Rosberg: 2016 Yarın Başlasa Güzel Olurdu

yazar:

kategori:

Nico Rosberg üst üste kazandığı başarıların ardından sezonun bitmesine üzülüyor.

Alman pilot 6 yarış üst üste pole pozisyonu alırken, 3 yarıştır zafere ulaşan isim oluyor.

Sezonu harika bir seriyle kapatan Alman pilot, Hamilton’a karşı gösterdiği performans ile takdir topladı.

Rosberg “Ne yazık ki 2016 çok uzakta. Şu anda kazanmaktan zevk alıyorum ve bu hoşuma gidiyor. Eğlenceli sezondan zevk aldım ve sezonun son bölümünde iyi bir ilerleme kaydettiğini düşünüyorum.”

“Elbette bu şampiyonluk için çok geç ama kazanmak da büyük bir başarıdır. Gelecek yıl neler olacağını bilmiyorum ve birşey de diyemem fakat herşeyimi vereceğim”

“Gelecek sezon yarın başlasaydı benim için hiçbir sorun olmazdı. Herhangi bir tatile ihtiyacım yok” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: 2016 Yarın Başlasa Güzel Olurdu” için 8 yanıt

  1. Bence şöyle yorum yapsa idi daha şık olur..
    2016 keşke 4 yarış önce başlamış olsa idi..:D

  2. Nazmi Duman avatarı

    Pilotlar şampiyonluğu ve takımlar şampiyonluğu garaniti olunca ve hamilton abuk sabuk söz ve davranışları abartınca(hata yapmazsam kimse beni geçemez sözleri filan) mercedesde teknik bir uygulama ile ibreyi rosberge çevirerek “bak bakalım el mi yaman, bey mi yaman” dedi ve şefkali bir baba gibi şımarık oğlunu tebiye etmek için küçük bir fiske vurmuş oldu.

    Heee seneye de böyle devam eder mi? Hiç sanmam. Bir çuval para harcadıkları pilotu ikinci plana atmayarak ibreyi hamiltona çevirirler. Hamilton fanı olmama rahmen son zamanlardaki tavırlarlarından hiç memnun değilim, raobergin eline sağlık hamiltonun burnunu sürttü biraz. Bu hamilton için de iyi oldu. Seneye rehavete kalımasını engelleyip sıkı çalışmasını sağlar inşallah. “Ben bu rosbergi havada karada tokatlarım” kafası ile rehavete kapılırsa seneye ferrarile yenilir.

  3. Onur Gentas avatarı

    Şunu hala göremiyorlar: Lewis geçen sene o kadar teknik problem yaşamasına rağmen kazanması gereken neredeyse tüm yarışları kazandı. Bu sene daha az teknik problem yaşadı ve işi 3 yarış kala bitirdi ki son 5-6 yarışta zaten ciddi puan farkı yaratmıştı. Yani iş işten geçtikten sonra Rosberg şahlandı, Lewis’i tokatladı gibi yorumlar yazmak son derece gereksiz. Gelecek sezon başlar ve performanslara bakılır, eğer ki aynı durum devam ediyorsa o zaman gerçekten Rosberg şahlandı dersin ama şuan yapılan yorumların hiç bir anlamı yok. Bu şampiyon olan takımın son maçında 4 gol yemesi gibi bir şey.

    1. Şöyle bir şey var daha geniş bakalım sezonun ikinci yarısı mesela belçika ve japonya hariç monza da ikinci giden ros kalmıştı onu da çıkartalım singapur mercedes bimişti onu da geçelim ham sezonun ikinci yarısında rosdan fazla puan topladıysa bu rosun hataları ve aracının arızalarından dolayıdır son üç yarışı geçtim ben hamin ne rusya ne de amerika performansını beğendim şimdiden söylüyorum seneye ros şampiyonluğa hiç olmadığı kadar yakın olacaktır ham 3 kez şamp oldum bu bana yetti moduna coktan girmiş umarım işleri tersine çevirir

  4. Lewis bu kadar fark yiyecek biri değil. 2016 başladığında üzülen yine sen olacaksın be Nico.

  5. Her yil duzenli olarak takim arkadasina yeniliyor mutluyum diyebiliyorum
    Benim bildigim f1 yenmektir digerlerini yenemiyorsan bile takim arkadasini yenmektir
    Bu degisti mi artik

  6. Bu performansı sezon içinde gösterecektin.Şampiyonluk kaçmış vites arttırmışsın neye yarar.

  7. Nico’nun sorunu mental.Kafası rahatlayınca biraz da takımın desteğini kendi tarafına alınca, özellikle sıralamalarda yenilmez oluyor.Yarış performansı da biraz daha iyi bu şekilde devam ederse Hamilton 4 5 yarıştan sonra dağılırdı, ancak bunu sezon içinde yapamadı.Bugün Hamilton bunları sezon içinde yaşasaydı, olaylar biraz daha karışır Hamilton daha da dağınık hale gelirdi.

    Nico’nun ilk stinti deliceydi, öyle ki takım arkadaşına neredeyse 5 6 sn fark attı.

    Yeni sezonda bu şekilde devam ederse, yenilemez olur ama baskıyı yiyince umarım değişmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir