlarını yeniden yaşayabilmek için zamanı geri alırdım, o derece içime oturuyor hemen her akşam geçmişteki güzel günleri hatırlamak.

  2. 2017 araçlarının daha parçaları bile üretilmemeye başlamışken o seneye uygun bir araç bulamamaları çok normal. Az sonra yapacağım haberde 10 senelik araçla yapabilecekleri söylenmiş. bakalım neymiş 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir