Malezya GP Cuma Sonrası Mercedes

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, 3.: “Programımız bugün plana göre ilerledi ve iki antrenman seansı boyunca gelişim kaydettik. Tamamladığımız lastik çalışması, özellikle yararlı oldu. Bu yüzden sıralama öncesinde aracı geliştirmeye devam edip edemeyeceğimizi görmek için akşam üzerinden geçeceğimiz çok veri var. Sıcaklık ve nem yüzünden Malezya her zaman zor olmuştur ama Sepang, favori pistlerimden birisi”

Michael Schumacher, 5.: “Bugünkü çalışmalardan genel olarak oldukça memnunum ve antrenman seanları beklediğimiz gibi çok iyi geçti. Bu sabah frenlerle ilgili bir mesele vardı ama piste çıkar çıkmaz iyi bir tempoya sahip olduğumuzu hisettim.”

“Bununla birlikte buradaki performansımız için gerçekçi olmalıyız. Öndekilere göre hâlâ biraz eksiklik yaşıyor olabiliriz. İyi olan şey, zaman kazanmak için çizgilerinizde oynama yapabiliyorsunuz, çünkü pist çok geniş. Ama sonuçta her zaman olduğu gibi sıralama ve havanın nasıl olacağını bekleyip görmeliyiz.”


Yorumlar

  1. Eger Monakoda mercedes GP podyuma yetisemese 2010 yil icin elveda diyebilir.Bir sey de beni sasirtiyor Mercedes GP hicbir ilerleme yok neden kimse Rous brawna bir sey demiyor.Ferrari kutu gitiyi yilarda az kalsin Stefano Domenicali istifasini veriyordu.Susmak bir sey harletmez.

  2. serkan birol avatarı

    ben biraz ilerleme görüyorum ilk yarısta antrenmanlarda 7-8 olmustuk.ama şimdi 3-5 schumacher ön kanadını kırmasaydı iyi bir yerde bitireiblrdi neden derseniz yarışta güzel başladı 2-3 kişiyi gecti schumacherdede gelişme vardır.inş iyi bir yerde bitirir.yagmur yagarsa mercedesin lastikleri iyi calısyor ama yagmassa biraz kötü calısıyor.ben yarısı durdurmucak her yagmura razıyım.

  3. podyum bile mucize olur.ama yinede mucize bekliyorum

  4. valla bahreyn dede antremanlarda iyi görünmüştük ama sonra biraz fiyasko olmustu.burası zor bir pist aslında.hala eksiklikler var evet ama daha azalmıs gibi görünüyor umarım en yakın zamanda yarış kazanırız.F duck ı bir an önce kopyalamamız lazım

  5. verin ulan artık şu heriflere iyi bi' araç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir