2015 Abu Dhabi GP: Alonso ve Maldonado’nun Teması


Yorumlar

“2015 Abu Dhabi GP: Alonso ve Maldonado’nun Teması” için 28 yanıt

  1. Startlarda sağındakinin solundakinin gözünü korkutmak için biraz üzerine gidersen bu tarz sonuçlar olabiliyor. 2012 Suzuka’da da benzer bir şeyi Raikkonen’e yapmaya çalıştı ama olan yine kendine oldu ve bana kalırsa şampiyonluğu orada kaybetti. FIA’yı suçlaması da komik olmuş.

  2. Alonsodan beslenenler için güzel bir gün

  3. Tipik, birilerinin önüne kıracağım derken kendisine girmiş

  4. Maldanadonun mclarenden nedir bu çektikleri.

  5. Alonso nasıl oluyor da burada Nasr’ı suçluyor anlam vermek güç. Bariz bir şekilde Nasr’ın üstüne sürüyor ve ardından Maldonado’yu biçiyor.

    Bu şanssızlık falan değil. Açık hata.

  6. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Baştan sona hatalı Alonso imiş. Cezayı da aldı zaten galiba. Önce bir Nasr’ın takip ettiği çizgiye bakın sonra bir de Alonso’nun takip ettiği çizgiye bakın.Umarsızca Nasr’ın önüne kırmış.Nasr’ın yanında da Vettel var o da ayağını gazdan çekecek hali yok Alonso onu geçsin diye. zaten düz gitmiş belki gözleri benim orda olduğumu görür de benim üzerime sürmez diye ama hem Nasr’ın üzerine sürmüş hem de gitmiş fren noktasını kaçırıp Maldonado’yu biçmiş.

    1. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Ayrıca Alonso bir ara ”yarışı bırakıyorum” demişti telsizden. Noldu falan diye merak ettim meğer adamda hiçbir sorun yokmuş heyecanı yok diye bırakmak istemiş. Sadece Alonso için demiyorum bunu ama bu neyin kafası acaba bilinmez. Senede 40 milyon doları aracı sürmek için alıyorsun sonra rekabetçi olamayınca ben sürmüyom yeağğ yarışı bırakalım diyorsun.E o zaman niye alıyosun o milyon dolarları ?

      1. Çok hırslı,çok çalışkan ondandır

  7. Adam tam bir Kamikaze, Button’dan yediği tokat adamı dağıttı.Ne yaptığını kendide bilmiyor, bir ara yarışı bırakıyorum falan diyordu bayağı bir güldüm o olaya 🙂 🙂 Adam hem pilot, hem takım sahibi, hemde yarış mühendisi sanıyor kendini her zamanki gibi.Ferrari değil Mclaren’de sin Samuray 🙂 Monte yok arkanda unutma bunu.Williams ile emailleştim, seneye senin için Massa’nın ön kanadını gönderecekler, umarım yararı olur, hadi bakem aldın yine ön kanadı 🙂

      1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
        Kimi_Raikko_Forza

        Sonunculuğa kim oynar anketi de yapılmalı. Gerçi orada someone else lik bir durum yok seçenekler az ve belirgin.

        1. Burada seni ilgilendiren şey tam olarak nedir ? Kimi JR’un başarısızlığı mı yoksa fanboy bünyenin iki sezon boyunca yediği tokatları kaldıramaması mı ? Yoksa yukarıdakinin her seferinde dal isteyip kamış’la evine geri dönmesi mi ?

          1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
            Kimi_Raikko_Forza

            Fan ım fanboy değil. Yorumlarımın objektif olduğunu düşünüyorum. Ayrıca RAİ ye gönderme yapman beni ilgilendiriyor ama bunun beni ilgilendirmesi sana niye batıyor anlamadım. Ha tamam şimdi anladım batma olayı bahsettiğin kamıştan olsa gerek. Canım benim kıyamam.

            1. Biraz kreatif ol. Kopya çekme tamam mı canım. 😉

              1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
                Kimi_Raikko_Forza

                Kopya çekmiyorum ayar veriyorum. Kopya çekme deyip canım demen de güzelmiş 😀 Neyse artık uzatmayacağım bu son yorum. Ayarda bu kadar iyi olsanız sonunculuğa oynamazdınız. Bu ayar sana yeter canım 😀

  8. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    ilk virajda maldonadodan korkuyordum çarpar diye Alonso biçiyordu bizi az kalsın.Olan Maldonadoya oldu.Neyse bir kerede ona çarpsınlar 🙂

  9. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Olayın özeti; Maldonado uçuşa yasak bölgede bile sürse, kaza bir şekilde onu bulur 🙂

    1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      hehehe 😀

  10. Nasr ın suçu ne bura da ?? Alonso nasr ı geçemeden önüne geçmeye çelışmış sağ tarafta vettel nere gidecek??

    1. Nasr’ın suçu şampiyon bir pilot olmaması. Öyle olsaydı taraftarı çok olurdu ve kimse suçlayamazdı. Başka bir suçu yok.

    2. Alonso Nasr’ı sıkıştırmış ama temas olunca kopup maldonadoya dalmış . Amaan hep o mu birilerini biçecek iyi oldu 😀

  11. Skysport spikerleri Alonso’yu oraya Nasr’ın gönderdiğini söylemişlerdi ama kaza anını bir türlü görememiştim.

    Şimdi tekrar gördüm ki onlar da hatalıymış. Alonso yanındaki Nasr’ı umursamadan üzerine kırıyor, Sauber’in de kaçacak yeri olmayınca temas oluyor. Alonso kendi etmiş kendi bulmuş. Olan Maldonado’ya oldu.

    1. Mclaren kazaların da ne hikmetse araç üstü görüntüleri göremiyoruz

  12. Nasr yüzünden yine, başka bir yarış daha ilk 100 metre’de hiç oldu. Bıktım artık bu ilk tur kazalarından.

    1. Yarıştan sonra kazayla ilgili herhangi bir video’ya bakmadım. Sky’dakilerin dediklerinden yola çıkarak, Nasr’ın haksız olduğunu düşündüm ama buradaki video’ya tekrardan bakınca Alo’nun hatalı olduğunu düşünmeye başladım. Açıkçası ilk viraj ikili mücadeleler için gayet dar, özellikle start’lar için. Alo’nun buradaki tek hatası bulunduğu çizginin biraz daha sağına kaymak olmuş. Temasta da Nasr’ın bir suçu yok. Maldo’ya da yazık olmuş. Kısaca ceza doğru.

  13. Alonso Nasr yüzünden Maldonadoya çarptı.Yine şanssızlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir