Force India da Haas-Ferrari Birlikteliğini Sorguluyor

yazar:

kategori:

Force India, Ferrari ve Haas arasındaki A ve B takım ilişkisini sorguladı.

Mercedes Abu Dhabi’de özellikle rüzger tünelindeki kısıtlama konusunda açıklık istediler.

Auto Motor Und Sport, Mercedes’ten sonra Mercedes motorlu Force India’nın da benzer bir istekte bulunduğunu yazdı.

Şüpheler Ferrari ve Haas’ın her takım için verilen 25 saatlik rüzgar tüneli sınırlamasını aştığı yönünde.

Force India’nın teknik patronu Andy Green “Bu mühendislerin rüzgar tünelinde 50 saat çalıştığı anlamına gelebilir. İlk takım 25, ikinci takım da 25”

“Sonuçta bir takım diğer takım ile bilgi paylaşamaz. Neler yapıldığını bilmek istiyoruz” dedi.


Yorumlar

“Force India da Haas-Ferrari Birlikteliğini Sorguluyor” için 8 yanıt

  1. Ferrari hiç öyle şey yapar mı?
    :Ö)

  2. Sizde Mercedesin 3.pilotu Wehrleini Testlerde araçlarınızı kullandırtınız nerden bileceğız o testler esnasında Mercedes için parça test etmediğinizi bu şekilde siz,Williams( zaten yükselmek için toto aracılığıyla Mercedesin kölesi oldu ),lotus 2 yıldır sadece mercedese çalışmadığınızın garantisi varmı.Yakında manorda bu tabloya girecek.Kendi yaptıklarınızı belli olmasın diye aa ferrari böyle birşey yapıyor bakın resmi ise bizde böyle resmi olarak devam edelim derseniz yakında.

    1. Ağzına sağlık arkadaşım +1

    2. Ferrari Racing avatarı
      Ferrari Racing

      Motor fiyatları o denli yüksek ki; Mercedes motoru alan takımların neredeyse hepsi Mercedes’in kobayı olmuş durumda. İyi bir konuya değinmişsiniz. Force India bu seneye başlarken araç yetiştiremeyecek kadar maddi darboğazdaydı? Şimdi neyin ödülü olarak son yarışta podyuma oynar hale geldi? Pek tabii Mercedes’le yaptıkları bilgi paylaşımlarının sayesinde.

      Ben adil adamım. Sauber’inde kısmi olarak Ferrariyle bilgi paylaşımı olmuş olabilir. Ama tek başına Sauber Ferrariye ne katabilir? Manoru hiç saymıyorum çünkü 2014 parçalarıyla yarışıyorlar. Oysa Mercedese birşeyler katabilecek 3 takım var. Lotus sene sonuna doğru o çiziden çıktı desek 2 takım her halükarda Mercedesin uydu takımı gibi oldu. Toto Wolff denen adam zaten Williamstan Mercedese geldi. Williamsın Mercedesle katakulli yapmama ihtimali dahi yok.

      Ama şunu söyleyim; çatlasalar dapatlasalar da, ağızları ve burunları şarap komasına girmiş gibi köpürse de Haas-Ferrari ortaklığı canlarını yakacak. Hadi yüreğiniz yetiyorsa tüm lobilerinizi toplayın, hadi Dünya Motor Sporları Konseyine şikayet e-mailleri yağdırın. Bu devran er geç dönecek.

      Gerçi Ruslar Formula girdi bir şey yapamadı. Bakalım Haas; Manor-Marussia’dan farklı olacak mı? Marussia seviyesinde olurlarsa zaten bu bilgi paylaşımı bir halta yaramaz.

      Red Bull bunca sene Toro Rosso’yu uydu takımı yapıp şasi geliştirdiyse ve bunlara göz yumulduysa Ferrariye de göz yummak zorundalar. Mercedes motor veriyorum diye onu bunu uydu takımı gibi kullanıp şasi geliştirdiyse ve buna göz yumulduysa Ferrari’ye de göz yumacaklar. Bu artık temenni falan değil. Bu bir zorunluluk. Madem onlar oyunu bu şekilde oynadı; bu oyuna artık Ferrari’nin de katılma zamanı çoktan geldi.

  3. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Bu zamana kadar Toro Rosso Red Bull sorgulanmadı sonra herkes kendi şasisini yapacak bilmem ne dendi. Adamın sahip olduğu iki takım var anma zorunuza gitti ya Haas- Ferrari ortaklığı. Force India da çok meraklı motor partnerinden ötürü yarın öbür gün Mercedesi kim kullanıyorsa sorular soracaktır. Malum hepsi Ferrari’nin rakibi

  4. Birilerinin bi yerleri tutuşmaya başlamış ne malum mercedese diğer 3 takımın bilgi vermediği ?? Bu kadar iyi bir şasi yapıyorsa vardır bişeyler + redbullun 2 tane takımı var bunuda düşünün korkmaya başlamış mercedes motor verdiği takımları kafaya almaya başlamış

  5. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Mercedes tüm motor verdiği takımları galiyana getirme derdinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir