Basın'dan Schumacher'e Eleştiriler

yazar:

kategori:

Geri dönüşünde büyük beklentiler beslenen Schumacher, Bahreyn’de takım arkadaşı Rosberg’in bütün hafta sonu gerisinde kalmıştı

Melbourne’de ise fark azalmış olmasına rağmen Schumacher bir Toro Rosso ve bir Virgin ile mücadele etmesi hoş karşılanmadı.

İngiliz Sun gazetesi, Alman pilot için Avustralya GP’yi ‘meçhul bir öğleden sonra’ olarak niteledi.

“Mercedes’in bunun için emekliliğinden çağırıp 30 milyon ödemedi. Bu şekilde giderse Schumacher üç senelik anlaşmasının birinci senesinden sonrasını göremeyebilir”

İtalyan La Stampa ise Schumacher’in Ferrari’yi bırakmasına hâlâ kızgın ve Alman pilota yüklenmeye devam ediyor.

“Araç (W01) en iyisi değil ama pilotlarında birisi, 7 dünya şampiyonluğu olan ve 30 milyon kazanan, kullanma kılavuzunu kaybetmiş gibi”

“Kanıt mı? Virgin tarafından geçildi ve Badoer, (2009’da) çok daha azı yüzünden çarmıha gerilmişti. Kırmızı kaskın altındakinin Michael Schumacher olduğundan emin miyiz? Belki de Montezemolo, onun ikizi dediğinde haklıydı”

Bununla birlikte Schumacher, hasar görmüş kanadını değiştirmek için yarışın başlarında pite girmek zorunda kaldığı yarıştaki performansından memnun kaldığını belirtti.

Schumacher: “Açıkçası o kaza yarışımı belirledi.”


Yorumlar

  1. schumi isterse her yarışı sonuncu bitirsin dert değil.. Bizim için "vefa" semt adı değil.. Onun bize zamanında yaşattığı duygular için minnettarım….

  2. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Ya arkadaşlar işi renkli kılan şeylerde bunlar tabiki bizde neyin ne olduğunu biliyoruz ama maksat gülmek. ve birazda serhan acarın yanlışını düzetmek içindi. ama çok komik ya.

  3. kerim sisman avatarı

    bende dün gece izledim bu telsiz konuşmasını. bizim trt spikeri bunu ceviri yaparken salladı. spiker "tamam, ne yapacağımı biliyorum" diye çevirdi. youtubeda adamların yarıldıkları videoyu dikkatle dinledim. alonso "i dont want to know" yani "bilmek istemiyorum" diyo. tabiki komik ve eğlenceli bişe bu. çünkü alonsonun lastiklerinden ötürü eli kolu bağlı, kurbanlık koyun gibi bekliyordu. ama umduğumdan daha ii savunma yaptı.

  4. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    brundle deme bana adam utanmasa massa'nın arabayı çizip Alonso'ya suç atıcak,Alonsonun lastikleri indirip Massa'ya laf atıcak,Mclaren'e yedek pilot mu olmaya çalışıyo anlayabilmiş değilim:D

    Rtl'deki anlatan adamların sesi mi bu? Emin misin? Onlarsa çok pis yarılmışlar, birazda ayıp etmişler…Sunucuların renk vermemesi lazım! değillerse iyi geyik yapmışlar ne diyelim:D

  5. bu arada dailymotiondaki bbc yayını ve gülen şahızlardan biri martin brundle 🙂

  6. buyur arkadaşım sen istersinde ben paylaşmazmıyım hemde rtl 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=3oVLOAXFxxE

  7. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    koysana buraya bi izleyek:D

  8. ya yok aslında en tepede senın yorumun vardı tabiki birine cevap olarak yazdığını anladım eşşek değilim o kadar 🙂 ama gözümden kaçmış pardon diyeyım 🙂 halen gülüyorum valla bak facebookda ilker diye bir arkadaşım paylaşmış youtubedan ordaki daha komik.koptum yaa 🙂

  9. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    yani daha benim neyi neye yazdığımı bilmeden, direkt yolladım sanıyosun:D alışkınım gerçi ama,ilk defa bir haber bir yorum altındakini okumamışsın,yakında benimkileride okumadan! cevap vereceksin ondan korkuyorum:) rakip pilot aynı şekilde cevap verse bende gülerdim,ama güler geçerdim… çünkü olayın aslının düşündüklerim gibi değil olduğu gibi olduğunu bilirdim ama… hayat toz pembe kimine ne yapalım… önümüzdeki yarışlara bakalım:D

  10. valla onu görmedim kusura bakma 😀 .bir başka videoda youtubeda daha fazla gulmuşler o başka bır kanal sanırım 🙂

  11. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    alttakide aynı zaten,yorumun aynısını tekrar yapmama gerek var mı?:D

  12. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Ayrıca Schumi en geç Avrupa yarışlarında podyumdan o beklediim hareketi yapacaktır…az kaldı:D

  13. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Alonso demiş ki aaaa arkadan Hamilton geldi çok korkuyorum. yani bana Webber veya Vettel veya X her tur 1.5 saniye kapatarak geliyo deseniz salla dicektim. ama şimdi çok korktum.Çünkü o büyük Hamilton. Benim lastiklerim bitti ama Hamiltonun lastikleri Webberinki gibi yeni oooo Aman Tanrıııııım naaaaapıcaaaam beeeeen bilmek istemiyoruuuuuum. ühüüüüü ühüüüüüü diye canlandırıyorsun kafanda ama, google çeviriye yaz bir cümlede ne dediğini görürsün 3 yılda ne dediğini anlarsın!

  14. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    http://www.dailymotion.com/video/xcs1b1_alonso-telsiz-konuymasy_sport

    izleyin ve alonsocular çevirisini yapsın istiyorum

  15. kerim sisman avatarı

    mercedes ve schumiye biraz daha zaman vermek gerekir. en azından sezonun ortasında yorum yapılabilir. takımda pilot da yeni sayılır. tabi günümüzde aracın etkisi çok fazla. kim olursa olsun araç iyi olmazsa pek bişi beklememek lağzım.

  16. Az kaldı … basın bunu da yazın diyeceğimiz günler de gelicek. (…'yı kafanızda nasıl tamamlarsanız artık, İyi basın Bozuk basın Navefa basın Entel basın vs)

  17. bu basın senna'nın ölümünden önce senna'yı 2 kez prost'a çarptığı için aforoz ilan etti istenmeyen adam oldu ne zaman o talihsiz kaza oldu, basın hemen döndü efsane senna her zaman kalbimizdesin sen 1 numarasın gibi başlıklar attı. şimdide schumacher için aynı şeyler ancak gerçek F1 tutkunları, (sevenleri demiyorum çünkü bana göre F1 bir tutkudur yaşam biçimidir hayatın bir parçasıdır) bu numarayı yemez. montezemolo'nun schumacher alonso ikilisini aynı takımda yarıştırmasını isterdim. son olarak bülent şahin, çok haklısın 2006 brezilya gp yeni başlayan arkadaşlar mutlaka izlemeli adeta ders niteliğinde yarış esnasında 2 kez son sıraya düştü ve 1 tur geriden geldi podyumdan sadece ve sadece 4 saniye uzaktaydı. buna benzer schumacher performansları daha çok var eğer araştırısanız çamur atmadan önce…

  18. Yıl 2004..

    Herkes yarışlardan sıkılmış ve kırmızı arabaların üstünü kapatarak yarışları izlemeye başlamış..,

    Yıl 2005..

    Kural değişiklikleri ile Ferrari çok kötü durumda ve basın yine iş başında.. Michael Schumacher artık emekli olmalı, belki de artık eski performansında değil..

    Sene 2006

    Alonso ile çekişme ve sezonun ikinci yarısından sonra müthiş bir geri dönüş. Herkes tükürdüğünü yalıyor. Herşey mükemmel gidiyor.

    Sondan bir önceki yarış. Suzuka. En yakın rakip Alonso ile fark min. 5 sn civarında seyrediyor, son turlar ve o muhteşem Ferrari motoru iflas ediyor.. Senelerce başarıdan başarıya koştuğu takımın aracı onu son metrelerinde yarıda bırakıyor.

    Peki "o" napıyor? Teknik ekibinin yanına koşuyor, hepsini teker teker tebrik ve teselli ediyor.

    2006 Brezilya ve kimilerinin rüyasında bile göremeyeceği bir performansı piste taşıyor Schumacher.

    Yıl 2010..

    İşte basın..

    Fazla söze gerek yok. Tarihin tekerrür edeceğine inancım sonsuzdur.

  19. abdurrahman  yeşiloğlu avatarı
    abdurrahman yeşiloğlu

    bisiklet sürmenin inceliklerine benzetiyorm bu olayı.. bi kez örendimi uzun süre sürmesenz bile bindiginiz anda eski çevikliginiz olmz belki ama sürersinz bisikleti.. schumi de aynı sekilde birz bocaladıktan sonra eski temposuna döncektr.. basın merak etmesin schumi avrupada parlıcaktır

  20. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    İtalyan basınını anlamak lazım haklılar, kabuk tutması zor olan bir yaranız varsaa bu tür çirkeflikler yapmanız anlam ifade edebilir. Binlerce kezz yazıklar olsun, Schuminin onca katkısına rahmen normal birine bile yapılmayacak asagılamaya mahruz kalıyor olması gercekten kabul edilemez bişey ve onca hakarete rahmen hala Schumiden gelen bir olumsuz yorum dahi bile yok. Buyrun bakalım kim dendiği gibi vefasız,adi ve nankör…

  21. Ferrari MSC e mükemmel araçlar verdiği için 5 kez şampiyon oldu.Ayğının kırılma hadisesi olmasa o senede Hakinen in işi çok zordu.Ferrarinin hızının yanında Mclaren in eksiklikleriyle birlikte Hakinen F1 kariyerine son noktayı vurdu.MSC ile savaşabilecek kadar iyi olan pilotun Ferari farkından dolayı gitmesi dikkat çekicidir.Daha öncelerde de yazdım… Ferrari öylesine çalışıyordu ki;en köçük parça için milyon dolarlar ve saatlerce süren testler yapıyorlardı.Morenello ve test pistleri hiçbir gün boş kalmıyordu.Benim gibi Mlaren taraftarlarıda bunu izleyip kahr oluyorduk.Hakinen in F1 i bıraktığından beridir FIA nın kural kısıtlamaları hep Ferrari nin önü kesilmek amaçlı olarak çıkarılmışdır.Meredes imde çok büyük bir takım yapmak üzere ve bu süreçte başarılı olana kadar MSC nin adını bir zamandaha kullanacakdır.Hem adını hemde araç geliştirmedeki başarılarından yararlanacakdır.Az darbeyle gelişim sürecini atlattığı anda çook mükemmel bir takım olacakdır.

  22. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ne kalecisi?

  23. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    italyan basını gercekten işin suyunu çıkarmış,yazık gercekten bundan daha büyük bir vefasızlık örneği olamaz,hayat böyle acımazsız galiba..

  24. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    İtalyanlara hak vermemek elde değil.

    Eğer Hakkinen'de emekliliğnden sonra ferrari ile dönüş yapsaydı, ben suikasti bile düşünebilrdim.

    onun için italyan medyasının tavrına hak verebiliyorum.

    O artık bir mercedes pilotu.

  25. Birde ben Schuminin Lotusla Virgin le mücadele ettiğini hatırlamıyorum. Sadece virajın birinde geç fren yapıp geniş alınca Virgin cevap verdi ardından düzlükte geçti onu. Bunun haricinde Toro Rosso arkasında takıldı. Bir iki tur arkada kalmak mücadele etmek mi oluyor. Neyse az kaldı nasılsa, Mercedes biraz geliştirsin aracı bakalım hele

  26. Schumiyi kimsenin harcamaya gücü yetmez. Sadece fırsat kollayanlara ekmek çıkıyo. Alonso tırmandı Schumi tırmanamadı demeden önce , Ferrari ile Mercedesin yarış performansını karşılaştıralım dimi. Ama bi forma girerse bu adam çok merak ediyorum ne diyeceksiniz. Ha forma girmedimi önemli değil biraz da gençler kazansın:)))

  27. doğru, adı belli bir pilot için 5 sene bu laf önemsenmişti. şimdi 1 kez schumi için söylenmesi de çok görülmese gerek.

  28. inci incili avatarı

    basın kaleci olmasa gol olurdu tabirini önemsememiş.

  29. kaza olmasa virajı 4. dönecekti.Pit stop o kadar etkilemedi bence çünkü alonsoda sondaydı sanırım 2 sıra önündeydi ama alonso nerdeyse 1 turda 2-3 araç geçiyordu.Schumacher in Virgin ve lotusla mücadele etmesi gercekden üzdü bizi ama bu kadar yüklenmek hata bence.Ön kanatı kırıldı ve daha bilmediğimiz hsarda olmuş olabilir.Motivasyonunuda kaybetmiştir tahminim ama asıl sorun bence lastiklerdeydi.Rosberg en hızlı 2. turu attı ama yarış byunca cok da hızlı görünmedi çünkü lastikler cok belirleyici oldu.Alonso 1 kez pit yaptı schumi 3 kez bunuda hesaba katmak lazım

  30. konuşun efendiler konuşun. tüm medya tüm dünya bir olup konuşsun. kısa zaman sonra, schumi geri döndüğünde, türkiye'deki futbol yorumcuları gibi, ağzınızı 180 derece nasıl yamultup schumi'ye yalakalık yarışına gireceğinizi şimdiden görüyorum. Allah cezasını versin bu medya denen 7 başlı yılanın.

  31. ahmet güneş avatarı
    ahmet güneş

    Alonso taraftarı olarak samimiyetle söylüyorum Shumi gerçekten müthiş bir pilot üç yıl aradan sonra bir iki yarışta adamı harcamak istiyorlar. Bu yıl f1'i izleme sayısının artması biraz da shumiden dolayıdır. Büyük olasıkla ön sıralara geri dönecektir.

  32. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bilmiyorum.Startta Alonso ve Schumi'nin gerçekçi anlamda yarışı bitmişti ancak Alonso nun şansı araçta hasar olmamasıydı.Daha sonrasında güzel geçişler yaptı.Tabii Lewis te öyle.Ben Schumi'nin de katılacağını düşünürken Bir Lotus la mücadele ettiğini gördüm.Daha sonra Virgin ile.

    Bunun tek mantıklı açıklaması aracın o kaza sırasında kanattan daha fazla sorun yaşadığı olabilir.Tam bilemiyorum.Aslında on board kameradan görebildiğim kadarıyla Schumi sanki biraz erken fren yapıyor gibiydi.Emin olamıyorum ama yoksa Lotus'un başka türlü cevap verme şansı yok.Pitlerde sorunlu geçti.Yani en kötü durumda yarışı ilk 5 te bitirirdi.Bu kadar yüklenmek saçma.

  33. schumi nin aracındaki problem neymiş.bilen varmı

  34. Abdullah TATLI avatarı
    Abdullah TATLI

    İtalyan basını işte…Araçta arıza olduğu açıkça belli. Mercedes aracı toro rosso ile kıyaslanamayacak bi araç,Efsaneyi biriyle kıyaslamaya bile gerek yok zaten.Schumi, Toro rosso ile mücadele werdiyse kesinlikle düzgün gitmeyen bişeler wardır araçta.

  35. İtalyan basını aldığı parayı hak etmediğini ve sezon sonunda gideceğine dikkat çekmiş. Bende diyorum ki schumi 1 yılda hem mercedese (sponsor olarak) hemde f1 e az 30 milyon kazandırır. Bunu dünyada en az f1 seyircisi olan türkiyeden bile anlayabilirsiniz. Bilet satışlarının ne kadar arttığını bilmeleri schuminin adının bile ne kadar önemli olduğunun göstergesidir.

    "Badoer bile bundan daha azını yapıp çarmıha gerilmişti" Evet kesinlikle o hep en sondan başlayıp takım arkadaşı ile aynı aracı kullanarak en yakın rakibinden 2 sn daha yavaştı. İtalyan basınını anlıyorum schuminin gitmesi onlar için hazmedilemez bir olay. Ama şunu kendilerine sorması gerekir anti schumicilerin. Aceba geçmişte ferrari mi schumiyi yarattı yoksa schumi mi ferrarinin efsane olmasını sağladı.

  36. İtalyan basını başta olmak üzere buradaki çoğu şahıs sanırım dün faklı bir yarış izlemiş.

    Dünkü yarıştan bahsetmek gerekirse ben izlemeyenler için bir daha anlatayım (izlemeyenlerin olduğunu düşündüğüm için) Schumi startta temiz taraftan kalkmanın da avantajıyla ve çok akıllıca bir sistemle (aracını çizgilere kaptırmadan) kalktı ve ilk viraja alonsonun yanında döndü dışarıda olduğu için temas yaşanmasa 4.sıraya yükselecekti. Bu arada patinajda kalan alonsoyu takım arkadaşını ve buttonu geride bırakmış olacaktı. İlk pit stop 32 sn sürdü ve döndüğünde hasarlı aracı ile grubun en sonundaydı. 2. pit stop takım arkadaşına oranla 5 sn daha yavaştı orada da zaman kaybetti. Buna rağmen puan çıkarmayı başardı.

  37. şumi hayran olduğum bir pilottur.fakat taş yerinde ağırdır.

  38. burak bocek avatarı

    Sataşma tabi tasvip etmiyorum ama illa psikolojik baskı ise o manada yani gerçek rakiplerimize yoksa yanlış anlamayın:)

  39. burak bocek avatarı

    İtalyan Medyasını anlamak mümkün değil.Schumi ebediyen bizde yarışacak diye bir kaide yoktu ve bir sürü başarımızı ona borçluyuz.Zaten Mercedes te perfonmans olarak geride ne diye bize bu kadar hizmet etmiş birisine saldırıyorlar anlamıyorum.İlla psikolojik harp olucaksa Mclarene yada Redbulla sataşsınlar bence

  40. schumi ilk pit stopunu 1. turda yapıyor o turda sc içerde ve öndekilerle arasında fark açılmıyor,ikinci pit stopunu herkes gibi 8. turda yapıyor.son pit stopunuda 29 da yapıyor.1 ve 2. pit stopundan dolayı yer kaybetti diyemeyız ama aracında kazadan dolayı sorun oluştuğunu zaten takımda söylemiş.onun için iyi bir yarış değildi ama basının bunu abartmasıda çok gereksiz …

  41. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    M.Schumacher'den nefret eden bir lobi var ben bunu anladım. Bunların hepsi Michael'ı yıpratmnak için yapılıyor. Bu gerizekalı İngiliz ve İtalyan basını direk yarışın sonucuna bakıyor herhalde!! Yarışı nereleriyle izledilerse artık. O pozisyonda bitirmesinin nedeni starttaki kazası.
    Schumacher: "Açıkçası o kaza yarışımı belirledi." son sözüde söylemiş zaten. Birde hiç yayınlarda Mercedes otomobillerini ve özellikle Schumacher'i onboard kameradan doğrudüzgün göstermezler reytingin artmasını önlemeye çalışan birilerimi var acaba?

  42. Schumacher'in yarışların kötü gitmesi durumunda böyle eleştirilerin olabilceğini düşünerek F1 e geldiğini düşüyorum.Her nekadar 3 senenin ardından ilk iki yarışı olmasına rağmen. Çıkardığı yarışlar çok kötü değil ama 91 yarış birinciliği 7 dünya şampiyonluğu ve sayısız podyum alan birisi için de her ne olursa olsun beklentiler daima yüksek olacaktır.Burada Schumacher'in performası yanında mercedesin performansı da belirleyici faktör olmuştur.Mercedes kış testlerinde beklenileni veremedi, en azında red bulla birlikte önde olacağı tahmin edilen iki takımdan biriydi.Yeni kuralların getirdiği geçiş zorluklarına karşın Hamilton ,Rosbergle aynı motoru kullanmasına rağmen yanından süzüle süzüle geçmiş ve bununla birlikte karşı cevap olarak Rosberg hiç bir şey yapamamıştır.Bunun Rosbergin hatası olduğunu düşünmüyorum kesinlikle Mclarenin kullandığı F-Duck sisteminin getirdiği bir avantajdı.Nerdeyse kersle aynı etkiyi gösterebilen bir sistem ve top speedlerde bazen 10-15 km/sa hız farkına neden olduğundan dolayı geçişleri yapmayı çok kolaylaştıran bir sistem.Mercedes de bu sistem üzerinde çalışıyormuş.Umuyorum Malezyaya kadar yetiştirirler aksi takdirde arka sıralara düşen bir mercedes aracı yarıştaki gibi Schuminin Top Speedleri(sollama yapılması için gerekli olan en temel şey) neredeyse aynı olan Toro Rossoyu geçememesi durumuna sokar ki bu da yarışını mahfeder.

    Bu arada bu italyan gazetelerinin her yarış sonrası Schumiye saldırmasını normal karşılıyorum çünkü Schuminin Ferrariyi bırakması ,Ferrariden çok onları etkilemişe benziyor.Schuminin geride kalmasına rağmen hala çok popüler ve hala mercedese, aldığından çok daha fazlasını kazandırıyor.Hatta dünkü yarış için Haug BBC'ye verdiği demeçte Schuminin çok güzel bir yarış çıkartığını söylemiş ayrıca Ross da arabasının baya zarar gördüğünü dile getirmişti.

  43. m-sc efsane avatarı

    schumiyi eleştiren medya kazadan, schuminin yaptığı 3 pitstoptan bunlardan birinde fazladan 6 sn bekletildiğinden ve hasar almış araçtan bahsetmiyor nedense..

  44. Schumaher kendiside demisti"Bende bir inasanim".Onun icin Schumi sihirbaz olamaz,yavas yavas tirmanmaya baslayacak,sansizlik Schumiyi birakmadi.O ilk carpismada araci dengesini kaybetmis olabilir.Bir tekerlegi 1 milimetre oynasa yerinden 300 km saate giderken ne demek oluyor.Soylemesi kolay ama gel de gor.Schumaher zaten 3 yil hic F1 aracini kulanmadi.Sadece gecen sene Ferrariyi denedi oda boyun agrilarindan olmadi,iste bukadar.Ne bu dunya basina yikildi sanki kimbilir ne suc isledi.Red Bull en iyi araclara sahib,ama ne oldu hepimiz gorduk.Onun icn yaris bu her sey olabilir.

  45. Bu yarıştaki performansı açıkça kötüydü. Bir yerlerde aracının hasar aldığını okumuştum ama nerdeydi unuttum. Olayın bir başka boyutuysa şu, 3 sene yarışmamış olması birşeyi değiştirmiyor. Sezon öncesi hazırlanmak için yeteri kadar vakti vardı, test de yaptı bol bol hatta özel izinle gp2 aracı bile kullandı. Eğer geçen senenin ortasında dönmeye karar verseydi, bu iddiayı ortaya atanlara hak verebilirdim ancak herkes ne kadar hazırlandıysa o da o kadar hazırlandı. Bu yaşta F1 gibi refleks ve dayanıklılığın ön plana çıktığı bir seriye dönmeye karar veren adamı 3 sene yarışmadı biraz zaman verin diye savunamazsınız o zaman hiç dönmeseydi derler adama.

  46. eleştiriler çok saçma!! 7 kez dünya şampiyonu olmuş kırmadık rekorlar bırakmayan adama 2 yarışda çirkin sayılabilecek yorumlar yazmanın amacı ne? Özellikle de italyan basının schumacher'e yaptıkları utanç verici.Zamanında ferrari'yi ferrari yapan adama bu ihanet duygusu nie? Sen elindeki fırsatı kaçır ondan sonra olayların tüm suçlusu schumachermiş gibi daha ortada hiçbişey yokken yerden göğe vur adamı..

  47. mehmet ceviz avatarı

    ilk virajda kanadını kaybetmese(bakın temas yaşayıp dışarı taşmasa demiyorum)en kötü 5. olarak 3.virajı dönerdi.ondan sonra seyreyle cümbüşü.f1 i yakından takip eden herkes bilir böyle bir olaydan sonra motivasyonun zayıflar.belkide o darbeden sonra aracın ayarı kaçtı.

    kanat kopmasaydı kesin podyumdaydı.
    bu arada gece yarışın tekrarında button nerdeyse çimlere çıkmış alonso fazla içeri kaymış ve ön sağ tekeri buttonun arka sol tekerine takılmış.o kazaya karışan üç pilotta yarışı bitirdi şans

  48. 3 sene oturmamış olabilir ama hiç f1 aracı sürmedi de değiL 🙂

  49. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    bu insanları anlamak mümkün değil.
    adam 3 senedir f1 koltuğuna oturmamış yapılan eleştirilere bakarmısınız?
    bu kadarda insafsızlık olmaz!

  50. efendimayin  avatarı

    Gereksiz suçlamalar. Kaza da zaten yarışı bitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir