Ericsson: Raikkonen Bottas’dan Daha Hızlı

yazar:

kategori:

Marcus Ericsson, pazar günü Raikkonen ve Bottas arasında geçecek şampiyona dördüncülüğü mücadelesinde Raikkonen’e destek verdi.

Raikkonen ve vatandaşı Bottas bu yıl iki kez temas yaşadılar ve sezonun son yarışına Bottas 1 puan farkla 4. olarak girdi.

Marcus Ericsson, Kimi Raikkonen’in fanı olduğunu söyledi ve Fin pilotun Bottas’dan çok daha hızlı olduğunu dile getirdi.

Ericsson “Kimi ve Fernando’yu izleyerek büyüüdk. Bence Kimi Valtteri’den daha hızlı ve bu ‘Finlerin Savaşı’ mücadelesini kazanacaktır” dedi.

Enzo Ferrari’nin oğlu Piero Ferrari de Kimi Raikkonen’e destek verdi.

Ilta Sonomat’a konuşan Ferrari “Kimi de çok iyi yarıştı. Ama sorunlar oldu”

“Genel olarak sezon Kimi için olması gerektiği kadar iyi olmadı. Yeni araç ve yeni performans ile gelecek yılın daha iyi olmasını umalım” dedi.

Ecclestone ise “Kimi kazanamadığı zaman hayal kırıklığı yaşar. Ama Bottas da süper bir iş yapıyor” dedi.

Kimi Raikkonen’in performansını değerlendiren Arrivabene “Geçen yıla göre bu yıl daha iyi bir Kimi vardı. Ana inişler ve çıkışlar yaşadı. Aslında işini iyi yapıyor. Ama bu daha iyi olmayacağı anlamına gelmez. Daha da gelişmesini umuyoruz. O harika bir sürücü ve yine en iyilerden olacak” dedi.


Yorumlar

“Ericsson: Raikkonen Bottas’dan Daha Hızlı” için 4 yanıt

  1. Raikkonen bu yarışta da pitstop esnasında sağ ön lastiğin değişimi sırasında sorun yaşadı, mekanikeri 2 saniye kadar gecikmeli çıkarabildi ön lastiği. Raikkonen iyi bir aracı kötü süremez, öyle birşey olsa, kendi performasında eksiklik görülse bırakır gider. Ecclestone’nun dediği gibi Raikkonen kazanamadığı zaman hayal kırıklığı yaşar. Raikkonen’de de hayal kırıklığına tahammül edecek tip yok.

  2. Arkadaş iniş çıkış yaşar tabi bir düşünsenize ya adamın daha ilk yarıştan itibaren olumsuzluklar başlamıştı pitte takılamayan lastk bahreyne kadar nasr 2 yarış üst üste katletti vs. Raikkonen çektikleri karşısında cümle aleme profesyonellik dersi verebilecek bi adamdr e hal böyle olunca inişleri çıkışları oldu . Şimdi bottas diyordu ya yok başıma gelen talihsizliklere yanarım vs. Ne bileym bi düşünün raikkonenin yaşadığı talihsizliği hangi pilot yaşayıp kolayca dik durabilir ?

  3. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Bottas’ın daha bi numarasını görmedik, son zamanlarda böyle bir algı oluştu, 2-3 güzel yarış geçireni geleceğin şampiyonu, en iyisi vs. vs. diye lanse edip duruyorlar. Önce kendini kanıtlayacak işlere imza atman gerek. Geçen seneden daha geride bir performans sergiliyor.

  4. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Finlilierin savaşaında gülen taraf…. Az sonra 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir