Hamilton, Dennis’in Sözlerine Cevap Verdi

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Ron Dennis’in ‘Hamilton McLaren’de böyle davramazdı’ sözlerine cevap verdi.

Hafta içinde açıklama yapan Ron Dennis “Karışık duygular ile ona bakıyorum. Herkes için ilginç bir deneyim oldu. Tamamen pürüzsüz ve uyumluydu diyemem. Onun yaptığı ve söylediği herşeyi tasvip etmiyorum. Ama yine de büyük sporcular yaptıkları fedakarlıklardan dolayı büyüktür. Eğer McLaren’de olsaydı o şekilde davranmasına izin vermezdim. O kendisini sınırlamak istemedi ve gitti” dedi.

Abu Dhabi’de Ron Dennis’in sözlerine cevap veren Hamilton “Öncelikle bir adam, vekil baba olamaz, öyle değil mi? Bir kadın da vekil anne. Bu doğru değil mi?”

“O niçin benim hakkımda konuşuyor, bilmiyorum. Muhtemelen konuşacak çok olumlu şeyler olmadığı için olmalı.”

“Ben 3 kez şampiyon oldum. Bugün olan kişi benim ve kime çalıştığımıza bakmaksızın istediğim gibi davranacağım”

“Yanlış davranmak istemiyorum. Bunun negatif olduğunu sanmıyorum. Bunun kariyerim üzerinde olumlu bir etkisi oldu. Bu nedenle herhangi bir değişiklik yapmaya ihtiyacı olan ben değilim” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Dennis’in Sözlerine Cevap Verdi” için 9 yanıt

  1. McLaren koca 6 sezonda 1 şampiyonluk verebildi adama. Mercedes 3 sezonda 2 şampiyonluk. McLaren’in zerre kadar değeri yok Lewis’de. Orada harcadığı yıllarına yanıyordur şimdi.

  2. F1 de araç faktörü herseyin üstündedir.Zihinsel olarak bu sporun ruhuna uygun bir düsünce yapısında olmayan pilotlar için, işler yolunda gitmediğinde ve islerini kolaylaştıracak bir araca sahip olmadıklarında f1 de tutunmaları güçtür.Bu yüzden sadece hızlı olmak kazanma potansiyeli çok yüksek bir araçta yeterli olabilir.Ama işler tersine döndüğünde mental yetersizlik sizi gelir vurur.Kısacası bana göre işler iyi gittiği müddetçe evet ancak su anki düsünce yapısıyla Hamilton kazanan bir aracın koltuğunda oturmazsa kariyerinin geri kalanında ben f1 de geleceğinin olmadığını düsünüyorum.Bir pilotu büyük yapan kazandığı sampiyonluklar değildir.

  3. Eee tamamda sen bugünlere geldiysen Ron dennisin de payı digerlerinden oldukça büyük Seni sevmeseler 2007de(Casusluk skandalı olmasa) Alonso ile daha rahat şampiyonluğa gidebilirlerdi.Zaten ben büyüğüm kralım dediğin anda 3-4 yarış önceydi sanırım bunları dediğinde Mercedes bir şekilde ibreyi Rosberge getirdi ve 6 yarıştır polu aldı götürdü.Dün Rosberg polü aldığında lauda,toto,zetsche nasıl sevindiler bir düşün bakalım.Insan bazen büyüyunce küçülmesinide bilecek adam aslında sana kötülük değil iyilik yapıyor gözünü aç diye seneyede rahatsın ya ondan sonra yeni kurallar farklı bir tablo çıkartırsa peki ne yapıcaksın.2 senedir şampiyon olupta bu kadar pist dışında (polemikler,davranış)kendini zora sokan pilot yoktur herhalde.

  4. F-one-Driver avatarı

    Ron bilindiği üzere kesinlikle fazla açık sözlü ve adil derecede sert, ama bunu yapmaya da çoğu zaman hakkı var, bu adamın gridde görüp geçirdiklerini yaşayan sayılı insan var, süzgecinden geçen çok fazla şampiyon var. Hamilton bence bu konuda son derece haksız, yani yaptıklarına rağmen 2 senedir şampiyon olması yaptıklarının doğru olduğu anlamına gelmez, altında aşırı baskın bir araç var, işler bu denli baskın gitmediği zamanlarda ne olacağını düşünmeli, attığı her adım başına dert olacak, söylemleri ise çok küstahça, benzer tepkileri babasına bile vermişti zamanında, o yüzden bekil babammı lafını da gerçekçi bulmuyorum, babasını nasıl gömdüğünü de gördük zamanında, bazen hamiltonu anlamıyorum, bırak insanlar seni takdir etsin, baskın bir sezon geçirdin ve 2 senedir şampiyonsun, ama sezon bitiyor ve yaşadığı imaj kaybına bak?! En mutlu ve griddeki en takdir edilen pilot olması gerek değilmi şuan?! Bir tersliktir gidiyor ve olumsuz imaj veriyor…

  5. Seni bu günlere getiren kim? Ron.
    Ferrarileri,Paganileri almanı saglayan kim yine Ron.
    Ee nankör sen önce konuştuklarına,yaptıklarına,hareketlerine,yok albüm yapcam yok şarkı söylicem havalarında takılırsan bir F1 pilotu olmaktan çıkıp bunları yaparsan Ron’da başkalarının dile getirmediğini söyler.
    Adam gibi pistler de yarışıp örnek davranışlar sergilesen çeneni kapatıp başkalarını hor görmeyip onlara laf söylemesen kimse seni eleştirmez.
    Sana daha çok söylenecek şeyler varda neyse. Şuan seni destekleyenlerin çoğu McLaren fanları ama sen bu gidişle hepsini teker teker kaybedeceksin.

  6. Ağır ol Ham hiç düşünmeden ucu nereye gidecek yorum yapman zaten sana bir negatif tepki olarak geri dönüyor.

    “Öncelikle bir adam, vekil baba olamaz, öyle değil mi? Bir kadın da vekil anne. Bu doğru değil mi?”

    “O niçin benim hakkımda konuşuyor, bilmiyorum. Muhtemelen konuşacak çok olumlu şeyler olmadığı için olmalı.”

    Bu sözleri söylediğin adam olmasa buralarda olamazdın. ‘Babanın kanepesi’nden gelip sponsorsuz kimse seni F1 in 2 büyük takımının koltuğuna oturtup yarış pilotu yapmazdı.

  7. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Babası gibiydi demi ? 🙂 ”Vekil baba olunur mu ?” O yüzden Dennis bıraksın bu işleri Hamiltonu eleştireceğine kendi bataklıkta olan takımının işine baksın.Bu aralar Hamiltonun üstüne çok gidiyorlar.Ama kendi suçu kral benim gibi yorumlar yapınca.Çalıştığı veya çalışmadığı isimler tarafından eleştiriliyor.Üstüne Rosberge üstünlüğü kaptırıncada iyice sallanmaya başladı.İnandığım bir şey var Hamiltonun araçtaki değişen parçalar yüzünden geri kaldığı yönünde.Yok Hamilton salmış felanmış hikaye okumasın kimse.Hamilton yarış galibiyetini bırakıcak ha ? Şaka yapmayın.Araçta denge değişti istediği turları atamıyor.Bunu şikayet konusu olarak dile getirmek yerine sorunu nasıl çözerimin üzerine odaklanması gerek.Her defasında iyi gitmeyince işler şikayet ediyor.Pist üstü pist dışı hep aynı Hamilton değişmiyor.Onu böyle kabul edelim.Bazen bende sinir olup bir takım şeyler söylüyorum ama 2 senedir domine ediyor,bıktık gözüyle bakıp yorum atmamak lazım.

  8. Feci laf koymuş Dennis’e son kısımda.Adamın dibisin Kimi Raikkonen diyorum ve gidiyorum..

  9. Once Alonso sonra Hamilton.
    Ron’a ayar veren verene 😀
    Sirada kim var acaba?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir