Bridgestone: "McLaren Pit Duvarı Kararda Haklıydı"

yazar:

kategori:

Geçen hafta Avustralya’ki yarışta kendisini ikinci defa lastik değişimine çağıran takımın kararını telsizden eleştiren Hamilton, muhtemel bir 1-2 zaferinin kaçırıldığını söylemişti.

Konu hakkında konuşan Hamashima, ikinci set lastikler için pite gelen Hamilton ve Webber’in buna mecbur olduklarını belirtti.

Hamashima: “Webber ve Hamilton konusunda, ilk set kuru zemin lastikleri neredeyse bitmişti. İki pit yapmak zorundaydılar”

Hamashima, Jenson Button’un kazandığı galibiyetin neredeyse hüsrana dönebileceğini, çünkü İngiliz pilotun damalı bayrağı geçtiğinde lastiklerinin hemen hemen tamamıyla bitmiş durumda olduğunu söyledi.

Hamashima: “Jenson’lastik sırtı neredeyse bitmişti. Onun için çok ama çok zor bir durumdu”

Hamashima, lastikler konusunda en iyi işi Alonso’nun yaptığını, yarış sonunda Ferrari’nin lastiklerinin mükemmel durumda olduğunu söyledi.

Hamashima: “Fernando Alonso, muhteşem. Lastikleri idaresi muazzamdı. Harika. Fernando hâlâ çok iyi görünüyordu”


Yorumlar

  1. Bu açıklama pit duvarını eleştiren Hamilton'a gelsin

  2. rafael nadal arkadaş lütfen doğru düzgün yorumlar yapalım.yazıda lastiklerinin iyi olduğunu söyledi en hızlısı olduğunu söylemedi.ona bakarsan button 52 tur yumuşak lastikle yarıştı.hatırlarsan hamilton 10sn. zaman farkını 4 turda eritti. alonso lastiklerini korudu sadece. massa'ya atak yapmadı demişsin yapmadı çünkü iki ferrari aynı hızdaydı yani atak yapabilecek şansı yoktu.

  3. Bu açıklama,alonso düşmanlarına k….ak olsun,şimdi diyecekler madem lastikleri iyidi niye massaya atak yapmadı,cevap massa onun takım arkadaşı ve massayı kollama görevi üstlenmişti.

  4. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Lastiklerinin diğerlerinden iyi olması, Allah Allah nidalarıyla atak yapabileceği anlamına gelmiyor… Lastikleri DİĞERLERİNDEN iyi!

  5. MagicAlonso avatarı

    Alonso her yönüyle gerçek bir şampiyon bir alanda iyi diğerinde kötü değil her alanda oldukça iyi durumda.okadar gerilerden gelip atak taptı yükseldi ama yinede lastikleri hepsinden iyi durumda muazzam gerçekten.El Nano bu işi biliyor:)

  6. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    alonso işte. :))

  7. Massa nın arkasında normal bir yarış seyri gerçekleştirdiğinden dolayı belki bir 20 tur bile giderdi :).Bazıları Alonso nun Massa ya neden atak yapmadığını sorduklarında, mevcut sıraya gelene kadar çok zorladığını ve lastiklerinin daha iyi durumda olmadığından bahsetmişdi.Kim ne derse desin Ferrari nin ikilisinin iyi bir uyum sağlayacağını (başarı için) sanıyorum.

  8. Hamashima, lastikler konusunda en iyi işi Alonso'nun yaptığını, yarış sonunda Ferrari'nin lastiklerinin mükemmel durumda olduğunu söyledi.

    Hamashima: "Fernando Alonso, muhteşem. Lastikleri idaresi muazzamdı. Harika. Fernando hâlâ çok iyi görünüyordu"

    şu cümleler ister istemez alonso taraftarlarının nefsini okşuyordur değilmi? daha fazla yazmayayımda kim iyi kim kötü tartışmalarına girmeyelim.

  9. Sir Jack B.  avatarı

    Bilgiler çok güzel. Bazı arkadaşlar fena halde yanılmış Alonso'nun lastikleri hakkında. :))

  10. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Bıraksan artık f1 i fena olmaz, michelin gelsin mclaren coşsun hehehee

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir