Bottas: Williams Kazanmak İstiyorsa Bu Hataları Yapmamalı

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, şampiyona dördüncülüğünü kaybettiği Abu Dhabi GP’sinin ardından üzgün.

Fin pilot son yarışa Raikkonen’in 1 puan önünde 4. sırada girmiş ancak yarışta Raikkonen’e yaklaşamayan ve pit yolunda Button ile temas yaşayan Bottas puan almayı başaramamıştı.

Sonuç olarak Bottas sezonu 5. sırada tamamladı ve Massa’yı ikinci yılında da mağlup etti.

Bottas “Sezonu bitirmek için en ideal yarış değildi. Eğer daha güçlü olmak ve kazanmak istiyorsak performansımızı, kendimizi ve en önemlisi stratejimizi geliştirmeliyiz. Bu bizim için uyandırma çağrısı oldu”

“Hepimiz kış aylarında araçta büyük kazançlar bulmamız gerektiğini biliyoruz. Gerçekleri ve neler yapmamız gerektiğini biliyoruz”

“Herkes bunu biliyor ve bu şeyleri düzeltmek için çok çalışacaklar. Gelecek yıl daha iyi bir sezon geçirmek için motiveyiz”

“Bu sezon bazı özel podyumlar elde ettik. Hatırladığımız bazı güzel şeyler var. Ama henüz tam olarak memnun değiliz” dedi.


Yorumlar

“Bottas: Williams Kazanmak İstiyorsa Bu Hataları Yapmamalı” için 3 yanıt

  1. Valla massa fazla kasmıyor. Geçen seneki şansızlıkları biliyoruz. İşin ilginçti bu senede devam etti. Zaten 2 li kapışma da massa İngiltere’de ders verdi.
    Bottas kendini bişey zannediyor. Yarış kazanmadan önce pole alsında kendini kanıtlasın massa bu yaşında Botaş’tan daha çok iş yaptı Williams’ın takımında
    Ada’m dünkü yarışta buttonı geçemedi Honda’nın azami süratini bilen biliyor DRS kullanmasına rağmen. Bottas bahane yapmasın startta geriye düştü massa yarışın iyi ataklar yapıp ta iyi sırada bitirdi aracın limiti bu

  2. Massanin umrunda degilki istese bottasi yener adam takim emrini yerine getirip yarisi bitirmeye bakaiyo emkli olma planlari yapiyo risk almiyo adam

  3. Bottas, Massa’yı bu senede mi yenmiş 🙂 Şaşırdık mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir