Dennis, Horner’a Yalaka Demiş

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Abu Dhabi GP öncesinde gerçekleştirilen F1 Komisyonu toplantısında Ron Dennis, Red Bull takım patronu Christian Horner’a yalaka demiş.

2016’da Honda motoru kullanmak isteyen Red Bull, McLaren’den red cevabı almıştı.

Sky Sports’tan Martin Brundle, Dennis’e yalaka deyip demediğini sordu. Bunun üzerine Dennis “Kullanılan kelimeler onlardı.”

“Şu anda Christian’ın yaptığı bazı şeyler kendini düşünerek olan şeyler. Çok sıkı lobi yapıyor ve bu ondan bekleyeceğiniz şeyler. Ancak kendisi ve Red Bull takımının daha iyi olması için farklı yollar deniyor.”

“Bunu anlıyorum ancak gerçek sorun takımların grand prix yarışlarının geleceği için neler yaptığı. Tüm takımlar ve üreticilerin sorunları çözmek için çok güçlü tutkusu var.” dedi.

Dennis ayrıca CVC’den bu zor günlerde spordan daha fazla para almayı bırakması gerektiğini söyledi.

Dennis “Herkesin partiye gelmesi lazım. CVC’den Donald Mackenzie için yaptığım yoruma ve yorumu yapış şeklimi Horner çok övmüştü.”

“Herkes partiye gelmeli. Onlar motor sporlarından çok para kazandılar ve kritik anlarda spora biraz daha fazlasını vermeliler. Ve şu anda kritik olan Renault’u sporda tutmak ve Red Bull takımlarına motor bulmak. Bu kadar basit.”

“O toplantıda söylediklerimi herkes övdü. Bu yüzden kötü hissetmiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Dennis, Horner’a Yalaka Demiş” için 4 yanıt

  1. Ronspeak dedikleri bu herhalde, adam hiç inkar etmiyor. Dediysem dedim diyor 😀

  2. Ne bilim bu adamı severim ya daha bir tutkuluydu sanki önceleri. Şimdi krizleri yada sıkıntıları iyi yönetemiyor gibi duruyor. Horner a yalaka demeside kimsenin umurunda olmaz adam takımı gridde tutmak için biraz yağda çekiyorsa okadar da olsun. o toplantıdadiler Dennis in dediklerini övdüyse onlarda yalaka olmuş ozaman 😀

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Ya bi git ordan duş perdesi.O zaman ben de bundan sonra sana ”korkak tavuk dennis ” diyeyim.

    Redbull’dan bu kadar korktuğunuzu bilmiyorduk iyi ki Honda-Redbull olayı çıkmış öğrenmiş olduk. Sizi aynı motorla paspas yapacağımız bu kadar aşikâr iken korkmanız da doğal gerçi ama hak vermek lazım.Prestijinizi düşünüyorsunuz.

    Honda : ”Tamam bizim motor dandik ama geliştirsek ne olacak bunlardaki şasi de kötü zaten.Mercedes ile eşit motor bile yapsak adamlar bizi şasi farkıyla geçer.En azından Redbull’u deneyelim belki onlarla daha iyi oluruz. ” diye düşünmediyse ben de bir şey bilmiyorum.Ama yapılan bir ortaklık var ve burda Mclaren’in ayrıcalıklı bir konumu kesin vardır.O nedenle Mclaren veto edince yapamadılar.

    Mclaren tarihi bir takım ve büyük saygım var ben sadece şu anki durumu için böyle konuşuyorum.Seneye tepelere dönerlerse sevineceğim bile hatta.Alonso’yu hiç sevmem mesela ama adama bu yıl üzüldüm aşağılarda sürünüyor diye.

  4. Hahaha iyi demiş Ron amca 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir